![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si restul postarii m-a facut sa-mi dea lacrimile... Gata, fac pauza pana maine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am spus ca este, nu stiu(era vorba de natura sursei banilor, care nu au miros(de aceea si BOR primeste de la cine DA!), nu de oameni)dar colaboreaza in diverse proiecte prin tara si nu inteleg ce este rau in asta?. Nu am inteles insa de ce ti-au dat lacrimile asa de usor?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca lupta dusa prin ideologie (ce fac ei) este mult mai periculoasa decat lupta cu arma. (Ca daca mori, trupul iti moare, dar ce te faci cand sufletul moare inainte?) |
|
|||
|
|||
![]()
A fost doar o gluma. Nici eu nu vad nimic bun in masonerie. Faceam numai trimitere la km de sosea invocati mai sus.
|
|
|||
|
|||
![]()
s-a cam uitat pe-aici porunca a 2-a. iar comparatia cu pierderea dreptului de prim nascut, ce sa zic, romanii mai ales ca si ortodocsi poate or sa reuseasca in cele din urma sa nu se mai considere mai cu mot si buricul pamantului, ci sa ajunga la acea mult dorita smerenie a ortodoxiei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le exista ceva masonerie da nu chiar masonerie crestin ortodoxa la care se accepta si femei.
La celalte masonerii nu se accepta femei. De ce? Oare nu se vede ca femeia e egala cu barbatul in crestin ortodoxie? E adevarat numai barbatul are voie sa fie preot sau ierarh dar numai femeia naste copii.Deci aci e egalitate. Prin femeie se nasc in aceasta lume si prin preotie aud cuvintele cele de viata datatoare si primesc si harul cel de viata datator. Masonii ar trebui sa isi puna icoana cu Maica Domnului la adunaturile lor. Marii Sfinti Teologi ai Biserici Ortodoxe au aratat despre Maica Domnului . Dar femeile din ziua de azi oare se aseamana Maicii Domnului sau Irodiadei? De aceea sunt mai multe femei ca barbati la biserica sa de obicei femeile sunt mai intelepte nativ;dar din pacate multe arunca la gunoi intelepciunea data lor de Dumnezeu si se fac unelte ale Satanei si ingerilor cazuti si ispitesc barbatii prin sexualitate,clevetire,rautate,osandire a altora,mandrie si alte de astea. Si cu ocazia asta si pierd intelepciunea ca Intelepciunea e Domnul nostru Iisus Hristos.O pierd treptat. Ca s-a observat ca in medie femeile au mai multe conexiuni intre emisfera dreapta si cea stanga. Astea se fac (conexiunile in creier) dupa cum creste puterea de intelegere a spiritului (mintii).Si s-a constat ca cei care gandesc folosind mai multe puteri ale spiritului(mintii) si mai deplin aceste puteri sunt mai intelepti (inteligenti) ca unele puteri ale spiritului petrec in emisfera stanga altele in emisfera dreapta. Se poate intelege foarte clar ca fiecare e judecat dupa cat intelege. Ca majoritate femeilor in zilele noastre in loc sa isi arate frumusetea sufletului isi fac trupuri pline sa fie ispititoare si apoi umbla despuiate pe strada. Se intelege ca din nastere au primit intelepciune dar au pierdut-o si nu o "recastiga" de nu se smeresc. Majoritatea in loc sa isi educe copii in dragoste altruista, smerenie, bunatate ii cresc ca pe niste mici monstri egoisti,rai (ca cica numai cei prosti sunt buni...) ,banuitori ca nu cumva sa aiba increde in altii,clevetitori si cum ii mai cresc. La fel fac majoritatea si cu sotii lor multe cerandu-le o dragoste exclusivista adica mai pe romaneste cer sa fie idolatrizate. Cu cine seamana mai mult majoritatea femeilor din ziua de azi se poate intelege ca seamana cu Irodiada. Probabil asta o fi un motiv pentru care masonii nu primesc femei in loje. Ca prin ele sa nu vina "prietenii" omului si sa iasa acolo dezbinare. (Puteti vedea un exemplu cum Betseba s-a facut unealta a Satanei ispitind pe Sfantul prooroc David facand baie goala in fata sa ca de aceea a cazut Sfantul prooroc din rautatea Satanei care a gasit pe Batseba colaboratoare. Sau cum prin lucrarea Satanei prin sotia lui Faraon a fost ispitit Sfantul prooroc Iosif. Apoi Sfantul Ioan Gura de Aur de o alta imparateasa a fost prigonit. Cum a zis parintele Adrian Fageteanu :"femeile sunt rele" nu se referea la toate ci la majoritatea). |
|
|||
|
|||
![]()
Acum exista si Loje feminine, Mihai.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si masoneria a sprijinit si finantat multe miscari feministe. O sa caut mai tarziu un video despre asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de la minutul 9 vorbeste despre scopul miscarii feministe |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|