Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2009, 23:51:26
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Gresesti. asta nu e o caracteristica a tarisoarelor mici si flamande.
Serios, atunci a cui caracteristica este daca nu a tarilor mici si flaminde , concluzie la care ai ajuns chiar tu prin frumoasa si adevarata expunere dar in care in final te contrazici cind afirmi ca aceste lobby-uri pentru Romania, Bulgaria, etc se fac de catre tot felul de lichele de peste mari si tari care vor sa anihileze cu orice pret crestinitatea si in special ortodoxia.
Am si numele acestor indivizi, dar nu are rost sa postez aici.

Deci imi pare rau ca te dezamagesc dar faptul ca acceptam aceste conditii virite pe git de cei de departe ne baga in categoria de tarisoara mica si flaminda. Deci ne invirtim cu explicatiile in jurul cozii.

In mare contrast vine cu viteza din urma Rusia care dupa cum vedem nu a acceptat nici un fel de lobby de peste mari si tari si nu numai atit. Putin le-a dat frumusel papucii tuturor lichelelor si sugatorilor de singe care s-au aciuit ca capusele in timpul lui Eltzin si s-au declarat cei mai bogati oameni pe pamint in timp ce milioane de angajati nu-si primeau salariile.
Acolo da vointa si putere de decizie!
Bravo lor si exemplul pe care-l dau de tara MARE si cu CREDINTA IN DUMNEZEU MARE!
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 00:09:04
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Gresesti cand afirmi ca Rusia este o tara cu mare credinta in Dumnezeu. Este tara cu cel mai mare procent de ateism din Europa. Nici una din deciziile lor nu este motivata de morala crestina si de altfel nici o tara din lume, chiar daca se declara crestina, nu ia decizii de politica externa pe baza moralei crestine (eu nu cunosc, daca ai tu exemple as fi curioasa sa le aflu, tot ai spus ca femeile sunt curioase pe un alt topic). Rusia este intr-adevar o putere, si ca orice putere, se comporta abuziv in relatiile sale cu tarisoarele mici si flamande, iar in raport cu Rusia cam orice tara poate fi considerata cel putin mica, daca nu si flamanda. Oricum foamea Rusiei, chiar daca e o tara maaare, ar fi foarte greu de depasit si e departe de a fi otara civilizata (au o rata a analfabetismului enorma, cred ca si asta e cea mai mare din Europa).

Faptul ca "acceptam" este o exagerare, presupune ca am putea sa nu acceptam, ceea ce nu e adevarat. Libertatea si democratia in tarile mici sau mari este, dupa cum probabil sti, o frumoasa poveste romantica. destinul tarii noastre nu este in totalitate determinat de ceea ce dorim noi ca popor sau cei care ne conduc. De regula cei care ne conduc au ajuns sa ne conduca tocmai pentru ca au acceptat sa tina cont de dorintele unor tari mari si civilizate, cum le numesti tu, sau chiar a unor structuri supra-statale. Faptul ca tarisoarele mici sunt flamande o fi adevarat, dar foamea lor tot din afara vine. cam tot ce s-a furat in ultimii 20 de ani in Romania a ajuns tot afara (si nu dau cifre ca nu m-ar crede nimeni). Vilele, masinile de lux si copii de bani gata pe care le vedem noi in tara si ne declaram indignati reprezinta sub 15% din tot ce s-a furat (se cheama comision din vanzare - toti agentii de vanzari primesc asa ceva, si conducatorii nostri tot in aceasta categorie intra). Nu iti imagina ca avem atat de multe optiuni din care sa alegem, si chiar daca am avea, este de presupus ca alternativele la ceea ce vedem si traim in prezent ar fi mult mai rele.

Deci sa ne rugam, zic, caci altfel nu putem oricum influenta lucrurile.
Vechi 07.07.2009, 00:10:40
Senior Member

Implicit

Ai cumva filmul Ostrov cu subtitrare? Mi-l poti da si mie?
Vechi 07.07.2009, 18:13:35
Banned

Implicit

Citat:

Eu il am pe DVD insa se poate descarca si de pe net.
Nu mai am adresa. S-a discutat mult despre acest film parca pe topicul Massmedia si se dadeau si adrese de descarcare.

Are cineva aceasta adresa?

Cristina, locuiesti in Bucuresti?
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 19:28:16
Banned

Implicit

Citat:
Incearca aici:
http://laurentiudumitru.ro/blog/2009...btitrat-in-ro/

daca nu merge, du-te pe cautare google unde gasesti tot felul de trimiteri
Reply With Quote
Vechi 07.07.2009, 22:45:58
Senior Member

Implicit

Da, locuiesc in Bucuresti, multumesc de adresa, am sa incerc sa il descarc. Daca stii de asemenea de unde pot obtine filmul Maestrul si Margareta m-as bucura foarte tare.
Vechi 07.07.2009, 23:26:03
Banned

Implicit

Maestrul si Margareta il poti gasi pe un Torent. Ultima ecranizare in serial m-a lasat masca de cit de bine jucat si profund a fost realizat. Trebuie sapat adinc pentru a gasi subtitrarile. Exista situri speciale NUMAI pentru subtitrari.

Dialogul si schimbul de idei intre Pilat si Iisus sunt bine gindite de marele M Bulgakov dpdv crestin...si mai ales jocul de mimica si priviri este fascinant
Reply With Quote
Vechi 09.07.2009, 02:21:16
Senior Member

Implicit

Ai citit romanul? Se spune ca este cel mai bun roman scris vreodata. Eu nu l-am putut citi, adica l-am inceput dar avansez foarte incet, mi se pare extraordinar dar dupa 12-14 ore de munca e greu sa te concentrezi la asta. Stiam de film ca este foarte bun si vreau neaparat sa il vad.

Ai vazut Indoiala (Doubt)?
Vechi 09.07.2009, 22:15:55
Banned

Implicit

Citat:
Ai citit romanul? Se spune ca este cel mai bun roman scris vreodata. Eu nu l-am putut citi, adica l-am inceput dar avansez foarte incet, mi se pare extraordinar dar dupa 12-14 ore de munca e greu sa te concentrezi la asta. Stiam de film ca este foarte bun si vreau neaparat sa il vad.

Ai vazut Indoiala (Doubt)?
Prima tentativa de a-l citi a fost la sfirsitul liceului insa eram prea verde si fara experienta ca sa-l pot cuprinde, am fost tentat mai mult de entuziasmul aratat de mama mea si citatele cu care ma bombarda, insa de abia pe la 28 ani fiind in tranzit... am inceput sa-i inteleg esenta.

Nu , Nu l-am vazut, este tot rusesc? din ce an?
O sa-l caut

Dar tu ai vazut Nostalgia?
Reply With Quote
Vechi 10.07.2009, 00:48:11
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
Ai citit romanul? Se spune ca este cel mai bun roman scris vreodata.
Ce roman??
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
china avertizeaza rusia sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 09.12.2011 13:29:01
bravo pelerinilor Patrie si Credinta Pelerinaje la locuri Sfinte 6 21.10.2011 16:13:59
Renaste nazismul in Rusia? mihailt Generalitati 14 09.05.2011 07:56:23
BRAVO ROMANIA!!! Interzicerea drogurilor legale! andreicozia Generalitati 0 11.02.2010 17:26:32
Rusia xyz Pelerinaje la locuri Sfinte 34 09.02.2010 18:09:09