Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2010, 20:39:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ChEoPs Vezi mesajul
nu stiu de ce sunt acceptate atat de greu de biserica asemenea practici?poate ca le e frica preotilor ca pierd din oamneni care inn loc sa se duca la ei sa le dea banu sa le faca diferite slujbe aleg sa mearga la bioterapeuti,alta explicatie nu gasesc
Deci tu faci pentru bani ce faci sau de mila oamenilor?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 20:41:36
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
nu stiu de ce sunt acceptate atat de greu de biserica asemenea practici?poate ca le e frica preotilor ca pierd din oamneni care inn loc sa se duca la ei sa le dea banu sa le faca diferite slujbe aleg sa mearga la bioterapeuti,alta explicatie nu gasesc
Iar eu zic ca pentru faptul ca tu nu o gasesti...nu inseamna ca ceea ce ai emis tu mai sus, poate fi cumva motivul real...

Si in plus, stii tu ca preotii cer bani pentru rugaciunile pe care le fac...sau ca de fapt nu toti credinciosii vin la tine, doar pentru ca nu cred in rezolvarea oferita de tine?
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 20:44:49
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In ceea ce priveste bioterapia eu nu cred ca este stiinta.

(...)
Mai ales ca se vorbeste despre diverse "efecte secundare" atat pentru bioterapeut cat si pentru pacient.

Bioterapeutul "isi poate consuma energia", "poate prelua ceva din suferintele pacientului".

Pacientul la randul lui ar putea la fel de bine prelua din "reziduurile energetice" ale bioterapeutului, inclusiv cele ramase in bioterapeut de la alti pacienti cu alte boli fizice si de ce nu spirituale.

Cine garanteaza ca exista vreun soi de protectie impotriva acestor "efecte secundare"?
In ca manual standard si universal recunoscunt sunt trecute procedurile prin care se pot evita respectivele efecte secundare?
Aceste "efecte secundare" de tipul contaminării energetice sunt binecunoscute și în acupunctură. De aceea, există reguli de igienă tradițională. Spre exemplu, după fiecare manevrare a acelor este bine ca terapeutul să își pună mâinile în jet de apă, să scurgă apa de pe mâini și să le scuture, preferabil fără a le șterge. Pe cât posibil, nu se stă în contact sau în imediata vecinătate a pacientului cât timp acele lucrează. Acele se pun într-o anumită ordine, mai întâi cele de sus decât cele de jos și mai întâi cele din față decât cele din spate.
Mai sunt și alte reguli, care se predau la inițiere, din grijă că publicitatea lor ar putea face pe cel neinițiat să creadă că terapeuții sunt scrântiți la cap.

Toate acestea sunt rezultatul unei foarte îndelungate practici. Fiecare practicant vine cu expreiența tuturor înaintașilor, la care adaugă experiența proprie și are datoria de a o transmite, cu prudență, mai departe.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 20:56:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Cheops, ti-am pus o intrebare aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=391
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 21:36:06
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Omul are puterea de a vindeca prin campul lui? Nu cred, altfel ar fi putut face asta toti, sau macar majoritatea. Puterea de vindecare vine ori de la Dumnezeu ori de la satan. Omul are constructia unui canal, asa a fost intotdeauna.
Nu esti informata complet!unii pot da din propriul camp energie,atunci cand au un exces de energie si invata sa o transmita!cam asta se invata la cursurile de bioterapie.e cea mai periculoasa forma de bioenergie,cand energia proprie ajunge la altii.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 21:38:11
Banned

Implicit

Citat:
In ceea ce priveste bioterapia eu nu cred ca este stiinta.

Recunosc, n-am citit tot topicul si eventualele argumente care sa demonstreze asta, cine imi poate da un link direct ii multumesc.

Mai ales ca se vorbeste despre diverse "efecte secundare" atat pentru bioterapeut cat si pentru pacient.

Bioterapeutul "isi poate consuma energia", "poate prelua ceva din suferintele pacientului".

Pacientul la randul lui ar putea la fel de bine prelua din "reziduurile energetice" ale bioterapeutului, inclusiv cele ramase in bioterapeut de la alti pacienti cu alte boli fizice si de ce nu spirituale.

Cine garanteaza ca exista vreun soi de protectie impotriva acestor "efecte secundare"?
In ca manual standard si universal recunoscunt sunt trecute procedurile prin care se pot evita respectivele efecte secundare?

Pe urma, intreb la fel ca si la homeopatie, exista studii care sa arate ca vindecarea se plaseaza dpdv. statistic deasupra procentului "placebo"?

Binenteles ca n-ai sa auzi niciodata un bioterapeut vorbind despre esecurile persoanle, despre oamenii care nu s-au vindecat sau boala a recidivat intr-o forma si mai grava pentru ca de fapt au fost suprimate doar simptomele prin autosugestie. Dar asta nu inseamna ca ele nu exista.
Un terapeut autentic stie cum sa se protejeze.sunt diverse tehnici!
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 21:40:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Un terapeut autentic stie cum sa se protejeze.sunt diverse tehnici!
Trecute in ce manual?
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 21:41:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Intrebare intrebatoare !

Parintii calugari, care traiesc doar in post si rugaciuni, de ce nu au astfel de bioenergii?? De ce ne spun sa ne rugam neincetat, sa postim, sa ne spovedim, etc.

De ce nu ne spun, stai ca te vindec io, ca ma rog putin, imi fac semnul sf. cruci, cer acceptul sf. treimi, si primesc o bioenergie, si dupa cateva sedinte, te scap io de toate durererile.

Hmmmm, oare de ce?
Vechea ta dilema!ti-am raspuns deja:stie Dumnezeu cui da si de ce.nu trebuie sa fii calugar ca sa primesti ceva!sunt suficiente alte lucruri!o suferinta grea,de pilda!
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 21:42:27
Banned

Implicit

Citat:
Trecute in ce manual?
Sunt destui terapeuti ce au scris despre asta!
Reply With Quote
Vechi 24.04.2010, 21:51:53
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Nu esti informata complet!unii pot da din propriul camp energie,atunci cand au un exces de energie si invata sa o transmita!cam asta se invata la cursurile de bioterapie.e cea mai periculoasa forma de bioenergie,cand energia proprie ajunge la altii.
Daca dai din propriul tau camp poti da energii pozitive sau negative. Pe cele pozitive le ai dintr-o sursa, pe cele negative din alta. Traim intr-o lume duala, bine-rau. Nu pot exista trei surse.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23