![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci tu faci pentru bani ce faci sau de mila oamenilor?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si in plus, stii tu ca preotii cer bani pentru rugaciunile pe care le fac...sau ca de fapt nu toti credinciosii vin la tine, doar pentru ca nu cred in rezolvarea oferita de tine? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai sunt și alte reguli, care se predau la inițiere, din grijă că publicitatea lor ar putea face pe cel neinițiat să creadă că terapeuții sunt scrântiți la cap. Toate acestea sunt rezultatul unei foarte îndelungate practici. Fiecare practicant vine cu expreiența tuturor înaintașilor, la care adaugă experiența proprie și are datoria de a o transmite, cu prudență, mai departe.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=391 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti informata complet!unii pot da din propriul camp energie,atunci cand au un exces de energie si invata sa o transmita!cam asta se invata la cursurile de bioterapie.e cea mai periculoasa forma de bioenergie,cand energia proprie ajunge la altii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Trecute in ce manual?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt destui terapeuti ce au scris despre asta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca dai din propriul tau camp poti da energii pozitive sau negative. Pe cele pozitive le ai dintr-o sursa, pe cele negative din alta. Traim intr-o lume duala, bine-rau. Nu pot exista trei surse.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|