![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar noi Asemenea Lui shi cu putere de La El shi de la Toata sfanta Treime, Asha calauzitzi in tot Adevarul ajungem sa fim shi noi fratzi shi fii ai lui Dumnezeu fiind calauzitzi de Hristos-Duhul suflat peste apostoli shi apoi... umplutzi de Har shi cu sfanta Putere de sus putem marturisi pe Hristos, deci e vorba de Hristos-Duhul, de Cuvantul Lui Dumnezeu... de Numele cel Nou al sfintei Treimi caci nedespartzitzi sunt cele Trei Puteri Cereshti... shi acolo unde e Tatal e shi Fiul e shi Duhul shi totzi sfintzii Sai... deci in mintea ta este erezia shi dumneata ar trebui sa te pazeshti ca altzii sa nu se ia dupa tine, caci dumneata nu vezi shi nu recunoshti shi nu crezi Adevarul... care iata ca este perfect cu ce marturiseshte biserica dar pentru ca dumneata nu pricepi atunci musai eu sunt eretic shi e altfel fatza de dogme, ba dincontra, este exact conform cu dogmele. sau spui ca nu a suflat Domnul Duh Sfant peste Ucenici imediat dupa inviere? sau te-a deranjat ca am spus Duhului sfant ca find asha ca un Fiu ori ca un Frate al lui Hristos-Dumnezeu... shi atunci becul ala cu doi fii e erezie... poi da Doi Fii e erezie, dar doi fii Mesia, adica doua intrupari, dar vorbesc eu de doua intrupari aicea? vorbesc eu despre o reincarnare? vorbesc eu de Dumnezeu cu doi fratzi sau despre fiul trupes al Domnului Hristos-Fiul? facut ca Maria Magdalena sau despre graal? vorbesc eu asha ceva ca sa arunci mizeria asta in "Capul" meu? caci doar Fiul Fiului ori fratele Domnului cel duhovnicesc dar shi trupesc este Israel cel NOU... din creshtini shi români, Acela este Acel frate ori fiu daca vrei sa vezi shi olul... deci veyi dumneata ca eu am priceput iar dumneata ma acuzi pe mine cand dumneata eshti superficial? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca da te rog sa imi arati unde. Altfel nu mai face asemenea afirmatii ca te joci cu focul. |
|
|||
|
|||
![]()
mihai07:
Citat:
ca nu sunt doi fii? ori ca Duhul Sfant nu e Fiul ori Fratele mai mic al Domnului Hristos nascut din preasfanta Fecioara? ce este Iacov pentru Isaak? ce este Israil? dar Israil Cel nou din români? shi ce este Isaak pentru Avraam shi Sarra?... Ce este Duhul Sfant suflat peste Apostoli imediat dupa inviere? Ce botez au primit apostolii la cincizecime? atunci au fost imbracati cu putere de sus, dar botezul a fost dat prin Ioan Botezatorul shi Tatal caci peste Cel ce a ramas Duhul Sfant, acela are sa va boteze cu Duh Sfant shi cu Foc, caci Hristos-Dumnezeu Fiul va va boteza cu Duh Sfant shi cu Foc, pentru ca prin purtarea Crucii shi inviere a biruit moarte shi moartea pacatelor shi astfel purcede de la Tatal... Duhul Sfant, ca un Frate, ori ca un Fiu Mai mic al Domnului Hristos Fiul caci este o sfanta Persoana, care a fost desavarshita de Fiul shi de Tatal odata cu lucrarea Mantuitoare lucrata de Fiul prin purtarea patimilor omului shi biruindu-le shi luand asupra Sa neputintzele omului, inviindu-l shi ridicandu-l spre Dumnezeu... deci pricepi dumneata cum zic eu ca este un fiu ori un frate cu Hristos-Dumnezeu Fiul? pentru ca este a Treia Putere Cereasca shi pentru ca acolo unde este Duhul, este shi Fiul shi Tatal... exact asemenea icoanei sfintei Treimi de la stejar unde s-a Aratat Dumnezeu lui Avraam shi Sarra... devenind dupa inviere un Dumnezeu innoit cu o noua icoana, Fiul Omului din Tatal Dumnezeu shi Maica Fecioara Curata Maria, avand fii shi fice, fratzi shi surori, prin desavarshirea carmuita de catre Duhul Sfant din ei, reintegrandul astfel pe om deplin in Dumnezeu daca v-a rabda pana la sfarshit cu credintza shi credincioshie in dragoste curata.... Iar Preasfanta Maria este prima caci este intru Tatal ca prima putere Cereasca intru Tatal shi a patra putere Cereasca intru Smerenia ei desavarshita... deci iata ierarhia cereasca Tatal apoi imediat Fiul nascut din fecioara curat, apoi Duhul Sfant ce din Tatal purcede dar asha cum tzi-am aratat eu, caci asha este scris!... shi asha ne explica shi Cuvantul Lui Dumneze, CLD adica numele sau cel Nou unde este erezia daca nu doar in mintea ta? ca ai vazut doi fratzi de sange, ori doi fii, ori te-ai luat dupa aia cu graalul, adica cu fiul lui Hristos cu Maria Magdalena, ori cu reincarnarea... ori cineshtie ce ai vazut in mintea ta shi mi le-ai aruncat mie in carca... cum eu nu am sustzinut nicaieri... ci dumneata de frica eresului n-ai vrut sa citeshti cu buna credintza ce am scris eu... spune dumneata de ce ai dat dovada de suficientza ca eu nu shtiu sa socotesc.... dar daca te-am suparat, atunci ma iarta... ca n-am vrut sa fiu dur cu dumneata pentru altzii pe care nu i-am iertat indeajuns... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stii cine mai afirma in vechime ca in Sfante Treime exista o ierarhie? Arie, care a fost combatut la primul sinod. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu vada ca aia nu este conform caci dumneata oasndeshti shi arunci pisica asha fara nici un argument trimitzandu-ma la studiu sau intrebandu-ma pa mine daca este sau daca nu este conform cu dogmele... shi apoi ca sa pui shi sare pe rana, imi zici ca ma joc cu focul, poi dumneata l-ai aprins caci ai dat foc la paiul din ochiul meu in timp ce dumneata shedeai linishtit pe scunul lui torquenada, adica al inchizitziei, asha ca un tragator de semnale de alarma, in ideea ca am putea greshi... poi e adevarat ca ne-am putea rataci ca n-am sustzinut ca sunt infailibil, dar dumneata nu te pretinzi infailibil din moment ce din start mi-ai aruncat pisica? m-ai osandit shi m-ai trimis la shcoala de corectzie, dar fara sa spui macar ce nu este conform cu dogmele, ori sa spui despre ce eres e vorba? deci tzi-am mai spus ca in felul acesta o sa ne rada curcile, caci daca nu abordam discutziile cu bunacredintza shi mereu vedem pe altcineva eretic decat pe noi inshine, osandind shi mintzind, dand virujul shi altora, atunci cu nici un chip nu vom intra in Imparatzia Cerurilor, caci acolo nu intra cei ce judeca shi osandesc aproapele, ci aia care s-au pocait shi s-au smerit, ca sa iubeasca pe Dumnezeu shi asha de la Domnul sa iubeasca shi pe aproapele sau, urmand lui Hristos, asemenea Domnului... deci dragul meu Mihai07.... nu te juca cu focul, ca s-ar putea sa ne arda pe amandoi.... caci shi barnele ard, nu numai paiele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci nici mai mult nici mai putzin acum ma faci adept al lui Arie? poi arie a sustzinut altceva ca Iisus era un simplu om, deci un fel de prooroc mai mare... asha ca shi mahomedanii, ori ca nu avea fire Dumnezeiasca dar shi Fire omeneasca ci doar una din ele ori ca erau amestecate incat nu se mai shtia ce e de la Dumnezeu shi ce e de la firea omului..... cum adica sa nu fie sfanta Ierarhie in Dumnezeu? poi dumneata ai vrea probabil sa ascultam de o broasca, nu? ca daca nu este ierarhie, atunci de orice ai asculta de Dumnezeu ascultzi.... fugi domnule.... ca dumneata iarashi vrei sa dregi acuzarea... shi ai gasit alta scorneala... ca nu este ierarhie... Ba este, sa shti de la mine, dar nu este ca shi asta omeneasca... a ighemonilor, e intru Dragoste shi Smerenie shi ascultare shi fara pacate... deci desavarshita... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Unde vezi tu ierarhie in Sfanta Treime daca cele 3 ipostasuri sunt egale? |
|
|||
|
|||
![]()
deci ma gandesc ca asta-i problema domniei tale, pentru ca dumneata eshti sigur ca sunt sectantzi pucioshii deshi v-am spus nu exista argumente valide, valabile, cinstite, deci pentru ca dumneata nu crezi shi pentru ca eu ii cred, atunci musai sunt eretic...
de ce nu recunoshti? te iert domnul shi pe dumneata shi insinuarile domniei tale... shi ma iarta daca te-am ranit in duh ori in sufletul tau de bun creshtin. dar eu am grija la afirmatzii, dar niciodata n-am pretins ca sunt infailibile, ci daca imi dovedeshte cineva sau gasesc singur ca sunt in eroare, ma intorc negreshit, ca nu tziu la afirmatziile mele mai mult decat la o ceapa degerata... dar vezi ca eu tziu totushi la o ceapa degerata, caci mi-e mila de ea ca a stat in frig, shi poate ca nu e asha de rea la gust... totusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci aceasta Ierarhie tzi-am mai spus este sfanta shi nedespartzita prin Dragoste shi sfintzenie shi semerenie, dar egalitatea respectiva nu inseamna altceva decat ca toate cele trei puteri sunt socotite ca Dumnezeu, caci Tatal a spus "De Fiul sa Ascultatzi!" dupa ce L-a marturisit in fatza uceniclor, deci iata ascultarea de Fiul deci Fiul este un Dumnezeu marturisit de catre Tatal, iar Duhul Sfant la fel este Dumnezeu caci priin prooroci a vorbit shi vorbeshte Duhul Sfant, de HAR caci este legea Harului shi acesta ii invatza in Tot Adevarul shi Acela v-a marturisi despre Mine, deci iata ca De Duhul Sfant trebuie sa ascultam ne spune Fiul, deci este Tot Dumnezeu! shi asha sunt egali ca Dumnezeire, caci "cine asculta de voi pe Mine ma asculta"... pricepi dumneata?, dar ierarhia sfanta nu este desfintzata! |
|
|||
|
|||
![]()
repet ca am pus un semn de intrebare absurd, shi l-am inlocuit:
domnule egalitatea respectiva este in sensul ca fiecare putere din sfanta ierarhie cereasca este Dumnezeu... deci vezi dumneata egalitatea ce inseamna, caci shi Fiul este Dumnezeu shi Duhul Sfant este Dumnezeu, dar Ierarhia nu este Desfintzata! caci Fiul insushi shi Duhul Sfant face Voia Tatalui... deci Fiul Omului a facut shi asculta de OM (preasfanta Nascatoare+Tatal Ceresc= Atottziitorul) deci aceasta Ierarhie tzi-am mai spus este sfanta shi nedespartzita prin Dragoste shi sfintzenie shi semerenie, dar egalitatea respectiva nu inseamna altceva decat ca toate cele trei puteri sunt socotite ca Dumnezeu, caci Tatal a spus "De Fiul sa Ascultatzi!" dupa ce L-a marturisit in fatza uceniclor, deci iata ascultarea de Fiul deci Fiul este un Dumnezeu marturisit de catre Tatal, iar Duhul Sfant la fel este Dumnezeu caci priin prooroci a vorbit shi vorbeshte Duhul Sfant, de HAR caci este legea Harului shi acesta ii invatza in Tot Adevarul shi Acela v-a marturisi despre Mine, deci iata ca De Duhul Sfant trebuie sa ascultam ne spune Fiul, deci este Tot Dumnezeu! shi asha sunt egali ca Dumnezeire, caci "cine asculta de voi pe Mine ma asculta"... pricepi dumneata?, dar ierarhia sfanta nu este desfintzata! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|