Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2009, 10:41:24
emanuel2007
Guest

Implicit

oricat de ciudat ar fi satanista aia il iubeste in felul ei pe Iisus , si zice lucruri atat de profunde pe care rare le mai intalnesti chiar si la preoti ... insa , este adevarat ca spune si hule ( din nestiinta ) , dar io am simtit ca are un suflet bun si ca intr-o zi va fi crestina ; de aia i-am dat atentie ... acuma am convins-o sa mearga la biserica , sa dea pomelnice , etc ... iar pe mess nu vorbeste decat despre Iisus , nu despre satan ...

uneori , se intalneste cuvantu Domnului la cei care sunt si cei mai departati de El , asa cum Dumnezeu , odata a vorbit unui prooroc prin magarul sau ...

nu vreau sa o apar , de altfel , nici nu ma intereseaza ce va face , ca va deveni crestina intr-o zi sau nu ... io acusica plec la pustie si nu mai am treaba cu nimeni ...
Reply With Quote
Vechi 11.04.2009, 11:31:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
oricat de ciudat ar fi satanista aia il iubeste in felul ei pe iisus , si zice lucruri atat de profunde pe care rare le mai intalnesti chiar si la preoti ... Insa , este adevarat ca spune si hule ( din nestiinta ) , dar io am simtit ca are un suflet bun si ca intr-o zi va fi crestina ; de aia i-am dat atentie ... Acuma am convins-o sa mearga la biserica , sa dea pomelnice , etc ... Iar pe mess nu vorbeste decat despre iisus , nu despre satan ...

Uneori , se intalneste cuvantu domnului la cei care sunt si cei mai departati de el , asa cum dumnezeu , odata a vorbit unui prooroc prin magarul sau ...

Nu vreau sa o apar , de altfel , nici nu ma intereseaza ce va face , ca va deveni crestina intr-o zi sau nu ... Io acusica plec la pustie si nu mai am treaba cu nimeni ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! ! !
Vechi 11.04.2009, 12:15:20
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Moartea e viață ! Viața a învins moartea !
Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
moartea ? no problem : de moarte nu mie frica : o mica sufeinta inainte de a ma intalni cu Iisus ! foarte bine ...

nu moartea e problema , ci ca ne dam noi de buna voie sclaviei electronice ... io nu sunt sclavu satanistilor ...
Teoretic si eu zic acest lucru; dar practic nu am ajuns chiar asa departe.
Ferice de voi ca sunteti oricand gata sa renuntati la viata.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 13:36:26
emanuel2007
Guest

Implicit

io am zis ca nu mie teama sa mor mucenic , nu ca nu mie teama de moarte ... normal ca mie teama de moarte caci sunt pacatos ...

cine se teme a sta la pustie raiul nu il va vedea in veci ... pustia este mult mai prejos decat raiul , si daca tie tie teama sa stai la pustie , si socotesti ca nu poti sta acolo , apoi in rai cu sfintii si cu ingerii , si unde nu mai exitsa nici urma de pacat , CUM AI SA POTI STA ?

crestinii cer in biserica mantuirea si raiul ( intr-un mod imaginar si inselator ) , in sa nu fac altceva decat greseala pe care au facut-o si evreii acuma 2000 de ani : cer un rai inchipuit , pamantesc ... raiul nu este pe pamant , ci este o imparatie a cerurilor unde pacatul nu mai exista nici urma ... a cere un rai care sa fie mai prejos decat o biata pustie pamanteasca , unde poti sa si pacatuiesti ca nu iti vin chinuri pentru asta , este o mare inselaciune , in care stau toti ...

sfintii parinti au dat voie pustnicilor sa stea la pustie chiar si daca dorm mult , mananca mult , si au si ganduri pacatoase ; si daca faci asa nu iti vine nici un chin ... insa in rai chiar si cel mai mic gand pacatos iti provoaca un chin imens ; in rai nu vor sta decat cei curati , adica sfintii si ingerii , cei pacatosi numai vor vedea raiul uneori , in rest vor sta in iad ...

in concluzie : fie ca esti mirean casatorit fie ca esti preot , daca nu esti in stare sa stai in pustie si te temi de pustie , in rai nu vei sta ... la fel si cu moliftele sf vasile : cine nu le poate citi , cui ii este frica sa le citeasca , in rai nu va sta ... tot asa si cui ii este frica de mucenicie : in rai nu va sta ...

sfat : puneti mana si va pocaiti ca e grava treaba ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 17:24:00
emanuel2007
Guest

Implicit

razboiul al treilea mondial va fi cea mai cumlita pagina din istoria omenirii ... dar nu asta e cel mai groaznic lucru care ni se va intampla ... in acel razboi vor muri miliarde ( !!!!!!!!!!!!!!! ) de oameni , si toti ( aproximativ ) se vor duca in iad ... asta e cel mai cumplit lucru ... io am vazut de doua ori raiul , in viata mea , dar iadul l-am vazut de muuuulte ori , in multe feluri ... insa nu m-a influentat atata de mult ca am vazut raiul ( cu toate ca si asta m-a facut pe veci alt om ) , pe cat m-a influentat ca am vazut iadul ... a vedea iadul este mult mai impresionant decat a vedea raiul ... a vedea iadul si a simti si suferinta celor de acolo , e cel mai impresionant lucru care l-am vazut vreodata ... nu stiu cum sa spun altora sa nu se mai duca in iad ; ca nimeni nu vrea sa se teama de ce ii asteapta ; toti spun : lasa ca ma pocaiesc la moarte ; toti ortodocsii ( ca sa nu mai zic de cei de alte religii ) zic asta ... si e o greseala fundamentala ; ca sa te pregatesti pentru lumea de dincolo iti trebuei multi ani de zile nu o zi sau cateva ore ... nu stiu cum sa fac pe altii sa inteleaga asta ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 17:24:58
emanuel2007
Guest

Implicit

sunteti pregatiti pentru asta ? :

http://www.youtube.com/watch?v=9i-7A...eature=related

mai sunt numai cativa ani pana vom asista la distrugerea completa a natiunilor de pe pamant ; lumea va fi pedepsita cu foc si va arde tot pamantul ; iar noi vom fi pe acel pamant , arzand ... pregatitiva de ce e mai rau ... stim noi oare ce inseamna un razboi nuclear ? uitati-va la film si veti vedea ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 21:25:18
emanuel2007
Guest

Implicit

bomba tsar a rusilor de 57 de megatone ( adica de 3000 de ori mai puternica decat aia de la hiroshima ) arde oameni pana la 100 de km distanta de locul exploziei , si sparge geamurile pana la 1000 de km distanta ; iar socul seismic inconjoara de cel putin 3 ori pamantul ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 21:28:10
emanuel2007
Guest

Implicit

iar SUA are explozibil nuclear de cel putin 2000 de megatone , adica de 100000 de ori mai mult decat aia de la hiroshima ... iar rusii au de doua ori mai mult explozibil nuclear decat SUA ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 21:30:08
emanuel2007
Guest

Implicit

bomba tsar a produs o energie de 1,4 % din energia care iese din soare ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 21:42:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Perfect, ...iute si fara durere, deci nu este cel mai rau...ca un infarct....te transformi in pulbere intr-o clipita ca-n "razboiul lumilor" cu laserele alea.... pare cea mai bune inventie
Toti suntem datori cu una la 'baiatu'...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44