Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2009, 00:28:04
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Astazi cautam capsuni ... In raft erau de toate soiurile si am ales in cele din urma "fraises de Belgique" cu gandul la tine, nu stiu de ce.

Concediu placut!
:-)
Merci LapetitMoc!
Pofta buna!

Cristi, poti vedea niste poze daca nu ma insel pe situl lor, http://www.orthodoxfrat.de/seite7.htm
Este o casa oboisnuita pe care o folosesc si au transformat-o. Nu stiu daca in interior au mai pictat intre timp.
Vechi 18.07.2009, 00:55:09
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Implicit pentru toti forumisti

De ce oameni buni sa ajungem sa ne vorbim atit de urit si in mesaje private ?Dumnezeu ne-a lasat vorba cea mai frumoasa si pe care nu trebuie sa o uitam in veci:"IUBITI-VA UNII PRE ALTII."Deci asta sa facem ,sa lasam mindria la o parte si sa urmam cuvintul lui.O sa spuneti ca e greu ,nu e greu deloc ,e foarte usor ,trebuie doar sa vrem.Sa nu il mai lasam pe I NGERUL INTUNERICULUI sa rida de noi si sa isi bata joc in cele mai meschine forme.Vreau sa cred si cred cu tarie ca noi toti suntem credinciosi in adevaratul sens al cuvintului ,deci nu au ce cauta amenintari injurii si alte vorbe de ocara.Sa fim deschisi si sa luptam cu tarie pentru ce ne-a lasat bunul Dumnezeu.Sa nu ne pierdem credinta,avem urmasi ce DUMNEZEU lor ce lasam mostenire?In speranta ca Dumnezeu ne v-a lumina mintile la toti ,va doresc o duminica frumoasa si rog pe toti cind vom merge la Sfinta Biserica sa ne rog pentru sufletele noastre a tuturor.Eu sigur o sa o fac.DOAMNE AJUTA
Vechi 18.07.2009, 08:52:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
:-)
Merci LapetitMoc!
Pofta buna!

Cristi, poti vedea niste poze daca nu ma insel pe situl lor, http://www.orthodoxfrat.de/seite7.htm
Este o casa oboisnuita pe care o folosesc si au transformat-o. Nu stiu daca in interior au mai pictat intre timp.
Frumos mi-am început dimineața asta ! Superb. Sărut mâna frumos !
Vechi 21.07.2009, 01:19:38
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de solentina Vezi mesajul
De ce oameni buni sa ajungem sa ne vorbim atit de urit si in mesaje private ?
...pentru ca cei, care primesc mesaje urate nu le fac publice, ca sa le treaca cheful celor, care scriu urat, sa o mai faca.
Mi-am facut un obicei bun, zic eu: mesajele private sunt intotdeauna frumoase; si daca primesc un mesaj urat, "pac la razboiu"... acest lucru are si dezavantaje: unii simt nevoia sa imi scrie urat, si atunci o fac pe forum. Iertare, daca v-am stricat sau va voi strica cate o zi din cauza acestor mesaje primite de mine, sau scrise pentru mine...
Vechi 21.07.2009, 17:06:34
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
nu vad nici un argument in postarea ta... Daca vrei dialog pune mana si argumenteaza-ti frumos un punct de vedere, introducere cuprins si incheiere, nu da asa de-a azvarlita cu cate o fraza sa inteleaga fiecare ce are chef.
Da, in general este o practica a unora dintre useri, de a tranti o fraza, fara nici o argumentare.
Vechi 09.08.2009, 21:38:47
mirelat
Guest

Implicit hodoronc-tronc

azi am primit un MP de la o "doamna", care s-a trezit sa-mi faca observatie cum ca cineva de pe forum nu vroia sa-i fie dezvaluit numele. ok, fratilor, dar in cazul asta nu mai dati amanunte despre voi, si mai ales, exprimati-va nemultumirea personal, altfel e un fel de "telefonul fara fir" - care pe mine una nu ma pasioneaza.
Vechi 09.08.2009, 21:54:11
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
azi am primit un MP de la o "doamna", care s-a trezit sa-mi faca observatie cum ca cineva de pe forum nu vroia sa-i fie dezvaluit numele. ok, fratilor, dar in cazul asta nu mai dati amanunte despre voi, si mai ales, exprimati-va nemultumirea personal, altfel e un fel de "telefonul fara fir" - care pe mine una nu ma pasioneaza.
Draga mea Mirela : apa trece , pietrele rămân ! Câte din astea nu am primit și eu în cei trei ani de când sunt aici. De mișei, smintiți și clevetitor nu vom scăpa nicicând, dar important să nu ne tulburăm . Viața îi triază și doar avem exemple clare , chiar aici pe forumul nostru ce a știut să-și trieze și să separe neghina și buruiana în timp . Post binecuvântat , prietena mea de peste 36 de luni !
Vechi 19.08.2009, 10:02:28
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Implicit Invitatie

Cu toate ca sunteti din multe colturi ale tarii, va invit pe toti la sfintirea bisericii noastre care va avea loc duminica 23 august.Sfintirea va fi oficiata de PS Calinic Botosaneanul intrucat IPS Teofan va fi plecat din eparhie.Sper sa fiti alaturi de noi macar cu inima si cu gandul caci in satucul nostru eva fi ceva unic...rugati-va si pentru noi caci acum cu cateva zile inainte ispitele nu contenesc sa apara...Cristi,Marina si ceilalti...fitit alaturi de mine..Sincer m-as bucura enorm daca macar un utilizator de pe acest forum ar fi prezent acolo..insa doar Dumnezeu stie cum va fi...Oricum eu va astept cu drag...am mai pus ceva poze in albumul personal..dar voi veni cu materiale noi dupa sfintire..Cu drag, Andreea
Vechi 19.08.2009, 14:16:17
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit sfintirea

Citat:
În prealabil postat de eea Vezi mesajul
Cu toate ca sunteti din multe colturi ale tarii, va invit pe toti la sfintirea bisericii noastre care va avea loc duminica 23 august.Sfintirea va fi oficiata de PS Calinic Botosaneanul intrucat IPS Teofan va fi plecat din eparhie.Sper sa fiti alaturi de noi macar cu inima si cu gandul caci in satucul nostru eva fi ceva unic...rugati-va si pentru noi caci acum cu cateva zile inainte ispitele nu contenesc sa apara...Cristi,Marina si ceilalti...fitit alaturi de mine..Sincer m-as bucura enorm daca macar un utilizator de pe acest forum ar fi prezent acolo..insa doar Dumnezeu stie cum va fi...Oricum eu va astept cu drag...am mai pus ceva poze in albumul personal..dar voi veni cu materiale noi dupa sfintire..Cu drag, Andreea
Si eu v-oi fi alaturi de voi cu gindul , sa v-a ajute Domnul sa treceti de toate ispitele.Doamne ajuta
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Vechi 19.08.2009, 18:42:49
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Dragă Andreea :

Citat:
În prealabil postat de eea Vezi mesajul
Cu siguranță voi fi alături de tine, de voi toți cei de acolo, dacă nu fizic, măcar cu gândul bun, cu inima și sufletul . Sincer, m-ar fi tentat o deplasare în minunata ta zonă, pentru că efectiv simt nevoia de liniște, de multă liniște și tocmai din acest motiv, mâine plec într o minivacanță de trei zile în zona Vrancei la soacra mea . Deci sunt pe drumul ce duce spre Moldova, frumoasa și inconfundabila Moldovă. Sper din suflet , cu ajutorul Bunului Dumnezeu , să ajung și pe la tine, și pe la Dorina , și pe la Ory , Alin și ceilalți din Galați. Sper și-mi doresc acest lucru, să se împlinească o a doua întâlnire cu cei după Forum, împreună cu Adrian administratorul acestui Forum și minunat site creștin Ortodox, ce ocupă de atâta timp locul 1 în topul tuturor saiturilor creștine și nu numai. Așa să ne ajute Dumnezeu ! +

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07