Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2017, 02:01:00
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Avand in vedere actuala actiune penala, dar si scandaluri mai vechi de simonie, care fac ca asupra acestui chiriarh sa planeze suspiciuni de ani de zile, daca nu cumva de decenii, poate ca ar fi fost mai nimerit ca autoritatea ecleziala canonica sa il suspende din functie inainte de-a avea de-a face cu cremenalul.

Poate ar fi fost mai nimerit sa-ti stergi contul de pe acest forum si sa faci comentarii intelijente despre Papa...pe un forum catolic.
Vechi 23.05.2017, 07:41:22
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Activitatea cultelor e garantată constituțional, iar până la o eventuală condamnare definitivă măsura arestului la domiciliu l-ar împiedica să-și exercite funcția superioară clericală.
Ar putea fi considerată o imixtiune a puterii judecătorești în autonomia cultului prin împiedicarea ierarhului să-și exercite activitatea.
Mi se pare normală hotărârea C.A.
Mergând pe aceeași logică, din moment ce libertatea presei este garantată constituțional, ar rezulta că un patron de trust de presă sau director de ziar sau realizator de emisiuni radio nu ar putea fi arestați preventiv.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 23.05.2017, 09:11:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
poate se gaseste vreo biserica la parnaie, pentru IPS
Si tu astepti sa ajungi la parnaie ca sa dai pe la biserica?
Vechi 23.05.2017, 09:14:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Mergând pe aceeași logică, din moment ce libertatea presei este garantată constituțional, ar rezulta că un patron de trust de presă sau director de ziar sau realizator de emisiuni radio nu ar putea fi arestați preventiv.
Argumentul nu e valid, dar sa fim seriosi, ai lua in considerare ca in cazul extrem in care ar fi maxim de vinovat, sa se deghizeze si sa fuga ca Ghita?

Adica, au fost aceleasi dovezi ca si pana acum, de ce n-a fost pana acum arestat la domiciliu daca exista suspiciunea ca va fugi?
Vechi 23.05.2017, 10:48:57
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si tu astepti sa ajungi la parnaie ca sa dai pe la biserica?
bai cocojambo :), am raspuns unui pseudoargument al lui Iorest, valabil doar intr-o tara fundamentalista, in care activitatea unui cleric primeaza in fata a orice. vrei nu vrei romania e un stat laic. acu, e drept ca in urma ultimelor evenimente, dar si viitoare, vezi referendumul ortodox ce vizeaza "familia crestina", e posibil sa nu fim chiar atat de laici.
ps.uneori ma mai gandesc si la popa ala din vaslui, care, comentand despre fata violata de 7 bravi vasluieni, numa muschi, s-a referit la ea cu, "cine, curva aia?" fie vorba intre noi, i-as trage fo' doi pumni in cap... daca n-as sti ca tot leatu e de partea lui, ba daca cautam gasim si pe aici o gramada de fundamentalisti basinosi...
Reply With Quote
Vechi 23.05.2017, 12:20:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
bai cocojambo :), am raspuns unui pseudoargument al lui Iorest, valabil doar intr-o tara fundamentalista, in care activitatea unui cleric primeaza in fata a orice.
Ai dat un raspuns penal de ghiortan mioritic care de foamea propriei goliciuni sare la gatul oricarui om pe motiv ca poarta haina preoteasca/monahala.

Normal era sa astepti sa se pronunte instanta si pe urma sa dai cu bata, nu fa pe desteptul acolo unde nu esti nici pe departe.

Si hai sa fim seriosi, ca nu e cazul de arest la domiciliu, de altfel instanta s-a pronuntat deja si uite ca nu ti-au facut pe plac.

Promiti ca atunci cand va fi achitat ai sa si lingi unde ai scuipat?

Citat:
vrei nu vrei romania e un stat laic. acu, e drept ca in urma ultimelor evenimente, dar si viitoare, vezi referendumul ortodox ce vizeaza "familia crestina", e posibil sa nu fim chiar atat de laici.
Vrei nu vrei e doar pe hartie, in definitiv, dorinta majoritatii trebuie sa primeze, nu?
Si majoritatea ghici, ce. Nu este "laica".

Nici imbisericita, dar nici atat de "laica" cat ar vrea astia ca tine.

Citat:
ps.uneori ma mai gandesc si la popa ala din vaslui, care, comentand despre fata violata de 7 bravi vasluieni, numa muschi, s-a referit la ea cu, "cine, curva aia?" fie vorba intre noi, i-as trage fo' doi pumni in cap... daca n-as sti ca tot leatu e de partea lui, ba daca cautam gasim si pe aici o gramada de fundamentalisti basinosi...
Alte fantezii jurnalistice?
Vechi 23.05.2017, 12:46:15
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Arrow

Citat:
bai cocojambo :), am raspuns unui pseudoargument al lui Iorest, valabil doar intr-o tara fundamentalista, in care activitatea unui cleric primeaza in fata a orice. vrei nu vrei romania e un stat laic. acu, e drept ca in urma ultimelor evenimente, dar si viitoare, vezi referendumul ortodox ce vizeaza "familia crestina", e posibil sa nu fim chiar atat de laici.
Astea's avantajele internetului ca si ultimul gainar sa'si spuna parerea si sa creada ca a realizat o opera de arta..
Vechi 23.05.2017, 13:51:07
Banned

Implicit

Citat:
Ai dat un raspuns penal de ghiortan mioritic care de foamea propriei goliciuni sare la gatul oricarui om pe motiv ca poarta haina preoteasca/monahala.
nu, am dat un raspuns exact pe masura pseudoargumentului. nici macar nu mi-am spus parerea, a fost un raspuns in oglinda, tocmai pentru ca punctul lui de vedere este unul fundamentalist.

Citat:
Normal era sa astepti sa se pronunte instanta si pe urma sa dai cu bata, nu fa pe desteptul acolo unde nu esti nici pe departe.

Si hai sa fim seriosi, ca nu e cazul de arest la domiciliu, de altfel instanta s-a pronuntat deja si uite ca nu ti-au facut pe plac.
tu faci pe desteptul, eu nu mi-am spus parerea, dupa cum am scris si mai sus. mie unuia mi-ar displace sa vad un arhiepiscop in arest, dar ar gresi, pentru ca nu trebuie facute compromisuri.

Citat:
Promiti ca atunci cand va fi achitat ai sa si lingi unde ai scuipat
bati campii pentru ca n-am scuipat nimic. din pacate spectacolul dat de IPS insusi e de genul, vezi preotimea care il duce si-l aduce la procuratura, vezi diavolul din gura preasfintiei sale, etc.

Citat:
Vrei nu vrei e doar pe hartie, in definitiv, dorinta majoritatii trebuie sa primeze, nu?
Si majoritatea ghici, ce. Nu este "laica".

Nici imbisericita, dar nici atat de "laica" cat ar vrea astia ca tine
stiu mult mai bine decat tine cum este majoritatea. astia ca tine stii ce fac? stau cu hartia igienica in buzunar si-si trag repede pantalonii.

Citat:
Alte fantezii jurnalistice?
ai vrea tu...
Reply With Quote
Vechi 23.05.2017, 13:54:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
Astea's avantajele internetului ca si ultimul gainar sa'si spuna parerea si sa creada ca a realizat o opera de arta..
baga o costita si treci la spovedit! apropo, mai pune o data poza aia din bucatarie, mai sunt si altii ca tine pe aici.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2017, 15:52:53
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

.............................

Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:56:06.
Reply With Quote
Răspunde