![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa curve politice cum au fost, ca au sarit dintr-o guvernare intr-alta, sa stii ca au avut mereu oameni seriosi in partid, carora nu le-au placut scandalul si jignirile, care au stat la locul lor si si-au vazut de treaba. Nu stiu cum poti spune ca UDMR incita, atata timp cat avem in politica pe unul ca Vadim Tudor, o fiinta ce-si lasa balele pe tot ce e decent, atata timp cat avem doua mari partide care in campania asta electorala nu s-au dat inapoi de la a incita oamenii sa iasa in strada "ca la Revolutie".
|
||||
|
||||
![]()
UDMR atenteaza la integritatea statului roman prin propaganda. Provoaca populatia, ca sa aprinda un conflic, in care ei sa iasa bietii discriminati.
Si aici si se referea terorismul. Fie ca atentezi pe cale democratica sau violenta, la un moment dat , el se numeste terorism , adica o amenintare ascunsa asupra statului si granitelor lui, asupra cetatenilor si drepturilor lor. Sa stii ca nu romanii discrimineaza pe unguri, ci tocmai invers. Ar fi trebuit sa stii . . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre Vadim Tudor, noroc ca mai exista patrioti ca el.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil si Hitler este un model de patriot crestin pentru tine,daca gandesti in acest stil... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu doresc decat sa-ti urez sarbatori fericite si sanatate!
|
||||
|
||||
![]()
Iti multumesc si sarbatori fericite si tie,Vlad90!Pace si lumina in suflet!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mare rusine ungurilor pentru faptul ca nu exista nici un indicator in Ungaria pentru intrarea in Romania...absolut nici unul...si aici pretind ca trebuie sa fie respectati cand ei nu stiu ce inseamna respectul, se gudura pe langa Austria, insa ungurii din Romania se sterg pe picioare de ea desi de aici isi mananca painea! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Constat cu stupoare ca Vadin Tudor este perceput de unii ca fiind un patriot. In atare conditii nici o discutie nu are rost. Numai bine tuturor!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si revenind la unguri, ei sunt periculosi. Cu tiganii si ungurii trebuie sa avem grija, fiindca desi uneori au accese de loialitate fata de români, adevarata lor natura e îndreptata spre distrugerea statului national român.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 23.12.2009 at 06:28:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Sarbatori fericite si sanatate!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ungurii au fost ortodocsi | Ungur950 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 01.09.2011 14:21:29 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
De luat aminte | Laurentiu | Generalitati | 10 | 12.06.2007 23:13:15 |
Lega cultelor | phradmon | Secte si culte | 0 | 03.02.2007 11:25:37 |
Noua Lege a cultelor | ancah | Generalitati | 2 | 13.12.2006 19:07:10 |
|