![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, nebuna am fost si eu in adolescenta, cand ma apucasem de mantre si de golit creierii de orice gand, privind intens o lumanare si incercand sa ma autohipnotizez. Din fericire nu s-a prins de mine, nu mi-a placut si interesul meu a fost doar superficial.
Mi-am adus aminte de lucrurile astea la un curs de psihoterapie, cand invatam tehnici de respiratie abdominala pentru stimularea nervului vag si consecutiv diminuarea anxietatii. Avea baza stiintifica dar o varianta, o inovatie de-a trainerului includea si OM, cica pentru un efect de linistire suplimentar. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
am citit ca cei care fac yoga si intra la Molifte,devin lunatici.
http://www.youtube.com/watch?v=9NjG5F2FKuU http://www.sfaturiortodoxe.ro/_yoga.htm
|
||||
|
||||
![]()
astia lucreaza cu magia,fugi de la ei cat mai repede.O data adusese sora mea niste poze de la ei,era o atmosfera tare urata noaptea.Dumnezeu nu le-a lasat pe vrajitoarele alea sa o duca pe calea lor cu minciunile lor.
|
|||
|
|||
![]()
Si ce facea preotul?
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.credo.ro/credinta.php
Intra aici si citeste articolul.O sa te convinga macar 30%. Totusi dupa parerea mea credinta adevarata este crestinismul(ortodoxia si catolicismul ) si sunt sigur ca am dreptate,cele 2 unite reprezinta credinta adevarata.Defapt inainte era o singura religie in crestinism,religia crestina care reprezenta dreapta credinta. |
|
||||
|
||||
![]()
si dreapta credinta inca exista!! se numeste ortodoxie! tot ce avem in credinta ortodoxa este drept si adevarat, asa cum ne-au lasat sfintii parinti! am pierdut noi oare ceva la marea schisma?
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor,cu permisiunea voastra,voi spune cate ceva despre yoga.Ma adresez in special celor care nu au citit sau nu sunt bine informati.In yoga se urmareste de fapt ajungerea,prin exercitii fizico-mentale,la iubirea suprema.Asa cum crestinul combina matanii-post-rugaciune,yoghinul combina exercitii-post-mantre.Problema noastra este ca vedem raul peste tot,iar daca nu este il inventam.yoghinul incepe cu "spalarea creierului"care de fapt este o golire a gandurilor ce il domina,materialiste,ca,avand mintea limpede,sa poata face urmatorul pas-concentrarea gandurilor bune.Aici exista un risc
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. | marcelpanait | Secte si culte | 11 | 02.08.2010 16:49:00 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 22:52:32 |
sfaturi pt cei care au nevoie | anna13 | Intamplari adevarate | 2 | 29.10.2006 15:57:48 |
|