Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2009, 12:27:25
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalinabalhui Vezi mesajul
[...]Ce parere aveti daca la ora 22.00 in fiecare seara (sau cand considerati ca ati fi mai linistiti)am inalata cu totii, in acelasi timp o rugaciune catre Dumnezeu.Eu va propun rugaciunea Imparate ceresc, cred ca o cunoatem cu totii.Astept parerile voastre.
Doamne ajuta!
Parerea mea este ca imi suna a secta treaba asta, nu ca ai fi tu sectara, insa eu asa imi suna. Cum adica sa ne rugam toti la aceeasi ora? Rugaciunea e o conferinta? Poate o fi si nu stiam eu, sau or fi mai multe moduri de a te ruga, nu ma pricep...Dar ce m-a amuzat complet a fost replica trandafirului alb:
Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb
[...]Ne vedem deci in fiecare seara la ora 22:00!
Voi chiar meditati in fiecare seara la rugaciune la comun? Uaaau, asta chiar ca e tare!
Reply With Quote
Vechi 25.04.2009, 12:36:59
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Fiti atenti ca i-am gasit si o denumire: "rugaciunea in retea"! Nu-i asa ca suna interesant? Ne dam IP-urile intre noi, le bagam la adresa serverului, ne logam toti la aceeasi ora, (eventual ne dam si telefoane intre noi de confirmare), iar dupa asta nu ne ramane decat sa dam toti "connect" in acelasi timp si sa intram pe server si sa-i dam drumu la treaba. Va da-ti seama ce poate iesi? Putem face si scor sau punctaj, fiecare cu recordu lui
Reply With Quote
Vechi 25.04.2009, 12:44:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Fiti atenti ca i-am gasit si o denumire: "rugaciunea in retea"! Nu-i asa ca suna interesant? Ne dam IP-urile intre noi, le bagam la adresa serverului, ne logam toti la aceeasi ora, (eventual ne dam si telefoane intre noi de confirmare), iar dupa asta nu ne ramane decat sa dam toti "connect" in acelasi timp si sa intram pe server si sa-i dam drumu la treaba. Va da-ti seama ce poate iesi? Putem face si scor sau punctaj, fiecare cu recordu lui
Ștefane asta înseamnă a o "lua pe arătură" ! Ai grijă la mania asta a "recordurilor". . .
Vechi 25.04.2009, 12:50:28
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Frate, iar de tine ma amuz si mai mult pentru ca nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa spun! Eu am facut niste aluzii, dar daca tu nu le-ai inteles, e doar treaba ta, Las ca poate catalina si cu trandafir_alb o sa inteleaga apropourile
Reply With Quote
Vechi 25.04.2009, 12:57:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Frate, iar de tine ma amuz si mai mult pentru ca nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa spun! Eu am facut niste aluzii, dar daca tu nu le-ai inteles, e doar treaba ta, Las ca poate catalina si cu trandafir_alb o sa inteleaga apropourile
Aluziile duc în mare parte la deziluzii , iar Cătălina și cu trandafir_alb , sunt libere să înțeleagă ce vor ele, cum și eu și ori și cine este liber a înțelege ce-și dorește, dar atenție la doriri Ștefane. . .
Vechi 25.04.2009, 15:33:37
Trandafir_Alb's Avatar
Trandafir_Alb Trandafir_Alb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.04.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:

Ti-am inteles aluzia, trebuia sa pun "vedem" in ghilimele, dar eram convinsa ca se va intelege. Ma bucur ca te-a amuzat replica mea, te-am facut sa rad, deci am facut un bine, tadam! Ca asa si tebuie sa fim: veseli.
Daca nu esti de acord cu ce s-a propus de ce te-ai mai chinuit sa postezi si sa ne aduci la cunostinta? Crezi ca ne ajuta cu ceva?
..si asa cum in Biserica se roaga mai multe persoane in acelasi timp si in acelasi loc, asa, aici, s-a propus sa ne rugam in acelasi timp doar ca nu in acelasi loc, asa ca, taci, cumpara-ti o carte de rugaciuni si ingenuncheaza la ora 22:00 ! Sper ca te-am inveselit !
Vechi 25.04.2009, 18:02:06
adr1an's Avatar
adr1an adr1an is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Locație: Bucuresti...sect. 1....
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru adr1an
Implicit bravo

Citat:
Romania trece printr-o periada critica economic vorbind dar mai ales moral...multi dintre noi cedeaza psihic la presiunea actuala, cabinetele de psihiatrie sunt pline, depresiile sunt in crestere...in aceasta situatie vin cu propunerea SA NE RUGAM UNII PENTRU ALTII.Ce parere aveti daca la ora 22.00 in fiecare seara (sau cand considerati ca ati fi mai linistiti)am inalata cu totii, in acelasi timp o rugaciune catre Dumnezeu.Eu va propun rugaciunea Imparate ceresc, cred ca o cunoatem cu totii.Astept parerile voastre.
Doamne ajuta!
ar fi minunat,,,nu credeam k o sa se intample asta vreodata...ar fi bn...eu as propune chiar mai multe rugaciuni...
....MANCA-V-AR RAIUL....pururea cugetarea la moarte...si sa nu uitam si rugaciunea mintii care trebuie permanenta...DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL / PACATOASA...
(Arhim. Cleopa )

In viata risipim anii, iar la moarte cersim clipele
Reply With Quote
Vechi 25.04.2009, 23:19:35
unortodox unortodox is offline
Member

Data înregistrării: 26.11.2008
Post parerea mea

Citat:
Romania trece printr-o periada critica economic vorbind dar mai ales moral...multi dintre noi cedeaza psihic la presiunea actuala, cabinetele de psihiatrie sunt pline, depresiile sunt in crestere...in aceasta situatie vin cu propunerea SA NE RUGAM UNII PENTRU ALTII.Ce parere aveti daca la ora 22.00 in fiecare seara (sau cand considerati ca ati fi mai linistiti)am inalata cu totii, in acelasi timp o rugaciune catre Dumnezeu.Eu va propun rugaciunea Imparate ceresc, cred ca o cunoatem cu totii.Astept parerile voastre.
Doamne ajuta!
O idee minunata.
Din pacate trebuie spus ca nu Romania este intr-o criza, ci noi. Spun acum o chestie destul de intensa: hai sa nu lasam criza sa intre si pe acest site. Aici trebuie sa fie un loc al harului manifestat. Chestii de genul criza, cabinete de psihiatrie, curs valutar, crack economic, nu au ce sa caute in Hristos. Locul lor e la ***TV.
Subscriu la rugaciunea lui Iisus.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2009, 23:34:21
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Fii binevenit in grupul nostru de rugaciune!
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Propunere alinnasser2010 Generalitati 3 14.04.2010 21:20:38
am o propunere: maria-luisa Generalitati 36 14.01.2010 19:20:51
PROPUNERE saccsiv Generalitati 179 14.04.2008 17:02:50