![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca sinuciderea e un pacat, de ce nu exista o rugaciune penrtu moarte? Adica daca eu m-am saturat de viata, dar nu vreau sa ma sinucid din cauza ca ajung in Iad, sa ,a rog ca sa-mi ia Dumnezeu viata. Poate nu mai am nici o bucurie in viata asta, poate fac mai mult rau decat bine, de ce sa nu fim scutiti toti de necazuri?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Drept la sinucidere? De unde ai scos asta .? Cind noi sintem propietatea lui Dumnezeu.:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Termina odata cu prostiile si cu gandurile astea negre. Ti-am mai spus si insist : apuca-te si fa ceva concret, care sa iti ocupe timpul si mintea cu ceva constructiv. Chiar nu gasesti nimic de facut ?!! |
|
|||
|
|||
![]()
Orice as face, tot singur ma simt...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si odata cu deschiderea ta spre SCHIMBARE o sa vezi ca si viata ta o sa ia alta turnura si nu ai sa mai fii singur. Asa sa-ti ajute Dumnezeu ! |
|
|||
|
|||
![]()
Stefane..ok...pot sa iti spun ca esti un caz trist. Teribilismul si autovictimizarea nu sunt chiar semnele unei minti prea stralucite ci unui om care tanjeste dupa atentie. Fii ceva mai matur, si mai putin ipocrit. Vrei sa duci un stil de viata nu tocmai acceptat de multi, dar sa ai si prieteni buni printre acei multi? Ori una ori alta.
Fenomenul se manifesta mai in masa in SUA unde sunt sute de oameni "singuri si neintelesi". Copiii maturizati-va. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa exista, precum ai spus, oameni care se sincucid si pentru alte motive, cum ar fi o idee. Sa mori pentru o idee mi se pare pe de-o parte admirabil, mai ales ca ramane practic nemuritor pentru posteritate Si mai sunt cei care se sinucid pentru a-si afirma vointa. Si nu recurg la crime, pentru ca asta inseamna ca atanteaza la libertatea celui din jur, si aleg sinuciderea pentru ca astfel devin propriul lor Dumnezeu Subiectul este destul de complex si de interesant, parerea mea. De ce sa refuzam sa discutam despre asa ceva? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se considera sinucidere? | Stefan500 | Eutanasia | 15 | 10.06.2018 23:37:05 |
Mucenicie s-au Sinucidere? | Sanduu | Generalitati | 32 | 01.03.2012 11:46:27 |
Am dreptul? | Sanduu | Generalitati | 24 | 25.10.2011 19:23:55 |
Sinucidere pentru un idol. | anastasia2008 | Generalitati | 19 | 30.06.2009 13:21:24 |
loophole la sinucidere :) | Nitro | Eutanasia | 25 | 16.07.2008 09:59:25 |
|