![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu un stiu mai frate Langu la crestini ortodocsi nu se foloseste deloc termenul "devotiune".
Apoi eu aud ca acest inselat de draci Franco inselandu-l dracii nu vroia sa lase libere popoarele din alte parti pe care alti spanioli inselati de draci le subjugasera adica coloniile. O fi fost bine in Spania dar nu la acele popoare adica in colonii. |
|
|||
|
|||
![]()
pe cand si niste poze sau filme de prin chiliile unor calugari de-ai nostri ortodocsi? noroc cu camera ascunsa:)))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au murit 300.000 de oameni majoritatea spanioli acolo mai frate adica in razboiul civil. In Biserica ortodoxa la Sfintele Slujbe il roaga credinciosii pe preabunul Dumnezeu sa fie feriti de razboiul dintre ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar cum raman cu ceremoniile-soc care se amesteca cu credinta ortodoxa?
De ce ne legam de obiceiurile altora care se pare ca prea putin cautam sa le intelegem, si nu privim in curtea noastra, unde avem destul spectacol..? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poza calugarilor ce au slujit cu latinii | spre_rasarit | Generalitati | 32 | 17.02.2012 23:32:08 |
Ajutor!!!Poza icoana sf cuvioasa parascheva | Alem25 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 24.11.2010 09:18:49 |
Poza graitoare referitor la avorturi | sergiu | Generalitati | 0 | 19.09.2009 15:17:06 |
Ceremonie a Cavalerilor de Malta intr-o biserica ortodoxa | IonutS | Generalitati | 15 | 16.07.2009 12:00:53 |
|