![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca crezi ca Inchizitia s-a manifestat doar atunci acum ~500 de ani te inseli amarnic. EXACT aceleasi metode de turnatorii si ridicare a oamenilor in toiul noptii pentru a fi executati sau batuti cu bestialitate au existat si acum 60-70 de ani prin Hitler- Gestapoul, Stalin cu corbii negrii de la 2 noaptea (NKVD-ul) si Legionarii din Romania, Ungaria, etc. "Biserica este unealta prin care Dumnezeu isi face lucrarea prin Biserica pe Pamant. " Exact cu asemenea texte cadeau capetele noilor convertiti in Spania si mai tirziu in Romania din ordinul lui Horia Sima |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cunosc crimele comuniste insa le stiu si pe cele ale democratiei! Se pare ca tu nu le cunosti pe acestea. Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu numesti astea exemple mici? :))))) esti foarte amuzant Legionarismul reprezinta un exemplu de teroare instaurata printr-un partid/organizatie politica terorista DOAR ACCEPTATA de guvernul de atunci. Gindeste-te la ce orori cumplite ar fi fost savirsite daca CHIAR ERAU LA PUTERE!!!! Cred ca s-ar fi tinut executiile in masa in lant Nu uita ca tara noastra ca si alte tari sunt pline de asemenea elemente extremiste care DEOCAMDATA stau cuminti in cochiliile lor si A S T E A P T A momentul LOR de glorie Moment care vine sau speram ca nu va veni niciodata, totul depinde de noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toti vorbiti numai de victimele comunismului. Dar de ce nu ai insirat si toate victimele facute de "democrati"? Chiar asa,nici macar sa amintesti cat de putin... Rusine! Si da,chiar sunt exemple mici! Numarul victimelor comunistilor este cu muuult mai mic decat numarul victimelor facute de "democrati"! Documenteaza-te! Daca nu... iti arat eu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este nici pe departe asemenator victimelor celor amintiti de mine. "Victimele" democratiei au participat personal la vixctimizarea lor. Partial, ei au ajuns acolo unde sunt deoarece a fost si alegerea lor nu numai a schimbarii politicii si a indiferentei fata de cei mici care a urmat |
|
|||
|
|||
![]()
Mai pune si avorturile! A fost alegerea acelor copii? Ce vina au?
Si tot n-ai inteles la ce m-am referit! Ziceai tu de Hitler,Stalin etc. Ok,deacord ca au facut rau,dar crimele lor sunt neglijabile in comparatie cu ce a facut democratia,adica vesticii! Asta m-a iritat pe mine cel mai mult! Ai pus toate relele din lume pe seama lui Hitler si Stalin! Mai da-o naibii de treaba,tu oare n-ai auzit de Hiroshima,Nagasaki,Vietnam,Somalia,Afganistan,Irak ,Iugoslavia (fratii nostri ortodocsi),bastinasii din continentele americane (care practic au fost exterminati) etc. etc.?? De astea nu ai auzit? De asta de ce nu ai pomenit si nu pomeneste nimeni nimic?? Asta ma irita! Criticati atata pe unii in timp ce pe altii mai mari va faceti ca nu-i vedeti! M-am saturat de atata ipocrizie si venerare a vesticilor! Sa nu-i mai slavim atat ca nu sunt mai presus decat Stalin sau Hitler! Nici pe departe! (si nu ma refer numai la tine,ci la marea majoritate,caci peste tot auzi aceleasi idei: de la oamenii de rand pana la profesori si intelectuali)! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai acuza comunismul.comunismul a format sfinti,democratia a nascut monstrii.prefer dambovita bucuresteana decat cristalinul elvetian.
|
|
|||
|
|||
![]()
La cine faci referire? Eu n-am acuzat comunismul!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu la tine ma refeream.se stiu ei
|
![]() |
|
![]() |
||||