![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Irina a gasit un site foarte bun legat de aspecte referitoare la avort, viata copilului, a mamei, urmari, etc. Site-ul este:
www.truthtv.org Am gasit un articol "Pill causes breast cancer? Measurable statistically significant connection". Se explica efectul nociv al anticonceptionalelor: cancerul de san. Acest efect a fost deja explicat de Pr. Arsenie Boca. As completa cu efectele nocive expuse de Pr. Arsenie Boca in cartea "Ridicarea casatoriei la intaltimea de Taina" legate de "blestematitia ferelii de zamislire". El spune: "Prostata (la barbati) sintetizeaza saruri ale acidului glutamic, substante absolut necesare sistemului nervos, atat al barbatului cat si al femeii. Dar nu le prepara decat barbatul! Aici este explicatia, fundamentata biologic, in temeiul careia femeia este atarnatoare de barbat. Fara substantele lui endocrine, ea se degenereaza nervos, mintal, etc. Dar asta cere ca sa nu existe "fereala" de a avea copii. Mai arata Parintele ca in organismul feminin se afla foliculina, un hormon toxic si cancerigen. Este toxic la nivelul creierului (dand dureri de cap) si cancerigen la nivelul sanului sau uterului. Numai de la 4 copii nascuti in sus, acest hormon nu mai e nociv. Asa ca anticonceptionalele ar trebui uitate!!! Deci fratilor si surorilor, Dumnezeu ne-a lasat tot ce ne trebuie ca sa fim sanatosi si fericiti. Acum de noi depinde sa alegem ce dorim. Asteptam sa ne anuntati cand mai apare cate un crestin in familiile voastre! Prietena mea care s-a casatorit acum 7 luni tocmai mi-a spus ca va avea un bebelus. Erau atat de emotionati amandoi...Radiaza de bucurie si de multumire fata de Dumnezeu. Si eu ma bucur de bucuria lor. :):D:) V-am spus ca sa va bucurati si voi si sa lasati si voi sa traiti astfel de minuni. Va imbratisez, Elena |
|
|||
|
|||
![]()
spuneti ca Dumnezeu nu va da mai multi copii decat puteti sa cresteti...Ei bine in cazul in care nu stiati, biologic vorbind, acest lucru este gresit. Daca toti ar gandi ca voi ar aparea suprapopularea. Decat sa am 30 de copii care sa imi moara de foamne,mai bine am unul si ii ofer aceluia sansa unei vieti reusite. Si ce face o fata de 14 ani care este violata si ramane gravida? este obligata sa isi distruga viata si sa faca un copil pe care nu are cu ce sa il creasca, si pe care nu il poate iubi pentru ca ii aminteste zilnic de chinul la care a fost supusa? Isi neaga ea singura sansa de a duce o viata normala? Este la alegerea fiecarei femei daca vrea sau nu copii, si nu ar trebui judecata de noi. Dar chiar sunt curioasa ce ar trebui sa faca fetita de 14 ani
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Erzbet,
O sa incerc sa raspund la afirmatiile tale: >spuneti ca Dumnezeu nu va da mai multi copii decat puteti sa cresteti...Ei bine in cazul in care nu stiati, biologic vorbind, acest lucru este gresit. Poate biologic vorbind, cu ratiunea noastra, este gresit. Dar ratiunea noastra este diferita de ratiunea lui Dumnezeu, Care vazand ca doresti sa fii implinitor al voii Lui, iti va da ce-ti este de folos si crucea cea mai usoara. Oricum, 30 de copii nu poti sa ai daca urmezi in toate invataturile de credinta. Fiindca o femeie nu ramane insarcinata imediat, poate sa dureze luni, chiar ani. Hai sa zicem un an. Apoi 9 luni pana apare bebe. Pe urma perioada de alaptare care e tot de infranare. Deci sa zicem cam 2,5-3 ani pentru a avea un copilas si a ajunge la a ramane din nou insarcinata. Uite ma gandesc la mine, daca ma casatoresc pe la 30 de ani, in 15 ani pot sa am cu voia lui Dumnezeu 5-6 copilasi. Eu mi-as dori 6: 3 fetite si 3 baietei, dar cum randuieste Domnul. S-ar putea sa nu pot sa am copii, nu stiu, toate le las in mana Lui si le primesc cu bucurie. Deci oricum nu se ajunge la 30!!! >Decat sa am 30 de copii care sa imi moara de foamne, mai bine am unul si ii ofer aceluia sansa unei vieti reusite. Nu stiu ce inseamna pentru tine o viata reusita. Sa-i cumperi casa si masina pentru copil? Sa-i iei lucruri de marca si cea mai buna mancare? Mancarea cea mai buna este cuvantul lui Dumnezeu si implinirea lui, haina cea mai buna este acoperamantul harului Duhului Sfant, casa cea mai buna este in Imparatia lui Dumnezeu. Daca imi iubesc cu adevarat copiii doresc sa aiba viata vesnica, nu niste nimicuri in lumea de aici. Adica viata reusita de care vorbesti tu nu are nimic reusit pentru vesnicie. Fiindca acest copil singur pe care vrei sa-l ai, mai devreme sau mai tarziu va afla ca el e cauza omorarii fratilor lui, el este cel care a stat timp de 9 luni intr-un cimitir si de aceea se naste in lanturile pacatelor parintilor si in frica acelui cavou, el este cel care nu stie ce inseamna sa imparta ceva cu cineva ca nu are cu cine, el este cel care nu stie cine e aproapele lui si Cine e Dumnezeu si ce este iubirea. Asta vrei pentru copiii tai? Eu nu!!! >Si ce face o fata de 14 ani care este violata si ramane gravida? este obligata sa isi distruga viata si sa faca un copil pe care nu are cu ce sa il creasca, si pe care nu il poate iubi pentru ca ii aminteste zilnic de chinul la care a fost supusa? Intotdeauna in discutiile acestea se aduc exemple extreme. S-a mai discutat asta pe topicul despre avort. Te-as ruga sa te uiti. Cred ca 99,9999...% din femeile care fac avort nu se afla intr-un caz limita. Iar in cazul de fata, daca chiar nu poate sa creasca copilasul, sa-l nasca si exista fie la Valea Plopului la Pr. Tanase loc unde sa-l duca, fie sunt atatea liste de asteptare ale persoanelor care nu pot avea copii si doresc sa infieze. Eu cunosc o familie aici care a incercat toate tratamentele posibile si de vreo 2 ani vrea sa infieze, dar...n-are de unde!!! Domnul sa ne lumineze gandurile si inimile! Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Omul e liber sa aleaga sa creeze sau sa distruga.
Neam dobandit acest drept. De asta sau creat si aceste medicamente dar nu orcine le foloseste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Elena |
|
|||
|
|||
![]()
:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pt "va iubesc": Sa iti dea Dumnezeu cati copii iti doresti, si sper sa reusesti sa ii cresti....pentru ca inainte de a-i invata rugaciuni, trebuie sa ii hranesti |
|
|||
|
|||
![]()
Am cautat capitolul despre familie , nu l-am mai gasit ,asa ca postez intrebarea aici
cine poate sa-mi raspunda ? Sf.Ap. Pavel spune casatoritilor ca e bine sa nu se desparta alfel copii lor sint nelegitimi . Ce inseamna acest lucru din punct de vedere spiritual , pentru acesti copii , sau ca sa zicem asa ,cei nascuti din curvie ? Au sanse de mantuire ? mai grele ? nu au credinta ? etc..... maria |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi se pare normal sa punem asa problema, daca mai au sanse sa se mintuiasca? Ce vina au micutii de ei ca parintii sunt dusi cu pluta. Problema este ca li se modeleaza un fel de viata anormal, personalitatea sufera si ii vezi prin scoli cum incep sa-si exprime golul asta din viata prin manifestari mai ciudate. Scolile sunt pline de ei saracii
Domnul sa-i ocroteasca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Anticonceptionalele | luz luz | Intrebari utilizatori | 30 | 12.12.2011 10:25:58 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
|