Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2009, 18:01:34
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Asa cum este acum pozitionata biserica ca putere fata de stat este foarte bine. Sa ne fereasca Dumnezeu de un stat condus exclusiv de Biserica. Daca sa zicem ar cadea UE si ar veni Biserica la putere, peste noapte s-ar instaura o dictatura asemanatoare inchizitiei. Foarte multi fanatici care nu au nimic in comun cu credinta si care stau in expectativa(asa cum se poarta pe la noi si cum au iesit si la 89), s-ar transforma imediat in calaii noii Ordini Bisericesti si ar incepe sa cada capetele celor care au fost denuntati de populatie ca fiind eretici. Ar incepe un adevarat macel.

Cautati sa vedeti documentarul despre arhivele secrete ale Inchizitiei lui Torquemada si o sa vedeti ce inseamna Puterea absoluta a Bisericii, si daca credeti ca asta ar avea loc numai la catolici, mai ginditi-va! cit de salbatici am fost noi la revolutie si daca NI SE DA POSIBILITATEA SA "EXCELAM" in asemenea miscari si cum i-am executat pe ceausesti ca pe niste ciini FARA JUDECATA!
andrei, dar noi nu suntem inchizitia ,aia a fost numai la catolic. Biserica este unealta prin care Dumnezeu isi face lucrarea prin Biserica pe Pamant. Romania e tara sfanta popor crestin si nu ne paraseste Dumnezeu la greu.Eu ma rog zi si nopti ca Patriarhul Daniel sa candideze la Presedintie ca sal votez. Un stat crestin e ceva normal.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 18:17:23
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru Vezi mesajul
andrei, dar noi nu suntem inchizitia ,aia a fost numai la catolic. Biserica este unealta prin care Dumnezeu isi face lucrarea prin Biserica pe Pamant. Romania e tara sfanta popor crestin si nu ne paraseste Dumnezeu la greu.Eu ma rog zi si nopti ca Patriarhul Daniel sa candideze la Presedintie ca sal votez. Un stat crestin e ceva normal.
Asa par MULTI inainte sa vina la putere.
Daca crezi ca Inchizitia s-a manifestat doar atunci acum ~500 de ani te inseli amarnic. EXACT aceleasi metode de turnatorii si ridicare a oamenilor in toiul noptii pentru a fi executati sau batuti cu bestialitate au existat si acum 60-70 de ani prin Hitler- Gestapoul, Stalin cu corbii negrii de la 2 noaptea (NKVD-ul) si Legionarii din Romania, Ungaria, etc.

"Biserica este unealta prin care Dumnezeu isi face lucrarea prin Biserica pe Pamant. "

Exact cu asemenea texte cadeau capetele noilor convertiti in Spania si mai tirziu in Romania din ordinul lui Horia Sima
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 19:48:07
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius_Adrian Vezi mesajul
Daca cunosti crimele ocmuniste asupra neamului romanesc si poti spune ce ai spus inseamna ca ai o problema. Daca ai spus ce ai spus in necunostinta de cauza ai o scuza!
Nu am spus nimic in necunostinta de cauza. Asa ca multumesc pentru "apreciere"...
Cunosc crimele comuniste insa le stiu si pe cele ale democratiei! Se pare ca tu nu le cunosti pe acestea.

Citat:
În prealabil postat de Marius_Adrian Vezi mesajul
Tu crezi ca aceasta criza a venit de la sine????

Spre suprinderea ta a fost creat artificial pentru ca respinsabilii sa si straga foloase foarte mari iar saracii (cei afectati de crzia) sa se afudne si mai mult.
Toata lumea stie asta :)

Citat:
Sa ne fereasca Dumnezeu de un stat condus exclusiv de Biserica. (...) ar incepe sa cada capetele celor care au fost denuntati de populatie ca fiind eretici. Ar incepe un adevarat macel.
Tu la ce Biserica te referi?? Sunt mai multe din cate stiu.

Citat:
EXACT aceleasi metode de turnatorii si ridicare a oamenilor in toiul noptii pentru a fi executati sau batuti cu bestialitate au existat si acum 60-70 de ani prin Hitler- Gestapoul, Stalin cu corbii negrii de la 2 noaptea (NKVD-ul) si Legionarii din Romania, Ungaria, etc.
Daca nu as fi crestin probabil ca te-as scuipa. Ai gasit si tu niste mici exemple si gata,crezi ca ai descoperit tapul ispasitor. Mai deschide ochii putin!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 20:37:07
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul

Daca nu as fi crestin probabil ca te-as scuipa. Ai gasit si tu niste mici exemple si gata,crezi ca ai descoperit tapul ispasitor. Mai deschide ochii putin!
Bravo!, ma bucur ca crestinul din tine te retine macar de la a face acest gest dezgustator tipic balcanic.

Tu numesti astea exemple mici? :))))) esti foarte amuzant

Legionarismul reprezinta un exemplu de teroare instaurata printr-un partid/organizatie politica terorista DOAR ACCEPTATA de guvernul de atunci.

Gindeste-te la ce orori cumplite ar fi fost savirsite daca CHIAR ERAU LA PUTERE!!!!
Cred ca s-ar fi tinut executiile in masa in lant

Nu uita ca tara noastra ca si alte tari sunt pline de asemenea elemente extremiste care DEOCAMDATA stau cuminti in cochiliile lor si A S T E A P T A momentul LOR de glorie
Moment care vine sau speram ca nu va veni niciodata, totul depinde de noi!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 20:46:09
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
Bravo!, ma bucur ca crestinul din tine te retine macar de la a face acest gest dezgustator tipic balcanic.
Stai linistit,nu-mi sta in caracter. Am folosit insa un mijloc de exprimare mai dur pentru ca tu sa intelegi cat de mult m-a iritat postul tau!

Citat:
Tu numesti astea exemple mici? :))))) esti foarte amuzant
Toti vorbiti numai de victimele comunismului. Dar de ce nu ai insirat si toate victimele facute de "democrati"? Chiar asa,nici macar sa amintesti cat de putin... Rusine!
Si da,chiar sunt exemple mici! Numarul victimelor comunistilor este cu muuult mai mic decat numarul victimelor facute de "democrati"! Documenteaza-te! Daca nu... iti arat eu.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 21:03:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Stai linistit,nu-mi sta in caracter. Am folosit insa un mijloc de exprimare mai dur pentru ca tu sa intelegi cat de mult m-a iritat postul tau!

Toti vorbiti numai de victimele comunismului. Dar de ce nu ai insirat si toate victimele facute de "democrati"? Chiar asa,nici macar sa amintesti cat de putin... Rusine!
Si da,chiar sunt exemple mici! Numarul victimelor comunistilor este cu muuult mai mic decat numarul victimelor facute de "democrati"! Documenteaza-te! Daca nu... iti arat eu.
Cred ca te referi la cei care au saracit brusc si la toti cei care au ajuns pe strazi, aurolaci, cersetori deoarece nu mai exista suportul statal de tip comunist si care-i tinea pe toti in cimpul muncii indiferent de gradul de inteligenta.

Nu este nici pe departe asemenator victimelor celor amintiti de mine.
"Victimele" democratiei au participat personal la vixctimizarea lor. Partial, ei au ajuns acolo unde sunt deoarece a fost si alegerea lor nu numai a schimbarii politicii si a indiferentei fata de cei mici care a urmat
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 00:43:57
Nevrednicul
Guest

Implicit

Mai pune si avorturile! A fost alegerea acelor copii? Ce vina au?

Si tot n-ai inteles la ce m-am referit! Ziceai tu de Hitler,Stalin etc. Ok,deacord ca au facut rau,dar crimele lor sunt neglijabile in comparatie cu ce a facut democratia,adica vesticii! Asta m-a iritat pe mine cel mai mult! Ai pus toate relele din lume pe seama lui Hitler si Stalin! Mai da-o naibii de treaba,tu oare n-ai auzit de Hiroshima,Nagasaki,Vietnam,Somalia,Afganistan,Irak ,Iugoslavia (fratii nostri ortodocsi),bastinasii din continentele americane (care practic au fost exterminati) etc. etc.?? De astea nu ai auzit? De asta de ce nu ai pomenit si nu pomeneste nimeni nimic?? Asta ma irita! Criticati atata pe unii in timp ce pe altii mai mari va faceti ca nu-i vedeti!
M-am saturat de atata ipocrizie si venerare a vesticilor! Sa nu-i mai slavim atat ca nu sunt mai presus decat Stalin sau Hitler! Nici pe departe! (si nu ma refer numai la tine,ci la marea majoritate,caci peste tot auzi aceleasi idei: de la oamenii de rand pana la profesori si intelectuali)!
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 01:13:25
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Nu mai acuza comunismul.comunismul a format sfinti,democratia a nascut monstrii.prefer dambovita bucuresteana decat cristalinul elvetian.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 01:28:03
Nevrednicul
Guest

Implicit

La cine faci referire? Eu n-am acuzat comunismul!
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 01:39:03
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Nu la tine ma refeream.se stiu ei
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari