![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bineinteles ca energia nu se poate "ciocni". De ce oare? Verba volant scripta manet! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hoo, "einstein-rilor" se ciocneste nu se ciocneste vom vedea, daca va certati la ce va ajuta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Iti voi adresa o intrebare mult mai usoara: Pricipiul de excluziune se aplica hadronilor sau nu?
Prin asta ai demonstrat ca nu intelegi fizica cuantica, din pacate. Din nefericire nu putem purta discutii in acest domeniu, din moment ce nu itelegi notiunile de baza din mecanica cunatica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Observam si in acest lung proces de devenire ideea de jertfa care sta la baza oricarui eveniment din Cosmos: pentru o noua creatie, altceva trebuie sa se jertfeasca, sa moara, pentru ca sa aduca roada insutita. Dar stati linistiti, stelele de orice fel sunt foarte departe de noi si nu ne vor afecta planeta din cauza ca am aflat noi cum functioneaza... :) Cea mai apropiata stea este la 4 ani-lumina de Soarele nostru si nu este o stea alcatuita numai din neutroni. Poate fiica ei va fi, dupa ce va muri maica-sa - Proxima Centauris.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 01.07.2010 at 12:17:39. |
|
||||
|
||||
![]()
mai este si o a treia stare finala pentru "moartea unei stele". este vorba de "pitica alba" unde colapsul gravitational este impiedicat de principiul de excluiziune (Pauli) dintre electronii materi sale. Treptat "pitica alba" se va raci si va deveni o "pitica neagra" (care nu mai radiaza termic)
|
|
|||
|
|||
![]()
as vrea sa stiu si eu daca chiar o sa fie Sfarsitul lumii si daca exista..shi ce se intampla cu omul dupa sfarsitul lumii????
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre sfârșitul acestui Univers (inclusiv a cerului), Sfântul Apostol Pavel ne amintește că psalmistul adresându-se Creatorului spune “Dintru început Tu, Doamne, Pământul l-ai întemeiat, și lucrul mâinilor Tale sunt Cerurile. Acelea vor pieri, iar Tu rămâi și toate ca o haină se vor învechi; și ca pe un veșmânt le vei strânge și ca o haină vor fi schimbate. Dar Tu același ești și anii Tai nu se vor sfârși” (Evrei 1,10-12; Psalmul 101,26-28). Proorocul Isaia întărește aceasta spunând că “toată oștirea cerului se va topi, cerurile se vor strânge ca un sul de hârtie și toată oștirea lor va cădea cum cad frunzele de viță și cele de smochin” (Isaia 34,4), “cerurile vor trece ca un fum” (Isaia 51,6), iar „oștirea cerului” (Facerea 2,1) reprezintă galaxiile din Univers în limbajul Sfintei Scripturi. Sfântul Apostol Petru vorbind despre cum va fi sfârșitul acestui Univers, spune că “Cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, și Pământul și lucrurile de pe el se vor mistui. ...Cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!” (II Petru 3,10-13). Astfel, “cerul si Pământul vor trece” (Matei 24,35; 5,18; Marcu 13,31; Luca 21,33.) căci „soarele se va întuneca și luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor se vor zgudui” (Matei 24,29; Marcu 13,24-25; Luca 21,26.) urmând apoi “înnoirea lumii” (Matei 19,28), iar „noi așteptăm, ...ceruri noi și Pământ nou” (II Petru 3,10-13). Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan Teologul i-au fost revelate în vedenie cele viitoare și a “văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este” (Apocalipsa 21,1), deoarece Dumnezeu a spus: “Eu voi face ceruri noi si pământ nou. Nimeni nu-și va mai aduce aminte de vremurile trecute si nimănui nu-i vor mai veni in minte” (Isaia 65,17). Omul are viata vesnica in Hristos (cu trup si suflet)! |
|
|||
|
|||
![]()
"Asa ne-a spus Dumnezeu, ca acestea sunt scrise la Apocalipsa. Nu vor vatama copacii, nici florile, nici sadurile, nici ierburile, ci numai pe oameni cinci luni de zile. Atat o sa dureze razboiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai sa te poti pazi nici in casa, nici in beci, nici in apa, nicaieri, nicaieri. Unde te-a ajuns… Tot ce-i viu distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fratii mei. Si Mantuitorul a spus: Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece (Matei 24, 35). Da. Noi suntem cei de pe urma!…”
Sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...ei-de-pe-urma/ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|