![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre faptul ca dracii incearca uneori sa faca mai mult decat le este permis - oho! ba bine ca nu! Dar tu chiar crezi ca L-ar putea insela pe Domnul? Ei au putere numai cat li se ingaduie. Atat! Ar face ei mai mult, dar n-au cum! nu pot face, asta e! Puterea lor e nelimitata doar asupra celor care li s-au supus de buna voie, care au facut legamant, care fac cele ale diavolului, care lucreaza cu el (farmece, vraji, ghicitorii, si altele, multe); au putere asupra celor care si-au vandut sufletul pentru a castiga ceva. In rest, chiar si cei mai slabi in credinta, avem ajutor de la Domnul, avem mila Lui, numai sa cerem si sa o facem cu tot sufletul! In ce ma priveste, nu ma bizui ca as putea lupta: ma bizui ca voi avea ajutor! Asa cum s-a si intamplat, si nu o data.
|
||||
|
||||
![]()
Ai avut si tu asemenea episoade?
|
|
||||
|
||||
![]()
Da!
S-a intamplat sa am o data o mare cadere din credinta. Si am umblat o vreme in ratacire. Dar s-a intamplat ca am avut parte de mila lui Dumnezeu, si oameni de suflet, crestini, m-au scos din ratacire, m-au ajutat sa-mi vad caderea si, atunci cand, iesind din "groapa" si realizand cat de rau gresisem, am cazut in alta - in disperarea ca greseala mea nu poate fi iertata... Atunci au fost aproape de mine, m-au "purtat" inapoi in biserica, m-au sustinut. Dupa marturisirea pe care o facusem, dupa lungile discutii cu preotul si cu alti crestini din biserica, urma sa mi se faca o slujba de intoarcere in biserica. Parca traiam un vis. Ei, si in aceasta perioada, in care asteptam sa mi se faca acea slujba, am avut "vizite", pentru ca, repet, diavolul nu renunta usor la prada pe care a avut-o in gheare. Nu vedeam nimic, dar auzeam si simteam. Era o prezenta de intuneric. Noaptea, simteam cand venea, pentru ca ma cuprindea o groaza de nedescris in cuvinte. Am cunoscut senzatia parului ridicandu-se in cap (ceea ce crezusem, pana atunci, ca e doar o figura de stil din carti)... Apoi, se intampla sa ma trezesc cu acea greutate pe piept, apasandu-ma, sufocandu-ma, nelasandu-ma sa ma misc macar un pic. Am cerut sfat. S-au rugat pentru mine. Cu doua zile inainte de acea slujba, seara, a venit iar - dar a avut grija sa-si faca aparitia cat mai inspaimantator pentru mine: simteam cum mi se racesc mainile (de spaima), auzeam apropiindu-se... simteam neputinta de a ma mai misca. Iar punctul culminant a fost atunci cand am auzit (in minte, in gand, nu in urechi!) cum spune: "Am venit sa te omor!" Bineinteles ca ma ingrozisem! Nu cred ca mai actionam atunci rational, cred ca mai degraba instinctual, dar ma rugam in gand, chinuindu-ma sa strig si nereusind... intr-un tarziu, am simtit cum incep iar sa ma misc, cum pot sa respir, cum mainile isi pierd raceala. In sfarsit, cam astea au fost, atunci.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Căci „fără de Mine nu puteti face nimic”. Doamne-ajută si multă credintă tuturor celor care se confruntă cu astfel de probleme. As propune ca pe măsură ce pătim lucrurile astea, să postăm mesaje prin care să ne tinem la zi, ca să putem afla cât si cum a mai avansat fiecare; asa cum a făcut si florisca, putem învăta unii de la altii si chiar dacă uneori solutiile si situatiile nu sunt identice, poate găsim ceva folositor în aceste experiente. Spor pe Cale să avem cu totii. Numai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. De câte ori n-am avut incidente din astea...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu tot necazul, hai că în seara asta m-ati făcut să râd... :-)))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi, sporadic, se intampla sa ma trezesc cu greutatea pe piept, dar senzatia de teama parca nu mai era chiar atat de puternica; intr-un fel ciudat, ma temeam, dar, in acelasi timp, stiam ca se va termina, ca voi iesi, ca voi respira. Sau ma trezeam cu senzatia de imobilizare, fara greutate pe piept, dar fara posibilitatea de a misca mana pentru a ma inchina. Ma incordam din toate puterile, fara vreun folos. Dar gandul "urla" dupa ajutor. Si, pe cat puteam, faceam cruce cu limba. Uneori puteam chiar sa "soptesc" rugaciunea. Deci, rar de tot, dar s-a mai intamplat.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crucea de la gat | colaps | Generalitati | 14 | 02.03.2014 23:59:31 |
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica | camy_d | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 19 | 14.04.2011 04:23:25 |
Crucea | Ioana-Andreea | Secte si culte | 70 | 13.01.2011 19:58:47 |
crucea celtica | oncioiu | Generalitati | 4 | 14.10.2010 11:11:57 |
|