![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, aici Maestre Gibi ti-ai dat proba de foc.
Nu degeaba am crezut in tine. Frate Trice sunt invidios ca tie ti-a fost dedicata aceasta perla: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
domnule penticostal nu pot decit sa iti multumesc pentru ca ai venit si mi-ai impodobit casa si le-ai aranjat toate in ordine,umilul gibilan nu stia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă simt deosebit de măgulit pentru frumoasa dedicație poetică a drd. Gibilan (sau chiar dr. - n-am înțeles bine maestre dacă v-ați susținut deja lucrarea de doctorat în Scriptură) cu adaosurile de rigoare ale fr. penticostalulmântuibil. Aș aduce și umila mea contribuție în a pune pe note co-producția (ptiu!- era să pun greșit cratima), din nefericire timpul nu-mi permite încă. Însă până la următorul Eurovision mai e vreme
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sfinti sunt toti crestinii, dar ei sunt sfintii prin har, imaginativa ca nici un om nesfintit nu va intra in inparatia cerurilor, pocaitii sunt doar niste mincinosi de oare ce pocainta este un proces ce poate lua si o viata, in adevar daca nu te pocaiesti de greselile pe care leai facut nu o sa ajungi in rai, Ori si ce om ce poarta numele de crestin este sfant prin har, de oare ce mantuirea nu vine prin legea, cultelor ci vine prin harul lui Dumnezeu prin Isus Hristos,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că acest penticostal nu se crede mântuit, ci mântuibil.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine ca nu-i mantuitor...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i da ideea ca tipul nu stie multe...
Penticostalulmantuitor...hmmm...da, ar fi un ID interesant. Îi voi transmite. Last edited by Iosif77; 03.03.2011 at 23:48:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apostolul Pavel vorbeste despre sine ca despre un om desavarsit: Așadar, câți suntem desăvârșiți aceasta să gândim Filipeni 3:15. Cu trei versete inainte spunea despre sine: Nu (zic) că am și dobândit îndreptarea, ori că sunt desăvârșit; ... Asadar, daca sunteti in Hristos sunteti deja desavarsita, sfanta, mantuita. (daca tot sunt la moda iconurile aici s-ar potrivi un ![]() Si este necesar sa va desavarsiti, sa va sfintiti, sa va lucrati mantuirea pana la capat. Last edited by Iosif77; 03.03.2011 at 23:50:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|