![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot sa pun si eu o poza? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sigur, Maria, cum sa nu . :)
|
|
||||
|
||||
![]()
sper ca nu a mai fost postata. N-am apucat sa vizualizez toate postarile de pana acum.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai pune o poză, Maria ! :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maica Benedicta !
|
||||
|
||||
![]()
Mersi, Zaharia !
Încă o poză, pentru amatorii de quiz-uri.! |
|
||||
|
||||
![]()
Și până una, alta, vin eu cu o propunere. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
ceva mai greu?
:)))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jonathan Jackson,actor
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|