![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca iar pe tine sa te intareasca!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte pe Ciprian Petru si sa-l aseze intre dreptii Lui.
Gabriela, draga, nu am cuvinte! Mi se pare ca esti prea tanara pentru toate astea, dar cine suntem noi sa judecam? Maica Sfanta sa te tina in bratele ei, sa-ti aline durerea si sa te intareasca! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tie, Gabriela, putere sa duci crucea durerii fara cartire. Stapana Multmilostiva miluieste pe robii Tai! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma rog la bunul Dumnezeu sa-ti de-a multa , multa putere .... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ce este viata!
De fiecare data cand incepe un astfel de topic de mai mult timp,imi este teama cand el revine in actualitate. Si inca cu ce viteza...Parca am participa cu toti ,in direct,la sfarsitul unui om.Puteam fi eu ,sau oricare altul dintre noi . Singura constanta care ramane este titlul topicului Apel la rugaciune-pentru insanatosire si puterea de a duce aceasta greutate Apel la rugaciune-pentru mantuire si mangaierea celor ramasi in urma Dumnezeu sa il primeasca Ce este viata !!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si familiei putere si intelepciune duhovniceasca
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bunul Dumnezeu sal ierte si sa aseze sufletul lui in loc de verdeata in loc luuminat de unde a fugit toata durerea Intristarea si susinarea in Imparatia Lui cea Cereasca unde toti sfinti si drepti se odihnesc si tot ca a gresit el in aceasta veata cu cuvIntul cu lucru cu gIndul cu voie si fara de vioe sa ierte lui ;iar pe voi ce ramasi sa va miluiasca si sa va Intareasca sa puteti duce toate amin amin amin |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Viata este JERTFA. Draga Gabriela, mi-a trebuit mult timp ca sa ajung la concluzia asta, ba chiar a trebuit sa trec prin ce treci tu acum dar la o varsta mai inaintata. Iar jertfa nu ramane nerecompensata, pentru ca jertfa este cea mai inalta dovada de iubire. Are Dumnezeu grija de sotul tau. Ingrijeste-te de familie, daca aveti copii, si de tine. Ne rugam si noi sa te intareasca Dumnezeu in incercarea prin care treci. Dumnezeu sa-l ierte pe sotul tau si sa-l odihneasca in pace la dreapta Sa. Doamne miluieste. Amin.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune | silvia55 | Umanitare | 3 | 27.01.2012 00:02:51 |
apel pt rugaciune | jonzy30 | Generalitati | 3 | 24.01.2011 18:40:06 |
Apel de rugaciune | sunsray | Generalitati | 4 | 01.07.2010 16:34:38 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
apel la rugaciune | c.ovi | Umanitare | 2 | 04.06.2007 19:28:05 |
|