Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2010, 12:43:11
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
"Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
Și orice veți cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul."
Dar in minunile Fecioarei Maria de ce nu credeti,conform versetului?
Vechi 24.05.2010, 13:48:32
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
Dar in minunile Fecioarei Maria de ce nu credeti,conform versetului?
De ce nu as crede ca Maica Domnului a facut minuni?
E adevarat ca nu sunt scrise in Biblie, dar probabilitatea este una foarte mare.
Daca Dumnezeu a gasit cu cale sa faca minuni prin simpli pescari deveniti Apostoli si prin oamenii lui de astazi, de ce nu ar fi facut prin cea care L-a purtat in pantecele ei pe Domnul nostru?

Eu pot sa cred linistit in minunile ei.
Vechi 24.05.2010, 15:56:14
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
E adevarat ca nu sunt scrise in Biblie, dar probabilitatea este una foarte mare.
Daca Dumnezeu a gasit cu cale sa faca minuni prin simpli pescari deveniti Apostoli si prin oamenii lui de astazi, de ce nu ar fi facut prin cea care L-a purtat in pantecele ei pe Domnul nostru?

Crezi ca Sf.Porfirie a facut o minune prin aducerea la credinta a Annoulei, cu ajutorul vorbirii in limbi, sau nu?

Parca fondatorul vostru afirma ca darul a tot fost primit de-a lungul Istoriei Crestinismului, se primea, si se va primi...acestea fiind spuse, de ce rezumati darul doar la ceea ce se intampla in cultul penticostal, daca el era cunoscut, numai cel al pastorului Parham...nu prea?
Vechi 24.05.2010, 18:04:40
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Crezi ca Sf.Porfirie a facut o minune prin aducerea la credinta a Annoulei, cu ajutorul vorbirii in limbi, sau nu?
Eu cred in minuni.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Parca fondatorul vostru afirma ca darul a tot fost primit de-a lungul Istoriei Crestinismului, se primea, si se va primi...
Trebuie sa fiu sincer si sa recunosc ca fondatorul Bisericii mele este Domnul Iisus Hristos. Laudat sa-i fie Numele!

Fratele Parham a spus si el ce s-a priceput dar marturisesc ca, spre deosebire de unii eu consider ca infailibilitate are doar Scriptura in manuscrisele ei originale.

Darul a fost primit de crestini in decursul Istoriei Bisericii.
Vechi 24.05.2010, 16:51:03
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul

domnule penticostal primesti de la mine o jumatate de bila alba deoarece nu ti-e marturia
deplina.
Vechi 24.05.2010, 17:15:45
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Ciudat om, si discurs!

http://www.youtube.com/watch?v=mfnUp...eature=related

E seara ta, e ziua ta...nu pierde ocazia, veniti femei, barbati!

Un cor ingeresc...Fanafara de la Toflea!

http://www.youtube.com/watch?v=Xgbz8...eature=related
Vechi 25.05.2010, 10:24:55
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
domnule penticostal primesti de la mine o jumatate de bila alba deoarece nu ti-e marturia deplina.
Spun un „multumesc” cu o jumatate de gura, domnule Gibilan.

V-am pus o intrebare la postarea #73. Nu ati vazut-o, evitati raspunsul sau nu il cunoasteti
Vechi 24.05.2010, 13:42:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
inselare totala ca sa nu spun diavoleasca
De ce sa nu spui? Crezi ca ai fi singurul care spune prostii?
Spune frate tot ce ai pe inima... :)
Vechi 24.05.2010, 16:40:38
gibilan
Guest

Implicit Pentru cel ce imi poarta mereu de grija

si mereu dezminte ce relatez eu.penti.intrebai daca sunt mintuit nici nu indrasnesc sa ma gindesc la asa ceva dara sa afirm dupa cum bine stie toata lumea Dumnezeu ofera NADEJDIA MINTUIRII sa fim mereu luptatori caci la capatul drumului ne asteapta cununa mintuirii.viata este: o lupta pt. existenta si defensiva impotriva celui rau cind te prinde cu garda jos iti trage asa una la ureche la propriu de te pune cu rotile in sus.mi-am dat seama deabia acu ce om 'deosebit si cum se cade' esti cind ma speli cu dero cind dai cu batul de burete.cit despre povestirea ultima ce ma bucura faptul este ca au fost o sumedenie de martori si ca nu apelez la inflorituri fiind-ca sunt un om pacatos si nu vreau sa capitalizez si astfel de pacate sau de aceia uneori dl. panti minti cu atita usurinta crezind ca nu e pacat?mare grija dusmanul asculta.apoi acelea numesti picanteri ca de faceai parte dintre stimatii auditori aveai parte de niste scene de care chear mi-ar fi rusine sa relatez.mai gindest-e-te cind ai vreme ca lucrurile pot fi si mai rele decit ne putem noi inchipui, cu toata pregatirea de care au dat dovada penti'nimeni nu a putut prevedea ce putea sa urmeze,alt botez public nici nu a mai urmat.
Vechi 24.05.2010, 18:09:31
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
intrebai daca sunt mintuit nici nu indrasnesc sa ma gindesc la asa ceva dara sa afirm dupa cum bine stie toata lumea Dumnezeu ofera NADEJDIA MINTUIRII sa fim mereu luptatori caci la capatul drumului ne asteapta cununa mintuirii.
Frate Gibi ce crezi tu despre tine, esti un fiu al lui Dumnezeu?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10