Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.10.2009, 22:26:54
Iustin45 Iustin45 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Si eu l-am intrebat ce vieti de Sfinti a citit, dar nu a vrut sa raspunda. In schimb s-a indragostit de scrierile ,,profetesei,, cu profetii neimplinite adica mincinoase pe care ma mir ca le recunoaste ca atare.
Vechi 18.10.2009, 22:47:43
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Un profet adevarat ce spune se implineste.Asta daca profetia e de la Dumnezeu.
E Dumnezeu mincinos?
Si este duhul proorociei inselator , nu.
Dar nu este de la Dumnezeu proorocul care zice si nu se implineste, dupa cum zice Scriptura.
"Si multi prooroci falsi si hristosi mincinosi vor veni in zilele de pe urma" , uite unul din hristosii falsi , secta adventista impreuna cu prooricii ei , "mareata" E.White si Milleriti.Despre Milleriti , cauta pe google Great Dissapointment.Cu asta am zis tot.Cine vrea sa vada sa vada.

Sa nu uitam ca si "Madam Ciresica" mai spune cate o proorocie si se implineste?
E tot de la D-zeu?
Vechi 19.10.2009, 11:23:52
condor
Guest

Implicit

Citat:
ai trecut pe acolo nu ai fost acolo, ca, ortodoxia nu o cunosti deloc;
Cunosc ortodoxia mai bine decat marea majoritate a celor care se declara ortodocsi.
Vechi 19.10.2009, 11:41:38
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin45 Vezi mesajul
Si eu l-am intrebat ce vieti de Sfinti a citit, dar nu a vrut sa raspunda.
Nici acum nu o sa va raspund. Va spun doar ca apreciez viata si invataturile unor Sfinti Parinti.

Citat:
In schimb s-a indragostit de scrierile ,,profetesei,, cu profetii neimplinite adica mincinoase pe care ma mir ca le recunoaste ca atare.
Pentru asta trebuie sa va multumesc. Pana sa vina provocarile dvs., Ellene White imi era cam indiferenta (ba mai mult, chiar ma numaram printre cei care o contestau).
Vechi 19.10.2009, 11:58:57
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Nici acum nu o sa va raspund. Va spun doar ca apreciez viata si invataturile unor Sfinti Parinti.

Pentru asta trebuie sa va multumesc. Pana sa vina provocarile dvs., Ellene White imi era cam indiferenta (ba mai mult, chiar ma numaram printre cei care o contestau).
Si atunci pe care fundament si invatator adventist te bazezi daca nu pe Ellen?
Vechi 19.10.2009, 12:16:41
condor
Guest

Implicit

Citat:
Si atunci pe care fundament si invatator adventist te bazezi daca nu pe Ellen?

Pe Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli (a caror invataturi se gasesc inn Sfanta Scriptura).
Vechi 19.10.2009, 12:23:42
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

ce botezuri ai dumneata acum la activ?
Vechi 19.10.2009, 12:36:20
condor
Guest

Implicit

Citat:
ce botezuri ai dumneata acum la activ?
Un singur botez, care semnifica legamantul facut de mine cu Dumnezeu, prin marturisirea personala a credintei mele in Iisus Hristos. Am facut si o baita cand eram bebelus (care nu poate fi numita botez crestin).

"Botezul este marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos." (1 Petru 3:21)
Vechi 20.10.2009, 21:18:21
Iustin45 Iustin45 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul

Cine se aseamana ,se aduna.
Normal ca esti atras spre cea cu care te asemeni in invataturi si erezii. Sunt sigur ca atunci cand mergi la adunare simti mandrie ca esti apreciat pentru faptul ca ai aceleasi conceptii despre Biblie, plus faptul ca tu singur ne faci fata la atatia ortodocsi, dintre care unii cu facultate in teologie, care nu am reusit sa te dovedeim. Sincer nu simti mandrie si bucurie la aceste fapte marete? Nu te intreaba daca ai reusit sa atragi vreunul din noi sau sa-l faci sa se indoiasca de invatatura ortodoxa?
Vechi 21.10.2009, 09:44:46
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
plus faptul ca tu singur ne faci fata la atatia ortodocsi, dintre care unii cu facultate in teologie, care nu am reusit sa te dovedeim.
Eu sper că nu există dintre aceștia pe acest topic, ar fi într-adevăr destul de rușinos. Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă ar intra pe aici un simplu pastor sau chiar un teolog adventist...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25