![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Somonul poate fi gatit inabusit in ceaun, in 10 minute e gata. Ultima oara am mancat peste inabusit cu garnitura de hrisca - hrisca fiind in topul semintelor de maxima importanta pentru sanatate, alaturi de soia, naut, linte si fasole. Se poate si cu orez, dupa preferinte...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu sigur daca a mai scris cineva pana acum,dar untul de arahide e f satios pe paine dimineata cu o cana de ceai.Ingrasa
|
|
||||
|
||||
![]()
Mierea, tot miere e !
|
|||
|
|||
![]()
Somonul e f bun facut la cuptor, fara strop de ulei, ci doar stropit cu zeama de lamaie si portocala. Astfel, sosul obtinut este f gustos.
|
|
|||
|
|||
![]()
stiu ca lintea este o mancare deliciosa insa trebuie fiarta cam mult, vreo ora si mai bine.
apropo, Andrusca mi-a placut aranjamentul :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar pe mine una nu m-a atras niciodata. vorba lui Cristi, mai buna mierea. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Interesant, dar asa, mai pentru canoane, nu aveti?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ei, suna asa sofisticat, dar de fapt e un mic dejun ordinar (untul de arahide), cel putin aici.
ca si oatmeal-ul (cereale fierte in apa), sau porridge-ul in varianta lui englezeasca - mancare de baza, dar ce buna e, yummy ! ceva ca pentru canoane, hmm nu stiu ce-ar putea fi pentru noi astia mireni. de ex. cam tot ce mananc eu de post este facut cu ulei, salate diverse, mancaruri de legume, etc. in fine, eu una recomand ciorba de varza ! o mancare autohtona, foarte gustoasa si satioasa. in plus, este usor de pregatit si ajuta si la mentinerea supletii fizice. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Despre mancare, delicatese. | romandragut | Generalitati | 64 | 28.03.2016 14:04:02 |
Fara apa si mancare de 70 de ani | andreicozia | Alte Religii | 108 | 28.02.2011 14:01:05 |
12 retete de post | Alternative | Intrebari utilizatori | 17 | 23.02.2010 23:01:48 |
retete de post | dorinel78 | Generalitati | 1 | 08.07.2007 01:07:02 |
|