Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2009, 11:58:28
memike memike is offline
Banned

Data înregistrării: 29.12.2008
Implicit Multumesc!!!

Va multumesc inca o data pentru sfaturile bune pe care le am primit de la voi...si va multumesc si pentru ca va ti rugat pentru mine.Ma simt mai bine si sper sa razbesc acesta incercare.Domane Ajuta!!!!Si va rog rugativa pentru mine in continuare!!!!
Reply With Quote
Vechi 28.01.2009, 17:15:35
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de memike Vezi mesajul
cam ceva de genul asta mi se intampla si mie
http://forum.romedic.ro/arataprod.ph...41636#anc41636
Draga Mihai , sunt incredintata ca vei reusi sa treci cu bine peste aceasta incercare cu ajutorul lui Dumnezeu ,dar nu renunta nici la tratament.Te rog , nu mai citi si nu te interesa prea mult de asa zisa ta boala.Uite ,eu am citit acum cateva postari ,de pe link -ul pe care ni l-ai recomandat ,si n-am putut continua pt ca ..m-au indispus sau mai bine spus m-au tulburat.(prea multa suferinta si prea multi de ce ????) Tot ce ti-a zis Laur ... este perfect si mi-a mers la suflet, din toate sfaturile primite ,alege tu ceea ce se muleaza perfect pe sufletul si gandirea ta ! Iti spun asta ca sa ma intelegi ,ca nu e obligatoriu sa tii cont de sfatul meu dar .cred ca te va ajuta..Gandeste tot timpul pozitiv ! Eu cand am avut cancer si auzeam de cineva ca ..are aceeasi boala si ca nu-i merge bine ,ca a recidivat ,sau a murit...(realizezi ce spaime aveam )ma rugam si gandeam pozitiv :Domnul ma ajuta sa ma vindec ,Domnul este scutul meu , sunt sanatoasa ,sunt bolnavi si bolnavi eu m-am vindecat -nu-ti mai bat capul ca m-ai inteles ..dar crede-ma sunt bolnavi si bolnavi ! Tu tine aproape de Tatal Nostru si de Domnul Iisus si va fi bine .Sper ca nu te-am plictisit . acum am citit , ultima ta postare ...si zici ca esti mai bine Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 28.01.2009, 22:06:48
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Cred si eu ca e bine ca memiko sa citeasca cât mai mult despre ce spune psihiatria despre bolile respective fiindca eu cred ca aceste asa-zise boli sunt de fapt doar tulburari de comportament si de adaptare sociala si daca constientizezi cum priveste psihiatria aceste tulburari (adica ca anormalitati) ajungi sa nu mai ai acele tulburari.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2009, 19:10:35
monica.miholca
Guest

Question

De ce e banned Mihai(memike)?
Reply With Quote
Răspunde