![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu l-am intrebat ce vieti de Sfinti a citit, dar nu a vrut sa raspunda. In schimb s-a indragostit de scrierile ,,profetesei,, cu profetii neimplinite adica mincinoase pe care ma mir ca le recunoaste ca atare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu uitam ca si "Madam Ciresica" mai spune cate o proorocie si se implineste? E tot de la D-zeu? |
|
|||
|
|||
![]()
Cunosc ortodoxia mai bine decat marea majoritate a celor care se declara ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru asta trebuie sa va multumesc. Pana sa vina provocarile dvs., Ellene White imi era cam indiferenta (ba mai mult, chiar ma numaram printre cei care o contestau). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli (a caror invataturi se gasesc inn Sfanta Scriptura). |
|
|||
|
|||
![]()
ce botezuri ai dumneata acum la activ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Un singur botez, care semnifica legamantul facut de mine cu Dumnezeu, prin marturisirea personala a credintei mele in Iisus Hristos. Am facut si o baita cand eram bebelus (care nu poate fi numita botez crestin).
"Botezul este marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos." (1 Petru 3:21) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Normal ca esti atras spre cea cu care te asemeni in invataturi si erezii. Sunt sigur ca atunci cand mergi la adunare simti mandrie ca esti apreciat pentru faptul ca ai aceleasi conceptii despre Biblie, plus faptul ca tu singur ne faci fata la atatia ortodocsi, dintre care unii cu facultate in teologie, care nu am reusit sa te dovedeim. Sincer nu simti mandrie si bucurie la aceste fapte marete? Nu te intreaba daca ai reusit sa atragi vreunul din noi sau sa-l faci sa se indoiasca de invatatura ortodoxa? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu sper că nu există dintre aceștia pe acest topic, ar fi într-adevăr destul de rușinos. Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă ar intra pe aici un simplu pastor sau chiar un teolog adventist...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 13:02:53 |
'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 14:32:51 |
Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 22:37:30 |
Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 21:32:25 |
|