![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In sensul dezbaterii de idei , a unor reportaje si documentare cu caracter crestin sin oricind bine venite . Media crestina se practica de mult in alte tari , mai putin la noi unde goana dupa senzational primeaza.
|
|
||||
|
||||
![]()
In sensul dezbaterii de idei , a unor reportaje si documentare cu caracter crestin sin oricind bine venite . Media crestina se practica de mult in alte tari , mai putin la noi unde goana dupa senzational primeaza.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa va luati gandul de la un post tv sau radio ortodox veritabil,acum se propovaduieste religia pagana sau sectanta.Chiar de va apare un post ortodox va fi pro ecumenist,ca toate celelalte,deci in nici un caz ceva benefic,ci nociv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata lumea se simte experta in politica, fotbal si mai nou si in religie. Eu cred in binele ce zace in fiecare om, de aceea te indemn sa citesti putin despre credinta ortodoxa, ca sa-ti activezi putin inima. |
|
|||
|
|||
![]()
"Toata lumea se simte experta in politica, fotbal si mai nou si in religie."
Absolut de acord.Nici nu stiti ce mare adevar ati spus. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu la cine te-ai referit,dar in cazul meu pot sa-ti spun ca eu niciodata nu am memorat ceva mecanic,ci logic,adica am inteles ceea ce am memorat.Si la scoala a fost la fel.Memorarea logica e permanenta,pe cand cea mecanica e temporara.
P.S. In cazul religiei,nu e logica ci spiritual. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma refeream la Dumneata MARIUS_DANIEL, in post-ul meu anterior. Iti apreciez parerile si incerc sa tin seama de ele pentru ca vad si am vazut, ca am ce invata.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pana cand? | tigerAvalo9 | Generalitati | 107 | 12.10.2013 22:16:38 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 22:48:36 |
cand a aparut biserica ortodoxa? | anaana71 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 13.11.2009 20:23:53 |
|