![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vezi diferența ? PDL-ul n-a organizat o tombolă la care să poți câștiga o găleată sau un fular, și la care să poți participa numai dacă ai buletinul fără abțibildul de la vot.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 21:14:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu am citit sa fi facut nimic in sensul asta. Ca s-ar fi gandit la unele lucruri o fi adevarat dar nu am citit sa fi actionat pentru a incalca legea. Ba mai mult, nu a fost dovedit nici macar ca el s-ar fi gandit la lucrurile alea ci el a fost condamnat pentru ca s-a ocupat de campanie. :)
Repet, daca am baga ambele cazuri intr-o masina care judeca impartial si Dragnea ar fi condamnat cu suspendare, Julien ar trebui sa fie vietas. Ca el chiar a facut tombola. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Acuma câteva postări recunoșteai că a trimis "mesaje" (a se citi: dispoziții) către subalterni, iar acum pretinzi că doar s-a gândit ?! Iuliu, devii ridicol.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca nu au fost urmate de actiuni ? E o mare diferenta intre el si Ciolos care chiar le-a platit alora transportul cu scopul de a obtine un beneficiu electoral. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, ți-am arătat, cu exemple concrete din codul penal, că simpla comunicare de informație poate constitui o infracțiune.
Transmiterea de informație, cu intenția ca a cea informație să aibă efecte, este o acțiune. De exemplu, dacă infractorul transmite, propune, că vrea să dea șpagă, este vinovat de dare de mită, chiar dacă nu mai ajunge să dea banii. Dacă infractorul transmite că pretinde să primească șpagă, este vinovat de luare de mită, chiar dacă nu a apucat să ia banii. Asta nu o spun eu, o spune Codul penal al României. Și se aplică și la infracțiunile săvârșite de condamnatul Dragnea. P.S. Este clar că nu stăpânești noțiuni de bază din dreptul penal. În fine, în măsura în care nu ești - nu absolvent de drept, ci măcar student în anul doi - acest lucru nu îți este imputabil. Totuși, dacă dorești să continui discuția, fă un efort, folosește google, și află care este diferența dintre infracțiunile de pericol și cele de rezultat. Poziția ta se aseamănă cu cea a șoferilor prinși beți morți la volan, și care se apără arătând că nu s-a întâmplat nimic, nu am făcut niciun accident, nu am trecut pe roșu, nu am omorât pe nimeni etc....
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 21:51:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu poate fi la fel pentru ca e infractiune sa conduci sub influenta alcoolului dar nu e infractiune de exemplu sa fii tampit, chiar daca esti sef de partid.
![]() Deci un om care are idei tampite nu poate fi tras la raspundere decat in masura in care acele idei tampite sunt puse in practica. Daca omul spunea : " hai sa facem tombola, sau liste sau naiba mai stie ce", si aia se apucau sa faca lucrurile astea, atunci da, aveam o infractiune. Asa avem doar niste idei tampite pe care judecatorii le-au fortat cat au putut ca sa-l condamne pe ala pentru ca trebuia condamnat, nu pentru ca ar fi fost vinovat. Iar aia cu beneficiul este de cascadorii rasului si este dovada suprema ca a fost un dosar tampit de la un capat la altul. Nu poate fi invinovatit asta pentru ca si-a dorit sa scoata oamenii la vot, era normal sa vrea asta - "vina" e a celui care nu vrea sa participe, nu a celui care vrea sa participe cat mai multi oameni. La fel cum si in cazul lui Ciolos, e normal sa isi fi dorit sa iasa lumea la vot ca asa functioneaza democratia. Ca au avut amandoi ganduri ascunse, asta este altceva, dar nu ii putem invinovati pentru ce banuim ca le-ar fi trecut prin cap. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca la proteste a participat si Huidu. Probabil i-a ajuns si lui cutitul la os. Nu se mai poate cu penalii astia care incearca sa scape. Mai ales astia cu tombole si amante.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=kx7Wc_TtOCo Sau "eu nu neg că eram la vogan... la lovan!" https://www.youtube.com/watch?v=aG1_1AJAaHw&t=0m26s |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iată articolul de lege în baza căruia a fost condamnat Dragnea: "Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influența ori autoritatea sa în scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani." A folosit influnența sa, derivată din funcția de conducere în partid, în scopul de a obține, în mod nelegal (prin atragerea electorilor la vot,cu promisiunea câștigului material sub forma tombolei), în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul (PSD) de foloase necuvenite ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ii organiza pe aia, le promitea beneficii si sanctiuni si asa mai departe puteam spune ca si-a folosit influenta, chiar daca ar fi renuntat la organizare. Dar aici avem doar "hai sa facem". ![]() Si din nou, partea cu "foloase necuvenite" e iar din domeniul S.F. Si e pusa acolo doar pentru a justifica fabricarea dosarului de catre DNA. Pentru ca probabil nu aveau incredere in parchetul normal ca ar participa la o asemenea marsavie. :) Ce "foloase necuvenite" ? Nu era ok daca s-ar fi facut cvorumul sau ce ? :) |
|