![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci el stie mult mai bine decit statul la cine trebuie sa ajunga banii bugetarilor (de fapt al mitropoliei). Si o face prin intermediul salariului propriu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu sta nimeni cu mana intinsa. Cine vrea da, cine nu, nu. Contributia anuala la parohia unde stau eu e o suma ridicola (in jur de 50RON parca era acum vreun an). 2.Pentru "datul de ochii lumii" ai deschis tu topicul, asa ca mai bine critica-te pe tine. 3. Cu formularele eu cred ca este ok, majoritatea nu dau nici o destinatie celor 2%. Si apropo, nu e suficient sa fie semnat, trebuie sa treci pe la fisc sa-ti completeze suma care inseamna 2%. Nu vad ce "slaba judecata" este aici. 4. Crucea Rosie si SMURD sunt organizatii laice, pot cauta si alte surse de venituri. Daca te crezi ca ai dinti asa buni, mai bine sari la gatul guvernantilor sa finanteze SMURD, pentru ca in definitiv e un serviciu public. |
|
|||
|
|||
![]()
In loc sa purtam grija episcopilor, mai bine ne-am vedea de pacatele proprii si personale ca la judecata nu cred ca o sa fim intrebati in legatura cu ce au facut altii ci cu ce am facut noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai fi vazut ca 2/3 din acea suma sunt bani munciti ca orice cetatean din tara asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cinci ani tot pe "stilul vechi" esti? |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Ma intreb atunci de ce te mai duci la biserica. Daca te duci. Citat:
Mai degraba cei care vor sa-si gaseasca o scuza atat pentru absenteism fata de Biserica cat si punga stransa bine la gura, atunci cand e vorba de altii. Citat:
Despre ce parohie vorbesti? Citat:
Citat:
Ca cei ca tine atunci cand tin musai sa demonstrezi ca aia is rai si ei sunt buni nu se dau in cale de la nici o absurditate.. Citat:
Citat:
Dar m-ar interesa cand a fost instituit acest salariu al episcopilor, cum se procedeaza in celelalte Biserici ortodoxe, cam care este la ei salariul asta daca exista, care e justificarea lui, etc. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica stii sa faci un calcul? Asta inseamna cca 25 mil EURO. Fii serios. Daca banii astia ar fi fost dati din Mitropolie (presupunand ca i-ar avea) "la ordinul expres și la inițiativa Înalt Preasfinției Sale, Părintele Laurențiu" deja s-ar vorbi de mega-trafic de influenta. De altfel din declaratiile oficiale suma TOTALA la care s-au ridicat proiectele sociale finantate de Biserica (aviz si pentru cei ca ory si "voxdei") se ridica in total la 45 milioane de RON. "în Patriarhia Română – unde funcționează 394 de instituții social-filantropice – s-au derulat 335 de programe sociale de care au beneficiat aproximativ 630 000 persoane, pentru care s-au cheltuit peste 45 milioane lei." Adica peste 10 milioane de Euro. Last edited by AlinB; 20.05.2010 at 14:49:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce, tu o duci bine? Cum, dezartand?
Citat:
Nu inteleg de ce aceeasi oameni ar trebui jecmaniti inca o data apelandu-se la sentimentele lor crestine de data asta. Si sa nu ajungi tu sa suni la 112 si sa-ti doresti sa-ti poata aia trimite un preot... Citat:
Asa'i ca ai accepta bucuros orice sugestie filantropica? Ca doar esti un bun crestin.. |
|