![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani cu multe impliniri , Daniela !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Daniela! Dumnezeu sa-ti indeplineasca toate visele!
![]() ![]() ![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI Daniela - Iulia!
Multa sanatate si bucurii duhovnicesti iti doresc din toata inima! |
|
|||
|
|||
![]()
Mă alătur celorlalți frați și surori de pe forum cu urări de "La mulți ani "pentru Daniela cu un zâmbet și o floare din grădina mea.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cristina.jpg
Daniela, imi pare rau ca am raspuns cu intarziere, si cu buchet mic de data asta, pentru ca nu mai pot inseri buchete mari acuma!!!! La Multi Ani si sanatate si implinirea tuturor dorintelor! |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Eea! Sa-ti daruiasca Dumnezeu multi ani fericiti!
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Intru multi si frumosi ani, sa ne traiesti Andreea!!!!(EEA)...
Te imbratisam cu drag si iti dorim o zi speciala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Andreea, LA MULTI ANI cu sanatate, spor duhovnicesc, putere, rabdare, rezistenta, bucurii mari din partea familiei si a elevilor !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|