![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce sa stiu, ca de-aia n-a pierit new york-ul? hai sa fim seriosi!
|
|
|||
|
|||
![]()
Presupun ca nici de puterea rugaciunii nu ai auzit, Mirela.
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, iar incepi?
New York-ul unde locuieste Mirela este o minune a lumii, este un oras foarte reusit, cu tot cu evrei si masoni. Lasa-i in pace asa cum si ei te lasa pe tine! |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, am spus ca sunt credinciosi, care se roaga pentru America. Crezi ca poate deranja pe cineva acest lucru? Poate doar pe omul mandru, care nu crede in puterea rugaciunii, sau nu crede deloc; dar fapta in sine e buna. Rugaciunea pentru altii e ca o jertfa de sange.
Tu te-ai supara, stiind ca cineva, multe persoane, se roaga pentru Canada?!? Eu nu m-as supara sa stiu ca cineva se roaga pentru binele Scandinaviei; chiar le-as multumi. Deci, ce spuneai, Andrei?!? A, da. Si evreii si masonii sunt oameni pentru care si-a dat viata Domnul nostru Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
Anca, foarte bine n-au decat se se roage pentru toti si pentru toate. Nu asta ma deranjeaza, ci faptul ca punctezi aiurea chestiile astea. Nu sta NY in picioare ptr ca niste romani, sau oricare altii, ortodocsi sau nu, se roaga - mai mult sau mai putin! Cum spunea si Cristi pe undeva, vezi sa nu devii ridicola cu paranoia asta a contrazicerii cu orice pret - numai pe anumiti forumisti, atentie! - si cu stilul asta de a face pe desteapta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirela ,uite ce scrie David ,in psalmul 126 : ". De n-ar zidi Domnul casa, in zadar s-ar osteni cei ce o zidesc; de n-ar pazi Domnul cetatea, in zadar ar priveghea cel ce o pazeste. "
Nimic nu se face fara voia lui Dumnezeu si rugaciunile celor drepti tin aceste "cetati" moderne in picioare ,cu toate ca in ele salasluieste pacatul. Este o lipsa de credinta sa afirmi ca rugaciunile unor dreptcredinciosi nu pot sa ajute la mersul inainte al omenirii . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar este gresit, lipsa de smerenie! sa se creada ca pentru o anume sau anumite rugaciuni, ale unora mai mult sau mai putin induhovniciti, mai tine Dumnezeu lumea asta. iar Anca facea referire directa la America, ca vezi Doamne se roaga romanii si de-aia nu se duce de rapa! unde-o fi oare smerenia aia a ortodoxiei?? repet, bine ar fi sa ne trezim la realitate si sa nu ne mai credem buricul pamantului, mai ales noi romanii. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
O cuvioasa de pe la noi spunea ca e bine ca sa mai fie dreptcredinciosi si in lume nu numai in manastiri deoarece aceia sfintesc prin rugaciunile lor acel loc unde se roaga.
In N.Y .traiesc multi ortodocsi greci ,sarbi ,romani si romani din Basarabia ,rusi. Eu cred ca Anca are dreptate ,conteaza rugaciunile ,faptul ca exista dreptcredinciosi care se roaga. Nu numai romani ,bineinteles . Chiar si mireni .Par.Arsenie Boca spunea cuiva sa se roage ,cu toate ca nu avea putere la rugaciune acela ,dar Dumnezeu il asculta deoarece avea rugaciunea vamesului. |
|
|||
|
|||
![]()
E vorba de persoane induhovnicite, nu de mireni pacatosi ca mine, Mirela. Dar mandria nu te lasa sa accepti, ca oameni simpli, credinciosi, de pot ruga pentru America cea bogata si puternica...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|