Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2009, 15:49:57
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Cand s-a spus despre Romania ca ar fi gradina Maicii Domnului se pare ca s-a referit la faptul ca in aceasta tara binecuvantata ,dar pe care noi am spurcat-o cu milioanele de avorturi de la revolutie pina astazi ,gasesti la tot pasul roade bogate ,peisaje minunate .
Mergi pe drum la tara si vezi un mar ,un prun ,e destul sa intinzi mina sa ai cu ce te hrani.
Avem moastele multor sfinti anonimi ,o bogatie spirituala pe care nu multe tari o au ,tinind cont de marimea tarii noastre.
Par.Arsenie Boca spunea ca nativ suntem inclinati catre credinta ,da , asta a spus-o.
Dar asta nu ne asigura mantuirea ,nu e un motiv de semetie.
Nici nu ma gandeam la semetie; doar il citam pe Pr. Arsenie Boca. Se intelege ca mantuirea nu ne e asigurata... Bogatia spirituala face din Romania o tara deosebita, nu altceva.
Reply With Quote
Vechi 11.06.2009, 21:11:16
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Chiar nu ai stiut? Stii acum!
ce sa stiu, ca de-aia n-a pierit new york-ul? hai sa fim seriosi!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2009, 22:14:49
Anca-Miha
Guest

Implicit

Presupun ca nici de puterea rugaciunii nu ai auzit, Mirela.
Reply With Quote
Vechi 11.06.2009, 23:30:28
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Anca, iar incepi?
New York-ul unde locuieste Mirela este o minune a lumii, este un oras foarte reusit, cu tot cu evrei si masoni.
Lasa-i in pace asa cum si ei te lasa pe tine!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 01:01:47
Anca-Miha
Guest

Implicit

Andrei, am spus ca sunt credinciosi, care se roaga pentru America. Crezi ca poate deranja pe cineva acest lucru? Poate doar pe omul mandru, care nu crede in puterea rugaciunii, sau nu crede deloc; dar fapta in sine e buna. Rugaciunea pentru altii e ca o jertfa de sange.
Tu te-ai supara, stiind ca cineva, multe persoane, se roaga pentru Canada?!?
Eu nu m-as supara sa stiu ca cineva se roaga pentru binele Scandinaviei; chiar le-as multumi.
Deci, ce spuneai, Andrei?!? A, da. Si evreii si masonii sunt oameni pentru care si-a dat viata Domnul nostru Iisus Hristos.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 07:31:22
mirelat
Guest

Implicit

Anca, foarte bine n-au decat se se roage pentru toti si pentru toate. Nu asta ma deranjeaza, ci faptul ca punctezi aiurea chestiile astea. Nu sta NY in picioare ptr ca niste romani, sau oricare altii, ortodocsi sau nu, se roaga - mai mult sau mai putin! Cum spunea si Cristi pe undeva, vezi sa nu devii ridicola cu paranoia asta a contrazicerii cu orice pret - numai pe anumiti forumisti, atentie! - si cu stilul asta de a face pe desteapta.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 08:42:52
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Mirela ,uite ce scrie David ,in psalmul 126 : ". De n-ar zidi Domnul casa, in zadar s-ar osteni cei ce o zidesc; de n-ar pazi Domnul cetatea, in zadar ar priveghea cel ce o pazeste. "
Nimic nu se face fara voia lui Dumnezeu si rugaciunile celor drepti tin aceste "cetati" moderne in picioare ,cu toate ca in ele salasluieste pacatul.
Este o lipsa de credinta sa afirmi ca rugaciunile unor dreptcredinciosi nu pot sa ajute la mersul inainte al omenirii .
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 09:00:53
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Este o lipsa de credinta sa afirmi ca rugaciunile unor dreptcredinciosi nu pot sa ajute la mersul inainte al omenirii .
am zis eu asa ceva????? bineinteles ca rugaciunile ajuta!

dar este gresit, lipsa de smerenie! sa se creada ca pentru o anume sau anumite rugaciuni, ale unora mai mult sau mai putin induhovniciti, mai tine Dumnezeu lumea asta.

iar Anca facea referire directa la America, ca vezi Doamne se roaga romanii si de-aia nu se duce de rapa! unde-o fi oare smerenia aia a ortodoxiei?? repet, bine ar fi sa ne trezim la realitate si sa nu ne mai credem buricul pamantului, mai ales noi romanii.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 09:09:58
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

O cuvioasa de pe la noi spunea ca e bine ca sa mai fie dreptcredinciosi si in lume nu numai in manastiri deoarece aceia sfintesc prin rugaciunile lor acel loc unde se roaga.
In N.Y .traiesc multi ortodocsi greci ,sarbi ,romani si romani din Basarabia ,rusi.
Eu cred ca Anca are dreptate ,conteaza rugaciunile ,faptul ca exista dreptcredinciosi care se roaga. Nu numai romani ,bineinteles .
Chiar si mireni .Par.Arsenie Boca spunea cuiva sa se roage ,cu toate ca nu avea putere la rugaciune acela ,dar Dumnezeu il asculta deoarece avea rugaciunea vamesului.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 15:59:55
Anca-Miha
Guest

Implicit

E vorba de persoane induhovnicite, nu de mireni pacatosi ca mine, Mirela. Dar mandria nu te lasa sa accepti, ca oameni simpli, credinciosi, de pot ruga pentru America cea bogata si puternica...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Franz Bardon despre masonerie ChEoPs Generalitati 1 15.02.2010 18:50:27
citate de Tutea despre revolutii si masonerie camidece Generalitati 5 14.09.2009 11:06:44