![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe orthodoxwiki zice diferit: http://ro.orthodoxwiki.org/Liturghie Sfanta Liturghie nu se poate sluji nici fara antimis nici fara preot si nici fara binecuvantare episcopului si nici fara cel putin un credincios care sa asiste la aceasta.Ceea ce zici tu mai frate nu e deloc ceva care sa tina de crestin ortodoxie. Sfantul antimis e Sfintit de Preasfanta Treime,Dumnezeu prin episcop. Eu nu ma pricep ce m-a ajutat preabunul Dumnezeu si am gasit pe internet am scris pe aci. Iata aci cateva scrise despre antimis: http://ro.orthodoxwiki.org/Antimis Ceea ce arata ca fara preot hirotonit,fara episcop care sa dea binecuvantare pe acolo nu poate sa se slujeasca Sfanta Liturghie. Si in Sfanta Scriptura vedem asa ca doar Sfintii Apostoli nu au slujit Sfanta Liturghie pana ce nu s-a pogorat peste ei Duhul Sfant cu harul,si Dumnezeu cu harul lucra prin Sfintii Apostoli Sfintele Taine cu randuiala care era era atunci (Sfanta Liturghie a Sfantului Iacov,din cate se pare era Sfanta Liturghie atunci.Eu cum am spus nu ma pricep cine stie sa zica pe aci cum era si cu celalte Sfinte Taine pe atunci). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihailt; 30.03.2010 at 23:41:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Practic, ramanem in comuniune cu acesti lupi de frica sa nu pierdem episcopia! Eclesiologia asta de unde e? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu sigur, s-a mai intamplat vreodata sa se arate Sf. Cruce pe cer vreodata, in afara de cand s-a aratat imparatului Constantin? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite cam asa zse zice ca arata: http://traditiaortodoxa.files.wordpr...pg?w=186&h=288 Last edited by BogdanF2; 31.03.2010 at 14:40:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai fratilor lasati-l si pe fratele Danion in pace nimeni nu e fara pacat!
A gresit si fratia sa,noi nu am gresit niciodata? Sau acum suntem Sfinti ? Apoi pentru ce a fost inchis blogul fratelui Danion Vasile? |
|
|||
|
|||
![]()
N-a fost inchis, doar ca are mai multi vizitatori decat ii permite hostingul si a consumat banda alocata. Fie cumpara un abonament mai scump, fie asteapta pana se factureaza luna in curs si blogul va fi accesibil iar, dar cu riscul de a se consuma din nou banda inainte de termen.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu vreau sa ajung nicaieri, imi pun doar o intrebare, si sincer as vrea sa aud un raspuns fondat, oricare ar fi el.
|
|
|||
|
|||
![]()
Explicatia este ca acelea sunt "reprezentari artistice", nu exista vreo fotografie sau argumente/dovezi solide ca s-a intamplat exact ce scrie in ziarul respectiv, cu atat mai putin ca ar fi un "semn dumnezeiesc".
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|