![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca statul nu poate oferi tuturor credintelor religioase (numarul lor fiind foarte mare, nelimitat chiar), in egala masura, acelasi lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, sunt foarte deschisi si vor sa cunoasca religia poporului in mijlocul caruia traiesc. De exemplu, cand predam "Jurnalul Fericirii" de Steinhardt, copiii musulmani erau cei care imi puneau cele mai interesante intrebari pentru ca erau fascinati de paradoxul cartii - in mijlocul unei suferinte atat de greu de imaginat, ei, cei intemnitati gaseau in sufletul lor atata pace si rezistenta! Imi spuneau ca un musulman daca ar avea de indurat asemenea orori s-ar sinucide in numele lui Alah... Cartea i-a bulversat chiar si pe parintii lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa spui ca daca musulmanii ar fi cerut ore de religie alahiana in scoli li s-ar fi asigurat profesor platit de stat? Si chiar daca li s-ar fi asigurat lor, tot ar exista discriminare, pentru ca statul nu poate asigura profesori platiti de el pentru orice credinta i se nazare vreunuia ca ar avea. Sint absolut sigur ca unii profesori de religie stiu sa-si atraga copiii pentru ca face orele de religie interesante. Sint absolut sigur ca unii sint fascinati de ortodoxism, chiar si de alte religii fiind. Si am recunoscut de mai multe ori ca credinta are si lucruri bune. Atita doar ca se bazeaza pe ceva fals, in cel mai bun caz pe niste povesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nod in papura este usor de gasit, si se pare ca a devenit sport national. A vedea ADEVARUL este insa mai dificil cand lumina sadita in noi la facere o murdarim cu intuneric. "Cine are ochi de vazut, vede!" La noi in tara nu exista discriminare de niciun fel! Last edited by LapetiteMoc; 01.09.2009 at 17:30:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cind spuneti ca nu exista discriminare de nici un fel va referiti la cea religioasa sau in general?
Cristi, intr-adevar, putea fi si mai rau. Dar asta e doar o calitate a credintei crestine fata de alte credinte. Lapetitemoc, daca vroiam sa caut nod in papura, ma declaram adept al lui baubau si dadeam statul in judecata pentru discriminare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-am dat ceva concret, anume legea cultelor |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In postarea dv. la care faceam referire nu se vede nicio lege a cultelor... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca o lege sa fie considerata discriminatorie nu e necesar ca mai intii sa fie aplicata pentru o perioada, pentru a vedea daca toata lumea e multumita sau nu.
:) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Schimbarea lumii incepe cu iesirea pe usa | valeriaandrei | Intrebari utilizatori | 14 | 18.06.2016 00:01:09 |
Începe un nou an școlar! | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.09.2011 23:10:22 |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? | Remus | Generalitati | 25 | 04.03.2010 10:45:27 |
Isteria porcina | irodion | Generalitati | 3 | 11.01.2010 15:06:54 |
|