![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar am de ales, numai ca voiam sa aflu niste opinii referitoare la participarea la o slujba catolica, si daca unii privesc acest lucru ca pe un pacat sau dimpotriva, nu vad nici o problema. Mie nu imi place ideea de a participa la ele si nu sunt constransa de imprejurari...era doar o posibilitate si atat. Am ales deja..si am optiunea de a ajunge si la Biserici Ortodoxe, numai ca nu chiar in fiecare Duminica pentru ca sunt la o distanta considerabila ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am copilarit impreuna cu copii catolici, 2 fete si 2 baieti, colega mea de banca din generala a fost si cred ca mai este inca catolica si care m-a si invitat la ei la biserica mica fiind, am refuzat ca asa am simtit eu. Am si vecini cu care vorbim, la fostul loc de munca am avut 3 colegi din aceeasi confesiune, si iti spun cu mana pe inima ca nu am avut niciodata nimic de impartit cu ei, ne-am impacat foarte bine, deci nu se pune problema de intoleranta. Ceea ce imi displace e ca noi romanii ne lasam mult prea repede modelati de altii, uitam prea repede... Eu zic ca e mai importanta calitatea si nu cantitatea...si inca o data iertare, daca am deranjat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De acord cu ultima parte a postarii tale |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Unele probleme se rezolva chiar de pe o zi pe alta, asa cum a fost in cazul meu...si asta cu ajutorul lui Dumnezeu! O seara buna! ![]() Last edited by AndruscaCIM; 19.08.2009 at 21:49:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa te ajute in continuare... Mai bine sa strabati cei 80-100 de km care te despart de o parohie ortodoxa ( ti se va considera poate chiar mucenicie...) mai bine chiar sa te rogi in camera ta in duminicile in care nu poti sa ajungi acolo la Sfinta Liturghie. Patriarhul Constantinopolului Gherman al II-lea: (+1240): "... Pentru aceasta, va legiuiesc si voua, tuturor mirenilor care sunteti adevarati fii ai unicei Biserici Universale (Sobornicesti): sa fugiti alergand departe de preotii care s-au pus in slujba catolicilor. Si nici la adunarile Bisericii sa nu va strangeti impreuna cu ei, nici obisnuita binecuvantare sa nu o primiti din mainile lor. Este mai bine sa va rugati luI Dumnezeu singuri in casele voastre, decat sa participati la adunarile comune impreuna cu latino-cugetatorii" [Epistola a II-a catre Ciprioti] ......... Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa-i cunosti pe oamenii nemuritori ( cei in care a trait si traieste Iisus Hristos Dumnezeu ),sa le cunosti vietile si invataturile...te vor ajuta oriunde ai fi...si daca iti gaseste Dumnezeu si un preot ortodox duhovnic ( mare minune in zilele noastre)...cu atit mai bine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Despre mucenicie...chiar nu cred ca se pune problema atat de usor, pentru ca sunt multe aspecte de luat in considerare ![]() Doamne ajuta! Last edited by AndruscaCIM; 20.08.2009 at 13:44:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pierdut intr-o lume mare .... | Sniper | Intamplari adevarate | 12 | 24.08.2016 15:56:50 |
Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 14:05:10 |
Un baiat ortodox si o fata catolica... | leloup | Generalitati | 51 | 13.02.2012 17:24:15 |
Casatorie intre viitor preot ortodox si catolica? | TNTman | Nunta | 34 | 25.02.2010 21:08:01 |
|