![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Paraclisul Maicii Domnului.
Iata ce zice parintele Cleopa: Cele mai bune sunt Acatistul Maicii Domnului si Paraclisul Maicii Domnului. Acestea au mare putere si sunt aprobate de toate Sinoadele Ecumenice. Sa le cititi in fiecare zi. Cititi Acatistul Bunei Vestiri, cel mai renumit; Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului, cand ai o suparare mare, sa te acopere Maica Domnului; si Acatistul Maicii Domnului numit " Bucuria tuturor scarbitilor ". Ai vazut in Ceaslov, cand ai scarbe mari si-l citesti, Maica Domnului iti da bucurie; si Paraclisul este pentru calmare. Cand esti nervos, cand ai suparare in casa si-i tulburat sotul sau sotia, cititi Paraclisul Maicii Domnului cu candela apansa la sfintele icoane si va linistiti. Aceasta putere are Paraclisul Maicii Domnului, ca sa dea liniste in familie si in casa. http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/39sfaturi.htm
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Toate se rezolvă prin rugăciune și mers la biserică. Nu deznădăjduiți!
Dumnezeu să ne ajute! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
3-toti zic asa. Nu te simti vinovata... ii trece.Mai repede decat te-ai astepta, as putea adauga... |
|
|||
|
|||
![]()
Necazul meu... stiu ca nu este mare, nu as vrea sa exagerez, stiu ca altii au necazuri serioase, dar eu spun ce ma intristeaza acum... Acum ma instristeaza, ca un baiat pe care l-am cunoscut anul trecut si ne-am inteles bine 2 luni, doar... si in clipa de fata ma jigneste. Eu sunt o fire mai senibila, si ma doare ce imi spune... Doamne, ce oameni rai pot sa existe pe lumea asta ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare rau ca treci prin asta, nu e placut. Stiu cum este, din pacate.
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu-i pot intelege pe acei barbati care simt nevoia sa-si jigneasca sau mai rau sa-si bata partenera sau sotia! Poate oi fi eu mai de "moda veche"", insa nu pot pricepe cum asta poate fi un lucru care sa-i faca placere unui barbat......
Nu zic, in orice relatie sau casatorie apar si certuri sau neintelegeri (vorba aia- nu exista relatie sau casatorie perfecta, pentru simplu fapt ca doi oameni nu pot aveea tot timpul acceiasi parere!), insa daca se ajunge la lucruri grave- jigniri sau violenta fizica- e clar ca sunt probleme serioase! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 18:33:52 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
|