![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() [SIZE=5][COLOR=green]Înapoi la șoarece
|
||||
|
||||
![]() [SIZE=5][COLOR=green]Repostare[/COLOR][/SIZE]
|
||||
|
||||
![]() [SIZE=3][COLOR=green]Curaj din teamă[/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În dimineața asta am mers ca de obicei și la ora 8 eram la locul meu,ghemuită în colțișorul unde stau. Pe la ora 9 lângă mine s-a așezat o doamnă cam de vârsta mea,înaltă.frumoasă.După aspect părea o femeie foarte hotărâtă și puternică dar care nu mergea prea des la biserică.Am simțit-o ca având o trăire foarte intensă a liturghiei,iar la un moment dat am auzit-o suspinând a plâns ca și cum cântările domoale ale liturghiei i-ar fi deschis o rană dintr-un suflet gingaș și rănit. Nu știu de ce dar m-am gândit că pe aceea femeie o chiamă Silvia și m-am gândit la tine. La sfârșitul slujbei când părintele citește o rugăciune de dezlegare fiecare își spune încet numele.Femeia aceia era tot lângă mine și când mi-am spus numele am auzit o soaptă "Silvia".Am tresărit și am privit-o . Ni s-ai întâlnit privirile și m-a întrebat decă vreau să-i spun ceva.Mi-am cerut iertare. Nu știu dacă ai fost astăzi la biserică dar sunt convinsă că îngerul tău a fost.! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Bună dimineața, Dorina și mulțumesc pentru gândul cel bun. [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Frumos mi-a plăcut cu biscuiții
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=#800000]
[/SIZE][SIZE=4][COLOR=#0000cd][COLOR=green]Afost odată un mare maestru budist care a cerut elevilor lui să descrie un măr. În timp ce punea mărul pe masă, le-a zis: “Cel ce poate să-mi descrie cel mai bine mărul, poate să vina în pustiu cu mine.”[/COLOR][/COLOR] [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
"Da, asa este!"
frumoasa istorioara! |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Mama și tata se uitau la televizor când mama a spus: "Sunt obosită și e[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green][SIZE=3]Fiecare zi trăită e o zi deosebită[/SIZE]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorii cu talc | cristiboss56 | Pocainta | 1267 | 25.07.2022 20:41:14 |
Povesti de divort | costel | Nunta | 61 | 18.08.2011 14:47:22 |
Despre rugaciunea continua ( o povestioara cu tâlc ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 10 | 25.10.2010 23:21:27 |
Violonistul - o poveste cu talc | costel | Generalitati | 2 | 25.09.2009 15:35:42 |
Povesti (1) | silverstar | Generalitati | 6 | 09.01.2007 23:11:55 |
|