![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc foarte mult celor care ati fost receptivi la mesajul meu!..Va doresc sanatate!,caci este singurul lucru care-ti da puterea sa te bucuri de celelalte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca fiecare ar vedea in aceste plante ajutorul Lui Dumnezeu pentru el ce bine ar fi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu imi plac medicamentele. insa oameni buni, daca va imbolnaviti nu uitati de medicina alopata. prefer homeopatia si medicina traditionala, insa uneori un astfel de tratament poate sa ne afecteze probleme medicale.
nu exista nici o planta s afaca minuni, insa sunyt plante care ajuta foarte mult. totusi fiindca este iarna si deja este frihg si urmeaza sezonul gripei, fiecare dintre noi trebuie sa aiba ceaiul de tei, de menta, lamaia, citricile, usturoiul (natural nu sub forma de pastile). substantele volatile ale usturoiului au rol antiseptic. nu uitati de o baie relaxanta cu sare de baie, cu "flori de fan". Chiar daca nu aveti probleme reumatice, iarna este bine sa va administrati macar odata pe luna cat o astfel de baie. Dupa baie stati la caldura. INtareste organismul si are rol profilactic pentru reumatism. |
|
||||
|
||||
![]()
E drept ca nu exista planta-miracol sau medicament-miracol pentru toate bolile.
Insa, in caz de nevoie, e mai bun un tratament, un remediu naturist care nu da dependenta si nici nu are efecte secundare. Rezultatele unui tratament naturist nu sunt imediate, dar cu rabdare cel care apeleaza la asa-zisele leacuri babesti, va constata in timp efectele acestora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca as manca asa ceva. Prefer fructele si legumele noastre. De fapt, acest avocado e fruct sau leguma ca asta nu ai mai spus. Dar nu, nu mi-ar place. Nu cred ! Mai bine flamanda!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti recomand cu caldura avocado, caci are gust un gust f bun, cam ca de vanata coapta. Trebuie insa sa fie putin moale cand il cumperi. Atunci e copt si poate fi consumat. Daca avocado e tare, il mai lasi o zi doua pana il prepari. Eu il fac piure, il amestec cu ulei,lamaie, sare piper si ceapa tocata marunt. Gustul dupa cum ti-am spus, e de salata de vinete, dar e proaspat, nefiind preparat termic. Se mai poate servi si doar taiat in doua, se indeparteaza samburele ( pe care, daca-l pui in pamant, vei avea curand o planta de avocado, dar nu-ti garantez ca vei avea si fructe)iar in gaura si pune smantana si se presara cu condimente si cu marar. Avocado este intotdeauna o mancare usor de pregatit si buna, pentru tine si pentru musafirii tai. Pofta buna! |
|
||||
|
||||
![]()
Mie-mi plac mult sarmalele, mancarea de fasole, indiferent cum e facuta, doar fasole sa fie, si produsele lactate, sa fie cat de multe...
|
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca mie nu-mi plac?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sectiune de medicina naturista | bmd | Generalitati | 27 | 08.08.2012 14:10:56 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina holistica - interesant | Fetita cu Codite | Generalitati | 19 | 05.02.2010 15:48:02 |
medicina si farmacia | pacifistul | Generalitati | 22 | 26.07.2009 23:31:21 |
Medicina Perplexa | Laurentiu | Generalitati | 0 | 04.04.2007 12:14:29 |
|