![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar daca n-ar avea dreptate, oricum nu aveti dreptul sa faceti astfel de acuzatii nimanui, mai ales aici, pe ACEST forum ! Last edited by Melissa; 22.05.2011 at 01:37:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ce sa-i cer iertare lui Dumitru? Ti se pare normal sa-ti bati joc de chipurile sfinte fie ele si in marime mai mica? Sau Dumitru are dreptate la orice blasfemie ar arunca-o pe aici doar de dragul de a va bate voi joc de "visarionisti"? Cum vreti sa ma lamuriti ca Dumitru are dreptate? Va dati seama ce aberatii sustineti? Pai daca ar fi asa, ce nevoie am mai avea de Biserica, de preoti, de pocaina, de spovedanie, de impartasanie? N-am mai avea, caci am avea "legitimatii". Sa spuna Dumitru daca pr. Visarion a garantat mantuirea cuiva fara Biserica, fara pocainta, fara traire duhovniceasca. Evident ca nu cunoasteti invatatura. Este interesant ca nu puneti si invers problema: daca Dumitru nu are dreptate, cui ar trebui sa-si ceara ieratre? De ce aceasta varianta iese din discutie? Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se pare, chiar ai exagerat. Vsovi este barbat deci este un domn pe cand eu sunt femeie, deci sunt o doamna. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si uitandu-ma putin prin paginile ACESTUI forum, ce-mi vad ochii? Doamna sau domnisoara Melissa, incurajand cu rasete, pe Horatiu, care SE ADRESEAZA FRUMOS SI DEOSEBIT DE CIVILIZAT unui alt coleg de forum: inima de tarca, minte de oaie tunsa, analfabet, gibon de Congo, borcan de zacusca, carnat de dulceata, alfabetrometru..... Si atunci nu pot decat sa strig in gura mare: DREPTATE-I ASTA PE ACEST FORUM?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce altceva am facut?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum eu nu tratez diferit femeile de barbati. eu militez pentru egalitate absoluta ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai linistit, ne-a dat Dumnezeu egalitatea absoluta, nu e nevoie de militanti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca am vorbit astazi cu parintele. Mi-a confirmat ceea ce banuiam: intr-o minte stramba si lucrul drept se stramba. Si mai are pr. Visarion fabula aceea cu firul de praf devenit stalp de telegraf.Ti se potriveste foarte bine. Tu chiar nu realizezi ce faci si ce spui? Din momentul in care ai postat iconitele ca fiind o marfa, ceva pentru realizarea unui troc, pe mine ma ingrozesti!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
i-ai spus ca cineva ti-a aratat un diptic cu icoace ale pr Visarion, ce erau prezentate drept "legitimatii", iar el ti-a zis ca nu este adevarat?! pentru mine icoanele nu sunt o marfa, nici acum cand nu mai cred. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|