![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Merci LapetitMoc! Pofta buna! Cristi, poti vedea niste poze daca nu ma insel pe situl lor, http://www.orthodoxfrat.de/seite7.htm Este o casa oboisnuita pe care o folosesc si au transformat-o. Nu stiu daca in interior au mai pictat intre timp.
|
||||
|
||||
![]()
De ce oameni buni sa ajungem sa ne vorbim atit de urit si in mesaje private ?Dumnezeu ne-a lasat vorba cea mai frumoasa si pe care nu trebuie sa o uitam in veci:"IUBITI-VA UNII PRE ALTII."Deci asta sa facem ,sa lasam mindria la o parte si sa urmam cuvintul lui.O sa spuneti ca e greu ,nu e greu deloc ,e foarte usor ,trebuie doar sa vrem.Sa nu il mai lasam pe I NGERUL INTUNERICULUI sa rida de noi si sa isi bata joc in cele mai meschine forme.Vreau sa cred si cred cu tarie ca noi toti suntem credinciosi in adevaratul sens al cuvintului ,deci nu au ce cauta amenintari injurii si alte vorbe de ocara.Sa fim deschisi si sa luptam cu tarie pentru ce ne-a lasat bunul Dumnezeu.Sa nu ne pierdem credinta,avem urmasi ce DUMNEZEU lor ce lasam mostenire?In speranta ca Dumnezeu ne v-a lumina mintile la toti ,va doresc o duminica frumoasa si rog pe toti cind vom merge la Sfinta Biserica sa ne rog pentru sufletele noastre a tuturor.Eu sigur o sa o fac.DOAMNE AJUTA
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-am facut un obicei bun, zic eu: mesajele private sunt intotdeauna frumoase; si daca primesc un mesaj urat, "pac la razboiu"... acest lucru are si dezavantaje: unii simt nevoia sa imi scrie urat, si atunci o fac pe forum. Iertare, daca v-am stricat sau va voi strica cate o zi din cauza acestor mesaje primite de mine, sau scrise pentru mine... |
|
|||
|
|||
![]()
Da, in general este o practica a unora dintre useri, de a tranti o fraza, fara nici o argumentare.
|
|
|||
|
|||
![]()
azi am primit un MP de la o "doamna", care s-a trezit sa-mi faca observatie cum ca cineva de pe forum nu vroia sa-i fie dezvaluit numele. ok, fratilor, dar in cazul asta nu mai dati amanunte despre voi, si mai ales, exprimati-va nemultumirea personal, altfel e un fel de "telefonul fara fir" - care pe mine una nu ma pasioneaza.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cu toate ca sunteti din multe colturi ale tarii, va invit pe toti la sfintirea bisericii noastre care va avea loc duminica 23 august.Sfintirea va fi oficiata de PS Calinic Botosaneanul intrucat IPS Teofan va fi plecat din eparhie.Sper sa fiti alaturi de noi macar cu inima si cu gandul caci in satucul nostru eva fi ceva unic...rugati-va si pentru noi caci acum cu cateva zile inainte ispitele nu contenesc sa apara...Cristi,Marina si ceilalti...fitit alaturi de mine..Sincer m-as bucura enorm daca macar un utilizator de pe acest forum ar fi prezent acolo..insa doar Dumnezeu stie cum va fi...Oricum eu va astept cu drag...am mai pus ceva poze in albumul personal..dar voi veni cu materiale noi dupa sfintire..Cu drag, Andreea
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|