![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu creatorul s-a inselat,ci omul care a interpretat si mai apoi a scris...se intampla totusi acum cca 1900 ani pe vremea cand calculatorul inca nu "lumina" in lume...
|
|
||||
|
||||
![]()
Biblia nu este un manual de biologie ,este un "manual" intru ale sufletului,intru desavarsirea noastra spirituala,ca noi toti sa putem sa ne intoarcem "Acasa"(la Tatal).Altminteri vom ramana legati de pamant(planul material) si asta inseamna Moartea(Nefiinta).
De ce unora l-i se pare imposibil ca o inteligenta net superioara noua sa ne fi creeat ? Orce sistem presupune organizare riguroasa,si orice organizare presupune inteligenta.Prostiile cu ameoba care zburda cu paiu in gura(membrana) prin oceanul promordial in cautarea alteia cu care sa faca o gasca,sunt stupizenii si frizeaza ridicolul,nu mai spun ca jignesc "inteligenta" orcarei fiinte cugetatoare.Ca sa fiu mai plastic este ca si cum calculatorul de sub nasul meu afirma ca s-a nascut dintr-un accident, cand s-au intalnit doi tranzistori si s-au aliat ca sa puna de un procesor...Si totul sub semnul hazardului...Hai sa fim seriosi. Si, acum ca sa revin,Biblia trebuie studiata in "esenta" ei,si nu doar citita ca si o poveste,trebuie patrunsa in taina ei,ca Cuvantul lui Dumnezeu sa fie inteles. Noi oamenii avem o doza uriasa de trufie,ne credem buricul universului,suntem superficiali si fatarnici si de aceea tratam cu usurinta subiectele capitale cum ar fi Fiinta(Sufletul) noastra,si dam o mare importanta la ce este neimportant si nerelevant,si anume materialitatea exacerbata. |
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la accidentul pe trecerea de pietoni..si scapatul basma curata..Am auzit ca s-a intamplat..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa fim seriosi... Biblia este si va ramane in esenta ei Cuvantul lui Dumnezeu, punct. Daca tu crezi ca cel care a scris manuscrisul cu pricina, auzise de Darwin-ul tau,n-am ce-ti face. Respectivul a "vazut/vizualizat" un liliac,liliacul zboara, si fara Darwin prin preajma, omul a zis, pe cale de intuitie "Zboara, deci este pasare negresit !" Biblia pomeneste si de pasare de fier/otel care scuipa foc...Despre asta ce zici ? Cum sa fi scris respectivul F-117, BlackBird, or poate MIG21 Lancer...Sau poate F16 pentru ca asta folosesc jidanii...
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 02.04.2010 at 06:28:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La ce ne foloseste sa stim asta? La ce ne foloseste sa studiem virusul gripei? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din cate stiu eu Sfanta Scriptura a fost scrisa cu inspiratie de la Duhul Sfant. Nu asa spuneti voi? Ce loc are intuitia aici? Ori e inspiratie, ori e intuitie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde stii unde e cuvantul lui D-zeu si unde s-a inselat scribul? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De exemplu, tot Scriptura zice ca soarele rasare, si fiecare dintre noi accepta aceasta sintagma care de fapt e eronata, dar bunul simt prevaleaza. E mai important ca omul sa inteleaga sensul cuvintelor si sa priceapa sensul lor moral decat sa cunoasca teoria relativitatii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre 666,bani electronici,conspiratii | strajeru | Secte si culte | 11 | 25.12.2007 16:23:02 |
|