![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Depresia si disperarea nu sunt egale cu spalarea de creier. |
|
|||
|
|||
![]()
Cei mai multi oameni nu cred ca exista diavol si viata viitoare si de aici si o deruta totala cand e vorba sa actioneze concret sau sa se abtina de la pacate. Tinta diavolului de a face sa se creada ca el nu exista, cam e atinsa! Din moment ce nu crezi ca exista, nici nu te intereseaza ce anume manevre foloseste ca sa te induca in eroare si nici cat de subtil lucreaza, in cate forme, aparent nevinovate. Am avut surpriza sa discut cu persoane care merg la biserica, sunt credincioase, dar cand s-a pus pb. de diavol( exista, cum anume se manifesta etc) au zis: " Hm, oare chiar o fi?". Cred ca trebuie citite multe carti duhovnicesti pana sa ajungi sa intelegi ca diavolul e necesar in iconomia divina, deci ca el chiar exista! De aici incolo, lucrurile se lamuresc mult mai usor si omul incepe sa distinga mai usor intre bine si rau...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Angajam agent vanzari - in publicitate | phelicia | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 16.11.2012 22:55:04 |
Publicitate la sionism pe TVR Cultural | mihailt | Generalitati | 32 | 16.08.2011 15:16:31 |
Biserica ortodoxa si vrajitoarele | mihaelaflorina | Generalitati | 3 | 26.07.2011 13:01:10 |
O mica problema ! | Darkanian | Generalitati | 18 | 08.03.2011 19:58:56 |
O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 22:29:30 |
|