Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.06.2009, 18:58:57
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
AI TU! SERIOS! Nu mai spune!

Vrei sa stii ce bani "publici" au fost folositi la construirea drumului de 3 Km pina la minastirea Maglavit?
Traiasca JIJI BECALI!

Eu stiu de unde vin asa zisii "banii publici" dar tu oare stii? sau vorbesti din carti ca prietena ta?
Da pentru strazile normale vin din banii publici, dar ce te faci cind Basescu retrage finantarile pentru diverse obiective, atunci stii cine ajuta?
Masonii din EU prin proiectele ecologice care sunt cu zecile sau sute in Ro, stii cine sunt in spatele lor? crezi ca banii publici ai occidentalilor? Intreab-o pe Anca ca doar are mai multa vechime ca tine pe aceste meleaguri
Andrei, vorbesti serios? Gigi Becali...mason? Pac o pauza sa imi revin...
Si restul postarii m-a facut sa-mi dea lacrimile... Gata, fac pauza pana maine.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 19:02:43
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Strazile se fac din banii PUBLICI.. din taxe platite de omul de rand...etc.
(In plus eu stiu de sosele facute din banii bisericii pt a inlesni accesul la manastiri).

Dar tu ai fi in stare sa afirmi ORICE pentru a ne baga pe gat marea ta dragoste pt masoni (chiar pocnind la nevoie 2-3 crestini, ca deh, trebuie sa lupti pt. a spala imaginea masonilor, homosexualilor si a altor categorii necrestine)
Anna, nu crezi ca pentru cativa km de sosea ar trebui sa ii vedem pe masoni cu ochi mai buni? Ca doar unii si-au pierdut dreptul de prim nascut pentru mult mai putin...
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 19:49:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Andrei, vorbesti serios? Gigi Becali...mason? Pac o pauza sa imi revin...
Si restul postarii m-a facut sa-mi dea lacrimile... Gata, fac pauza pana maine.
Eu nu am spus ca este, nu stiu(era vorba de natura sursei banilor, care nu au miros(de aceea si BOR primeste de la cine DA!), nu de oameni)dar colaboreaza in diverse proiecte prin tara si nu inteleg ce este rau in asta?. Nu am inteles insa de ce ti-au dat lacrimile asa de usor?
Reply With Quote
Vechi 09.06.2009, 23:12:52
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Anna, nu crezi ca pentru cativa km de sosea ar trebui sa ii vedem pe masoni cu ochi mai buni? Ca doar unii si-au pierdut dreptul de prim nascut pentru mult mai putin...
Nu vad nimic pozitiv in masonerie, Anca..
Cred ca lupta dusa prin ideologie (ce fac ei) este mult mai periculoasa decat lupta cu arma. (Ca daca mori, trupul iti moare, dar ce te faci cand sufletul moare inainte?)
Reply With Quote
Vechi 10.06.2009, 01:45:03
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Nu vad nimic pozitiv in masonerie, Anca..
Cred ca lupta dusa prin ideologie (ce fac ei) este mult mai periculoasa decat lupta cu arma. (Ca daca mori, trupul iti moare, dar ce te faci cand sufletul moare inainte?)
A fost doar o gluma. Nici eu nu vad nimic bun in masonerie. Faceam numai trimitere la km de sosea invocati mai sus.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2009, 06:36:09
mirelat
Guest

Implicit

s-a cam uitat pe-aici porunca a 2-a. iar comparatia cu pierderea dreptului de prim nascut, ce sa zic, romanii mai ales ca si ortodocsi poate or sa reuseasca in cele din urma sa nu se mai considere mai cu mot si buricul pamantului, ci sa ajunga la acea mult dorita smerenie a ortodoxiei.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2009, 21:32:59
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Dom-le exista ceva masonerie da nu chiar masonerie crestin ortodoxa la care se accepta si femei.
La celalte masonerii nu se accepta femei.
De ce?
Oare nu se vede ca femeia e egala cu barbatul in crestin ortodoxie?
E adevarat numai barbatul are voie sa fie preot sau ierarh dar numai femeia naste copii.Deci aci e egalitate.
Prin femeie se nasc in aceasta lume si prin preotie aud cuvintele cele de viata datatoare si primesc si harul cel de viata datator.
Masonii ar trebui sa isi puna icoana cu Maica Domnului la adunaturile lor.
Marii Sfinti Teologi ai Biserici Ortodoxe au aratat despre Maica Domnului .

Dar femeile din ziua de azi oare se aseamana Maicii Domnului sau Irodiadei?

De aceea sunt mai multe femei ca barbati la biserica sa de obicei femeile sunt mai intelepte nativ;dar din pacate multe arunca la gunoi intelepciunea data lor de Dumnezeu si se fac unelte ale Satanei si ingerilor cazuti si ispitesc barbatii prin sexualitate,clevetire,rautate,osandire a altora,mandrie si alte de astea.
Si cu ocazia asta si pierd intelepciunea ca Intelepciunea e Domnul nostru Iisus Hristos.O pierd treptat.
Ca s-a observat ca in medie femeile au mai multe conexiuni intre emisfera dreapta si cea stanga.
Astea se fac (conexiunile in creier) dupa cum creste puterea de intelegere a spiritului (mintii).Si s-a constat ca cei care gandesc folosind mai multe puteri ale spiritului(mintii) si mai deplin aceste puteri sunt mai intelepti (inteligenti) ca unele puteri ale spiritului petrec in emisfera stanga altele in emisfera dreapta.
Se poate intelege foarte clar ca fiecare e judecat dupa cat intelege.

Ca majoritate femeilor in zilele noastre in loc sa isi arate frumusetea sufletului isi fac trupuri pline sa fie ispititoare si apoi umbla despuiate pe strada.
Se intelege ca din nastere au primit intelepciune dar au pierdut-o si nu o "recastiga" de nu se smeresc.
Majoritatea in loc sa isi educe copii in dragoste altruista, smerenie, bunatate ii cresc ca pe niste mici monstri egoisti,rai (ca cica numai cei prosti sunt buni...) ,banuitori ca nu cumva sa aiba increde in altii,clevetitori si cum ii mai cresc.
La fel fac majoritatea si cu sotii lor multe cerandu-le o dragoste exclusivista adica mai pe romaneste cer sa fie idolatrizate.
Cu cine seamana mai mult majoritatea femeilor din ziua de azi se poate intelege ca seamana cu Irodiada.

Probabil asta o fi un motiv pentru care masonii nu primesc femei in loje.
Ca prin ele sa nu vina "prietenii" omului si sa iasa acolo dezbinare.

(Puteti vedea un exemplu cum Betseba s-a facut unealta a Satanei ispitind pe Sfantul prooroc David facand baie goala in fata sa ca de aceea a cazut Sfantul prooroc din rautatea Satanei care a gasit pe Batseba colaboratoare.
Sau cum prin lucrarea Satanei prin sotia lui Faraon a fost ispitit Sfantul prooroc Iosif.
Apoi Sfantul Ioan Gura de Aur de o alta imparateasa a fost prigonit.
Cum a zis parintele Adrian Fageteanu :"femeile sunt rele" nu se referea la toate ci la majoritatea).
Reply With Quote
Vechi 10.06.2009, 21:41:13
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Acum exista si Loje feminine, Mihai.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2009, 21:42:21
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Si masoneria a sprijinit si finantat multe miscari feministe. O sa caut mai tarziu un video despre asta.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2009, 21:51:09
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Si masoneria a sprijinit si finantat multe miscari feministe. O sa caut mai tarziu un video despre asta.
http://www.youtube.com/watch?v=0Tgk7YH5PyM

de la minutul 9 vorbeste despre scopul miscarii feministe
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Franz Bardon despre masonerie ChEoPs Generalitati 1 15.02.2010 18:50:27
citate de Tutea despre revolutii si masonerie camidece Generalitati 5 14.09.2009 11:06:44