![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da, chiar ca-i de ras...si, ma rog, ce ati avea cu bietul om sa-l fugariti, nu inteleg ?
Eu cunosc calugari care au mers la scaldat, dar nu la mare, ci pe la vre-un lac , bine-nteles intr-un mediu izolat . Pana la urma, nu cred ca-i este interzis acestuia sa faca o baie, sa inoate...sa se racoreasca.
|
||||
|
||||
![]()
Mi-am imaginat ce ar insemna sa apara pe plaja, o persoana avand pe ea rasa monahala. Unii deja au raspuns, l-ar ineca. De ce pentru ca nu sunt ca ei, nu sunt din "lume", cum se spune in Scriptura. Prezenta unui astfel de om aici deranjeaza. Ne vrem putin imbracati sau cat mai dezbracati.
Daca as fi pus in fata unui astfel de om, pe plaja, mie mi-ar fi rusine si nu lui ar trebui sa-i fie rusine. |
|
|||
|
|||
![]()
Puteti sa va uitati pe volumul "Ne vorbeste parintele Arsenie Papacioc" volumul I coperta din spate sa vedeti o poza cu parintele Arsenie Papacioc in sutana pe marginea lacului Techirghiol.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu la mare fac si si baie imbracat din cauza soarelui puternic. prefer un tricou de nylon fin alb cu mineci mai lungi decit sa ma dau cu chimicalele alea care intra in piele. Iar cind ma duc pentru o ora jumate sa explorez creatia lui Dumnezeu sub forma de pesti si corali chiar ca ma blindez bine de tot cu sapca si pantaloni lungi
Asa ca daca m-as intilni cu un calugar in toga inotind pe linga mine la pescuit cu harponul l-as saluta ca pe un coleg de breasla |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Vi s-ar parea un fleac sa vedeti un calugar in slip pe malul marii, facand plaja? Sau o maica in costum de baie, tot pe plaja? Eu la acest aspect m-am referit. Daca se duce omul sa priveasca marea, sa contempleze, si sa fie imbracat normal, evident, mi se pare totul in regula. Cum a dat si Mihai exeplul parintelui Arsenie, mai sus. Sigur, atata timp cat calugarul nostru nu priveste la femeile/fetele de pe plaja, care poarta costume de baie. Citat:
O sa ma duc la el si o sa ii transmit politicos ca nu vad bine prezenta sa pe plaja, pe care lumea este semi-nud si ca el sa fie imbracat doar cu un slip. Last edited by Hector; 10.07.2009 at 19:04:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oameni buni, voi de cuvantul ,,GLUMA", ,,"Poanta, ,,Un fel de a spune" ati auzit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine sau ce iti da acest drept? |
|
|||
|
|||
![]()
Postat in prealabil de ory:
" ...se gaseste destula credinta pentru a ura, dar nu se gaseste destula credinta pentru a iubi !..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sf. Antonie din Egipt, si altii dar nu-mi amintesc numele, vizita zilnic prostituate in bordele pentru a le intoarce de la faptele pe care le savirseau citeodata chiar in fata lui. Iar el se ghemuia linga ele si se ruga. Asa ca sa nu ne grabim in a judeca ce face un calugar pe plaja. Daca nu este lucrarea ta mai bine sa nu te bagi. Poti tu sa stii daca el de fapt nu este acolo ca misionar pentru a intoarce la credinta pe boschetarii si homosexualii care topaie mereu prin tufisuri la Mamaia? Nu ai de unde sa stii! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|