![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:|Vsovi sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si sa te ierte de pacate ca eu de fapt sunt prea pacatos fata de tine ca bine ma sfatuiesti,incerc sa fac ce zici tu!DOAMNE AJUTA SIMULTA SANATATE!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
apai frate ce leaga un preot, nu pot dezlega nici toti arhiereii.
si inca ceva.. cred ca malahie,nu onanie,ca nu curvesti cu ea si apoi dai pe jos samanta.. |
|
|||
|
|||
![]()
ballAurul asta ce se joaca cu putza in praf in fatza femeilor... sau in ascuns... ca sa ajunga omul credincios jucaria dracilor... grija distractziei gLumei gLumii... pentru ca dracul este o fiintza foarte buna dar cu ... porcii... ca de aia ii ingrijeshte asha de frumos sa sara cu totzii direct in... mare...mare...Mare...
710x???:(:( |
|
|||
|
|||
![]()
malahishtii,... shtii ce shtii dar shtii degeaba ca e vorba de malahishtii... ce fac malahishtie... la aia ma refer... ???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
La spovedanie,la varsta de 14 ani am fost intrebata de catre duhovnicul meu daca am facut malahie,eu am ramas cu o privire "...ca la poarte noua",habar nu aveam ce-nseamna asta.Am aflat mult mai tarziu,la varsta la care majoritatea domnisoarelor stiu "totul despre sex".
Mi-a placut odata la televizor remarca unui preot catolic despre spovedanie;"...uneori este bine sa nu pui intrebari prea deocheate tinerilor,caci le dai de gandit(devin curiosi)".Nu mai tin minte exact cum s-a exprimat,insa acesta era intelesul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
|