![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iaca Orban. A vrut sa candideze la Bucuresti, imediat dosar ca a pretins spaga.
Iata-l acum achitat. Raspunde cineva ca l-au tarat in mocirla si nu i-au dat voie sa candideze ? E normal sa nu-l lasi sa candideze doar pentru ca e anchetat de DNA deci "penal" ? E mai "penal" decat aia care i-au facut dosar ? Daca era pesedist mai scapa ? ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Nu știu dacă realizezi, dar imensa majoritate a șpăgilor (a se citi: a infracțiunilor de dare și luare de mită) din România se dau/primesc în urma unor asemenea mesaje "criptice". Mai rar o să vezi un funcționar public care trimite o scrisoare cu antet în care a spus "În vederea soluționării favorabile a doleanței dumneavoastră, vă transmitem că subsemnatul funcționar pretindem plata sumei de X lei, reprezentând folos necuvenit". Nu, Iuliu, șpăgile așa se cer/promit: prin insinuări, cuvinte/gesturi, printr-un "ce-mi iese", printr-un "o mână spală pe alta", printr-un "să fim băieți de treabă", printr-un gest cu degetul care arată spre buzunar, sau cu degetele care se freacă sugestiv între ele etc. Iar în cazul lui Dragnea n-a fost vorba de "vorbit prostii", ci de acte pe care le-a trimis subordonaților, cu instrucțiuni clare în sensul încălcării flagrante a legii. Că a retractat ulterior, după ce juriștii din partid s-au sesizat și i-au transmis "Șefu, vezi că e groasă", poate fi reținut cel mult ca circumstanță atenuantă, nu ca și cauză de impunitate. Dacă ești de altă părere, te rog să-mi indici textul de lege. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Păi se vede chiar acum cât de interesat (personal interesat) a fost acest infractor să ajungă la putere: uite-l cum vrea să schimbe legea ca să scape de dosare !
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 19:29:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Orban a fost achitat, Dragnea a fost condamnat. Dacă Orban apreciază că cineva a săvârșit o faptă imputabilă care i-a cauzat un prejudiciu, are căi legale pentru a obține compensație. Dragnea este condamnat definitiv de către judecători !!!! Atenție, nu de către DNA, ci de către judecători, după ce dosarul său a parcurs toate căile de atac legale.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 19:38:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar esti sigur ca esti avocat ? :)
Dragnea a fost condamnat pentru ca a avut idei proaste pentru a stimula participarea la vot. Nici una din ideile pe care le-a avut nu ar fi incalcat la o adica legea, ca nu cred ca ar fi fost interzis chiar sa faca tombole. Dar a fost o idee proasta care a tinut o zi sau doua. Tot el le-a transmis un mesaj cu "la loc comanda", mai tarziu. Deci ce beneficiu urmarea Dragnea ? Incurajarea participarii la vot. Daca asta l-ar fi dat jos pe Basescu, aia e o alta problema si nu stiu ce treaba au procurorii si judecatorii cu treaba asta. Spre comparatie, gestul lui Ciolos de a da transport gratis tinerilor pentru ca acestia sa se duca sa voteze, ar fi de 10 ori mai penal decat ce a facut Dragnea. Pe modelul pe care a fost condamnat Dragnea, Ciolos ar trebui condamnat la inchisoare pe viata probabil pentru ca aici a existat si fapta. Norocul lui e ca este de partea buna a luptei si nici un procuror nu ii va face dosar. ![]() Cat despre Orban...Nu-l plang eu pe Orban ca nu ma intereseaza dupa cum nu-l plang nici pe Dragnea. Dar nu e normal ca in tara noastra, unii sa fie catalogati drept "penali" imediat ce procurorii le deschid un dosar si nu e normal ca partidele sa fie asa de vulnerabile, doar pentru ca exista o masa mare de oameni care se cred destepti si care cred ca ala care are dosar deschis de DNA e automat penal. Sa ajungi sa spui despre Dragnea cum a spus un destept mai sus ca ar fi furat voturi, ne arata in ce hal de dezinformare a ajuns societatea romaneasca. Dar e bine ca le scriem parintilor si ii acuzam ca se uita la televiziunile mincinoase. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Alt caz, alt om politic la fel de antipatic ( si probabil corupt si el ). Dar poate nu in dosarul asta :)
http://www.academiacatavencu.info/so...-penala--40428 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar faptele lui au încălcat legea. Că tu nu crezi că ar fi fost interzis să se facă tombole, e treaba ta. Dar legea te contrazice. Citat:
Iar faptul că s-a desistat nu este prevăzut de lege ca și cauză de nepedepsire, justificativă sau de înlăturare a răspunderii penale. Ți-am mai cerut să arăți textul de lege care ar prevede așa ceva..... Citat:
Se știa clar că: Dacă vin la vot atâta la sută, pică Băsescu, dacă nu vin, rămâne Băsescu. Toată propaganda electoral a opozanților referendumului a fost în sensul ABSENȚEI de la vot. Iuliu, tu crezi sincer că intenția lui Dragnea, atunci când a dispus atragerea cetățenilor la vot prin mijloace ilegale, a fost "Să participe lumea la vot, indiferent care va fi rezultatul referendumului ? " Asta nu se mai poate numi naivitate.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 20:13:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai nene nu e treaba procurorilor sa stabileasca ei cum s-ar fi terminat referendumul. Important este daca era ilegal sa incerci sa incurajezi participarea sau nu. Chiar nu poti sa intelegi asta ? Ca una e sa fi incercat sa-i faca sa voteze intr-un fel, si alta daca a vrut sa-i aduca la vot.
Ti-am mai zis e si cazul lui Ciolos. ( bineinteles ca nici el nu a comis nici o infractiune dar un procuror bun l-ar putea infunda exact la fel ). Si da, cred ca esti avocat. Probabil un de ala cum a avut si Ceausescu, care il infiera mai rau decat o facea procurorul. :D |
|
|||
|
|||
![]()
unuia i-a zis "baga-i in microbuz si du-i la vot!"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și au stabilit că Dragnea a încălcat legea, pentru că Dragnea ȘTIA că rezultatul favorabil pentru el al referendumului depindea exclusiv de procentul de participare la vot, și în consecință a încercat să își determine subalternii să folosească mijloace ILEGALE (oferirea de avantaje materiale alegătorilor, sub forma tombolei) pentru a crește procentul de participare la vot. După ce procurorul și-a format convingerea că Dragnea a săvârșit o infracțiune, l-a trimis în judecată. Iar judecătorii (nu DNA-ul, nu Kovesi, nu Basescu, nu bubulii, nu Soros), analizând probele, au decis că Dragnea a încălcat cu vinovăție legea penală și l-au condamnat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Da, un veritabil cruciat al democrației participative. Mă și mir că, în loc să-l condamne, nu
i-au dat o medalie. Iar acuzațiile în ultimul dosar al lui Dragnea, ăla care a avut azi primul termen de judecată: Inculpatul Dragnea a aranjat, pentru două doamne, domnișoare, în fine, două co-inculpate, care în realitate lucrau la sediul PSD, să fie angajate fictiv la o instituție a statului. Doamnele nu au prestat nicio zi de muncă la stat. Dar și-au ridicat salariile, cu concursul altor persoane care au falsificat ștate de plată etc. Prejudiciul creat se situează sub pragul pe care ordonanțele cele mult amintite în ultimele zile îl impun pentru existența infracțiunii de abuz în serviciu. Absolut întâmplător.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 20:31:59. |
|