![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mare dreptate ai !!! dar putine femei stiu adevarul despre islam, si mi-e mila de ele.
doamne ajuta Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dece va este mila de femeile musulmane? intr-o familie oricare ar fii religia este normal ca barbatul sa fie capul familiei,o femeie casatorita trebuie sa fie o sotie buna si o mama devotata!!! sa nu spuneti ca la voi crestini femeile nu sint maltratate!!!!am vazut destule cazuri cind femeia este alungata din casa cu copii cu tot si erau familie de ortodoxi.
|
|
|||
|
|||
![]()
dar copii sunt ai mamei, si nu a tatalui !!!
femeile in islam n-au nici un drept, doar daca e sotzul bogat poate primi aur !!! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
d-na credeti-ma si femeile de religie musulmana au anumite drepturi,inainte pina sa vina profetul nostru femeile nu aveau nici un drept erau mai rau ca animalele iar femeile care nasteau mai multe fete acei copii erau ingropati de vii,iar lumea se ruga la pietre .v-am mai spus padure fara uscatura nu este.cum la crestini mai sint barbati care nu isi respecta femeia asa si la noi mai sint ,dar in coran scrie destul de clar ca si femeia are drepturi.
|
|
|||
|
|||
![]()
va dau dreptul la replica, as avea rugamintea sa postati versete din qu'ran cu drepturile femeilor in islam. va rog !!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu te-am contrazis ca nu este asa cum spuneti va rog prima data d-voastra sa postati versete unde scrie ca femeia islamica nu are nici un drept,dar sa luati aceste versete din coranul tradus in limba romana de liga musulmanilor. d-voastra ati venit prima si ati afirmat ca stiti tot despre musulmani.eu va intreb un singur lucru ati citit macar o data coranul?dupa cum se vede nu ati citit dar ati venit aici sa spuneti niste minciuni .
|
|
||||
|
||||
![]()
Din cate am citit eu in el, si femeile au drepturi si mai multe decat m-as fi asteptat.
Insa nu stiu in ce masura ele se si aplica. Eu respect femeile musulmane si le admir tzinuta, nu as vrea sa le vad renuntand la decenta si eleganta lor (imi place valul, de exemplu), dar as vrea sa fiu sigura ca sunt libere sa aleaga asta, si ca nu sunt constranse de familie sau de societate (daca nu faci x y z esti o curva si nu te mai ia nimeni de nevasta). Ca daca nu fac scoala si stau acasa sa se ocupe de familie, e alegerea lor, si nu ceva impus. Ca se bucura de aceleasi drepturi in cadrul CUPLULUI ! Nu ca barbatul are voie orice, iar ea nu are voie nici sa cracneasca. Iar faptul ca au ucis o femeie cu pietre e adevarat, a fost la stiri. Chiar de ar fi o practica restransa, nu are nici o scuza. Last edited by lareine; 21.12.2009 at 15:19:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Rozerin, nu e asa usor sa fii femeie, si asta nu doar din cauza fiziologiei :)
E greu, e foarte greu sa te lupti cu vanitatea, cu dorinta de a atrage atentia, cu sentimentul de putere pe care-l ai cand vezi ca un barbat este captivat de tine, si, ce e mai trist, cu eroarea de gandire ca toate astea ar putea inlocui dragostea. Si barbatii sunt slabi. Fie ca le judeca prea aspru, facandu-si ei singuri pacat, fie ca le cauta cu tot dinadinsul. De cate ori nu am auzit de la un barbat sau altul ca EA (oricine-o fi fost) e cocheta, e aranjata, isi pune in valoare feminitatea. Si altele, mai sobre, erau dispretuite. Nu ignorate: dispretuite. Last edited by lareine; 21.12.2009 at 15:57:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Islamul e o inventie a unui nebun mincinos si nu e de mirare ca e violent si pervers. Iata ce spune curanul despre femei: 2: 223 Sotiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniti la ogorul vostru când si cum voiti (adica femeia trebuie sa se supuna tuturor dorintelor sexuale ale barbatului) 2:282 Luati martori doi dintre barbatii vostri, iar daca nu sunt doi barbati, [luati] un barbat si doua muieri 4:11 Allah va poruncete în privinta [mostenirii] copiilor votri: un fiu are [o parte] cu partea a doua fiice 4:15 Împotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre, chemati sa faca marturie peru dintre voi. Iar de au marturisit, atunci tineti-le închise în case pâna la moarte 4:20 Daca vreti sa schimbati o sotie cu alta sotie [prin divort] si i-ati dat uneia dintre ele un qintal, nu luati nimic din el înapoi. 4:24 [Asemenea, va este oprit sa luati] femeile casatorite, afara de acelea care se afla sub stapânirea dreptei voastre (daca o femeie sclava este casatorita musulmanul o poate lua) 4:176 Daca un barbat s-a stins din viata si nu are nici un copil, dar are o ora, acesteia îi va reveni jumatate din ceea ce a lasat dupa el, iar el o mosteneste [în totalitate] daca ea nu are nici un copil; daca sunt doua surori, atunci primesc ele doua treimi din ceea ce a lasat dupa el; daca sunt frati - barbati si femei - atunci barbatul primeste cât partea a doua femei. 33:30 O, voi sotii ale Profetului! Aceea dintre voi care va savârsi o fapta rusinoasa va avea parte de chin ce i se va spori îndoit 33:33-34 O, voi sotii ale Profetului! Voi nu sunteti ca nici una dintre femei. Daca sunteti pioase, nu va aratati binevoitoare [fata de barbati], cu vorba, pentru ca acela care are o boala în inima sa nu pofteasca la voi, si spuneti vorbe potrivnice! Sedeti în casele voastre si nu va aratati [nurii] 33:37 (referindu-se la casatoria lui mahomed cu sotia fiului sau adoptiv)... Noi (alah) Ti-am dat-o tie sa-ti fie soata, pentru ca dreptcrediciosi sa nu ai aiba retinere în privinta sotiilor fiilor lor adoptivi, daca acestia întrerup orice legaturi cu ele. 33:50 O, Profetule! Noi (alah) îti îngaduim tie sotiile tale, carora tu le dai zestre, precum si pe acelea car se afla sub stapânirea dreptei tale (sclave), pe care Allah ti le-a daruit ca prada, precum si pe fiice unchiului tau dupa tata si pe fiicele matusii tale dupa tata, pe fiicele unchiului tau dupa mama sipe fiicele matusii tale dupa mama, care au purces împreuna cutine, si asemenea orice femeie dreptcredincioasa, daca se daruieste ea însasi Pfetului, daca primeste Profetul sa o ia în casatorie acesta este un privilegiu numai pentru tine, fara de [ceilalti] drepcredinciosi 37:48 (descrierea raiului) Si vor avea lânga ei fete neprihanite, cu priviri scurte si cu ochi mari, frumosi 38:52 (tot descrierea raiului) Si vor avea [fecioare] frumoase, cu priviri curate 52:20 (tot raiul) Întins pe paturi rânduite! Si Noi le vom da ca soate hurii cu ochii mari 55:56 (tot raiul) În ele sunt [hurii] neprihanite pe care nu le-au atins înainte de ei nici oameni nici djinni. 56:36-38 (tot raiul) Si le-am facut pe ele neprihanite, mladioase si toate de o vârsta, pentru oamenii mâinii drepte. 65:4 Si daca aveti îndoileli în privinta perioadei de asteptare pentru femeile care nu mai nadajduiesc sa aiba ciclu, acesta este pentru ele de trei luni si asemenea pentru cele ce nu au înca ciclu (mahomed si musulmanii aveau drept sotii fete care nu atinsesera pubertatea) 66:1 O, Profetule! De ce îti opresti tu ceea ce Allah ti-a îngaduit, cautând multumirea soatelor tale? (mahomed este îndreptatit sa dispuna sexual de sotiile lui fara sa-i pese de dorintele acestora) 55:5 (despre sotiile lui mahomed) Si daca va divorta de voi, s-ar putea ca Domnul lui sa-i dea în locul vostru soate mai bune decât voi, musulmane, dreptcredincioase, ascultatoare, tânguitoare, adoratoare, postitoare, desfeciorite si fecioare http://www.islam.ro/coran.pdf
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 21.12.2009 at 19:23:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Maria Egipteanca | costel | Diverse Sarbatori | 14 | 20.04.2013 23:12:19 |
Sfanta Maria Magdalena | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 22.07.2010 10:07:47 |
Sfanta Fecioara Maria | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 62 | 15.02.2010 00:44:33 |
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 21.03.2007 23:10:33 |
|