![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si chestia cu incercarea de determinare a subalternilor...sa fim seriosi. Aia se constata in momentul in care subalternii ar zice nu. Nu daca sefului ii trece azi o idee prin minte si maine renunta la ea. Iar cu judecatorii asta e problema. Ca tu crezi ca sunt judecatori dar eu nu am nici un motiv sa cred ca-s altceva decat ( DNA, Kovesi, Basescu, bubuli sau Soros :) ). Dar tu imi spui ca trebuie sa renunt sa gandesc cu capul meu si sa te cred pe tine pe cuvant ca nu ai vazut tu in viata ta abuzuri deci sigur nu se intampla. Eu cred ca nu ai sesiza un abuz nici daca s-ar intampla sub nasul tau. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi doresc altceva decat sa prind ziua in care dupa ce pun pesedistii mana pe catuse, Ciolos o sa fie condamnat ca stia ca daca vin mai putin de 40% la vot, PSD castiga alegerile asa ca spre deosebire de Dragnea care a avut doar intentii, el chiar le-a platit unora biletele ca sa poata participa la vot. Si sa-i dea vreo 15 ani de parnaie sa-l sature ca tot are incredere in justitie. Si apoi sa-mi explice avocatii pe net cum l-au condamnat JUDECATORII, nu bubulii.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ți-am dat câteva exemple de infracțiuni care se consumă în momentul în care "oferta" a fost făcută. Și este cazul și în speță. Nu înțeleg de ce o ți pe a ta: citește (și postează) articolul de lege în baza căruia a fost condamnat Dragnea și vezi dacă prevede ceea ce sugerezi tu.... După logica ta, nici mituitorul nu ar trebui pedepsit, decât dacă mituitul spune nu. Eventual, dacă mituitorul îi bagă șpaga, cu forța, în buzunar..... Citat:
Citat:
În ce privește sursele în care alegi să te încrezi (ținând cont că nu ai cunoștiințe juridice), asta rămâne la latitudinea ta. Ceea ce am spus eu nu este că nu se pot întâmpla abuzuri. Am spus că în experiența mea profesională, care nu e neapărat prodigioasă dar nici insignifiantă, nu am văzut niciun abuz. Asta nu înseamnă că nu se pot întâmpla abuzuri, sau erori, dar înseamnă că acestea nu sunt nici pe departe atât de răspândite pe cât încearcă să vă convingă antenele sau realitățileteve.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Unde a incercat mai nene ? Tu te auzi ce spui ? A incerca inseamna a actiona in acest sens dar a nu reusi dintr-un motiv sau altul. Fie ca te refuza aia, fie ca din alte motive nu iti poti duce la indeplinire actiunea.
![]() Spre deosebire de el, Ciolos chiar a actionat in sensul asta. Dar pe el nu-l vad nici Procurorii si nici Judecatorii. De ce nu te duci sa-i faci o plangere daca tot esti asa de convins ca Dragnea a incalcat legea si mai esti si intransigent pe deasupra ? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de altă parte, Dragnea avea certitudinea că: 1. Dacă participă mai puțin de 50%, el pierde; 2. Dacă participă mai mult de 50% plus unu, el câștigă. Pe de altă parte, faptul de a înlesni participarea la vot nu e totuna cu a promite avantaje materiale (TOMBOLĂ !!!!)pentru participarea la vot.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar fi cumparat bilete sau macar ar fi inchiriat o sala de bingo, mai puteai spune ca a incercat. Dar omului i-a trecut prin cap o idee la care a renuntat singur dupa o zi.
P.S: Si Ciolos stia sigur ca asta spuneau sondajele. Ca cu cat participa mai putini, cu atat scorul PSD va fi mai mare. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Colegul Lancelot a citat mai sus: "Bagă-i în microbuz și du-i la vot". Bine,e adevărat că Dragnea nu a băgat, cu mâna lui (eventual sub amenințarea pistolului), pe nimeni în microbuz. Sunt destul de sigur că nici găleți sau făină electorală n-a distribuit cu mâna lui.
|
|||
|
|||
![]()
Inca o data, eu nu cred ca Julien ar fi comis vreo infractiune. Dar asta e valabil si in cazul lui Dragnea, asta ar trebui sa faca oamenii politici, sa incurajeze oamenii sa iasa la vot. Vinovat e cel care refuza sa participe, nu ala care ii incurajeaza sa iasa la vot. Nu-l poti invinovati pe unul pe motiv ca vrea sa scoata oamenii la vot, doar pentru ca adversarul lui nu vrea sa participe.
Am citit motivarea procurorilor in care se vorbeste despre tombola si inca o chestie cu intocmirea de liste cu cei care ar fi participat la vot ( tot o idee nepusa in practica ). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
1. Un demers facultativ, inițiat de PSD,adică de partidul în care Dragnea era printre marii ștabi; 2. Despre care se știe sigur că în lipsa unui anumit cvorum este sortit eșecului; 3. Despre care se știa sigur că în situația întrunirii cvorumului va avea câștig de cauză.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 21:07:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i teoria chibritului. Adica la alegeri la termen ai voie sa faci tombola, la referendum nu ai. Si la referendum te poti lua dupa sondaje, la alegeri la termen nu te poti lua.
![]() Nici la referendum nu se stia nimic. A fost refuzul lui Basescu de a participa cel care l-a pus pe Dragnea in situatia de castigator in cazul indeplinirii cvorumului. Dar e vina lui Basescu si nu a lui Dragnea. Atata vreme cat referendumul a fost organizat legal, asta era treaba lui - sa incurajeze oamenii sa iasa la vot. Partea cu beneficiul e de anii 50. ![]() |
|