Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.04.2010, 02:15:08
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu un stiu mai frate Langu la crestini ortodocsi nu se foloseste deloc termenul "devotiune".
Apoi eu aud ca acest inselat de draci Franco inselandu-l dracii nu vroia sa lase libere popoarele din alte parti pe care alti spanioli inselati de draci le subjugasera adica coloniile.
O fi fost bine in Spania dar nu la acele popoare adica in colonii.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2010, 15:53:09
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit :)))

pe cand si niste poze sau filme de prin chiliile unor calugari de-ai nostri ortodocsi? noroc cu camera ascunsa:)))
Reply With Quote
Vechi 02.04.2010, 20:50:50
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Eu un stiu mai frate Langu la crestini ortodocsi nu se foloseste deloc termenul "devotiune".
Apoi eu aud ca acest inselat de draci Franco inselandu-l dracii nu vroia sa lase libere popoarele din alte parti pe care alti spanioli inselati de draci le subjugasera adica coloniile.
O fi fost bine in Spania dar nu la acele popoare adica in colonii.
Oare n-ai inteles ca ma refeream la catolici?Ei folosesc cuvantul devotiune.In unele colonii nici acum nu este bine,desi Franco nu mai este.E ceva asemanator cu judetele noastre,cu regiuniule...omul sfinteste locul si cand este lenes,dezordonat si nu prea stie ce vrea il inseala repede amicii tai.
Reply With Quote
Vechi 03.04.2010, 00:05:28
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Lasa mai frate ca doar se stie ca ordinele cavaleresti de prin Spania,inselati de draci au innecat in sange poporul spaniol in timpul razboiului civil spaniol!
http://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Civil_War
Nu este nimic de admirat ci este de plans mai frate!
Cine l-a sprijinit mai frate pe Franco sa ajunga conducator al Spaniei?
Niste inselati de draci de prin Germania nazista si de prin Italia fascista!
http://en.wikipedia.org/wiki/Francisco_Franco
Era un inselat de draci Franco prin care dracii au prigonit poporul spaniol.
Mai frate Langu eu nu am zis ca toate ordinele cavaleresti de acolo ca au fost toate de partea inselatului de duhuri rele Franco.Cine stie cum i-au inselat dracii sa faca razboi sa iasa varsare de sange intre oameni din acelasi popor.
Au murit 300.000 de oameni majoritatea spanioli acolo mai frate adica in razboiul civil.
In Biserica ortodoxa la Sfintele Slujbe il roaga credinciosii pe preabunul Dumnezeu sa fie feriti de razboiul dintre ei.
Reply With Quote
Vechi 03.04.2010, 16:10:14
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
Mai frate Langu eu nu am zis ca toate ordinele cavaleresti de acolo ca au fost toate de partea inselatului de duhuri rele Franco.Cine stie cum i-au inselat dracii sa faca razboi sa iasa varsare de sange intre oameni din acelasi popor.
Au murit 300.000 de oameni majoritatea spanioli acolo mai frate adica in razboiul civil.
In Biserica ortodoxa la Sfintele Slujbe il roaga credinciosii pe preabunul Dumnezeu sa fie feriti de razboiul dintre ei.
Dar de ce crezi tu ca Franco a fost atat de rau?
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 13:17:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Dar cum raman cu ceremoniile-soc care se amesteca cu credinta ortodoxa?

De ce ne legam de obiceiurile altora care se pare ca prea putin cautam sa le intelegem, si nu privim in curtea noastra, unde avem destul spectacol..?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poza calugarilor ce au slujit cu latinii spre_rasarit Generalitati 32 17.02.2012 23:32:08
Ajutor!!!Poza icoana sf cuvioasa parascheva Alem25 Resurse ortodoxe on-line 3 24.11.2010 09:18:49
Poza graitoare referitor la avorturi sergiu Generalitati 0 19.09.2009 15:17:06
Ceremonie a Cavalerilor de Malta intr-o biserica ortodoxa IonutS Generalitati 15 16.07.2009 12:00:53