![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Proclu spune ca daca luam cardul de sanatate pierdem binecuvantarea Sf.Duh Sunt eu mai buna decat parintele Proclu ? Ce dorim ,pana la urma ,pentru ce traim? In nici un caz sa nu ne batem joc de cei care sunt pentru respingerea documentelor biometrice ,sa nu ii luam peste picior Parintele meu duhovnic este total impotriva documentelor biometrice ,dar inca nu si-a spus parerea deschis ,in public A mai adus vorba la predici ,ca vom fi inlocuiti cu numere,desi am primit un nume in numele sfintei Treimi. Inca nu a sosit momentul ,dar va predica . Fiecare are duhovnic ,daca face sau nu ascultare e problema lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Care inregistrare cu pr.Proclu? Ca sunt mai multe si una zice asa, si alta zice opusul!
http://www.razbointrucuvant.ro/files/p.proclu2010.mp3 “Lupul la oi!” - Acuma ei fac caz de problema asta cu cipurile, cu actele cu cip. Ca de la 1 ianuarie anul viitor or sa inceapa sa bage buletine cu cip pentru toti. Si acuma au facut o noua campanie din asta: “Nu primiti actele cu cip! Nu primiti actele cu cip! Buletinele cu cip! Ca-i lepadare, ca-i cadere din har, ca nu va mai mantuiti”. Cam asta-i mesajul. Si-l pun inainte pe Parintele Iustin, primul, si apoi zic “si altii, stalpii ortodoxiei, marii duhovnici”. Va pun si pe Sfintia Voastra… - … sa trag la kil - … c-ati fi zis anul trecut nu stiu ce, tot in sensul asta, si ei trag totul intr-o directie… nu ca ar fi bune, bineinteles ca nu sunt bune, dar ei trag oamenii intr-o directie, si zic oamenilor sa iasa din sistem, zic ei, sa plece de sub stat, din societate. Sa traiasca, cum ar veni, ilegal. Asta-i metoda, asta-i solutia pe care o vad ei, ca cipurile sunt deja… - Nu, nu-i bun! Si… eu is de parere ca daca baga in corp, nu-i bun. - Si pana acolo? - Pana acolo trebe asa: spunea un parinte, era o poveste. Un cioban avea multe oi ale oamenilor. Si daca avea oile, ciobanul pleca la pascut. Si o facut o gluma. S-a suit intr-un copac si o strigat:“Lupul la oi!” Asa. Si atuncea, ce sa vezi! Daca o strigat asa, lumea s-a dus cu ciomege ca sa nu atace oile. Si o fost minciuna. Si pana la urma, mai tarziu, o fost adevarat. A venit si lupul. Si lumea n-a mai sarit. Asa se intampla si amu`. Si pana la urma nu-i bun… partidele astea… - “Taberele”? - “Taberele” astea. Nu, ni[mi]ca, nu, n-au semne bune. Eu atata va spun: cel mai inalt [e] cine asculta si de biserica si de conducere. Parintele Cleopa asa a spus Asa a spus Parintele Cleopa, sa ne supunem Statului pana la ultima despartire. Si daca atuncea… sa pastrez credinta mea. Daca ma desparte de Dumnezeu. Daca nu ma desparte de Dumnezeu n-am voie sa ma supar pe nimica.Ca uite cum e: asa lucreaza Duhul Sfant la crestini: trebuie sa ascultam a nu ne razboi – eu si cu tine si cu acela, noi avem aparte. Nu, ca sa spun… adica Duhul Sfant asa lucreaza, daca noi avem smerenie si trebuie sa ascult, si daca conducerea gaseste o metoda, ori poate ingaduit de Dumnezeu, atuncea noi trebuie sa ne rugam pentru conducatori, sa-i lumineze Duhul Sfant si cu cat ne rugam, Duhul Sfant va lumina mintea lor, ca sa spuna asa: adevarul e aicea, cum spun amu`: cei mici sa respecte pe cei mari. Iar cei mari sa aiba mila de cei mici. Si io spui ceva de mine: cat am pus in minte sa-mi apar viata mea, sa spui adevarul, sa-i spui omului adevarul, da ori nu, si daca el nu vrea sa recunoasca, sa stau cu gura inchisa si sa ma rog: Doamne, fie voia Ta! Si de cate ori am dat vina pe mine, am avut multa pace. Si, pana la urma, sa cautam a nu ne razbuna.Ca sa spun asa... Ca daca noi nu ascultam de conducere inseamna ca trebuie sa ascultam de alta tara, sau de altcineva. complet in scris aici:http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...niciun-pas-ca/ ps. daca te uiti la comentarii ai sa vezi ca aia de la apologeticum au furat inregistrarea si au falsificat-o! eu de aceea cand vad sursa apologeticum nu am nici o incredere + alte motive. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel, căutând opinii în lista pe care mi-ai oferit-o cu altă ocazile, cam doi părinți îmbunătățiți doar de imaginația voastră vorbesc explicit despre aplicația apocaliptică birocratic-digitală : cuviosul Amphilohie Tyri noul cipolog și Șișmanian blogoslovul. În rest tema este abordată responsabil, cu accent pe prioritățile dintotdeauna ale creștinilor: creșterea duhovnicească, solidaritate intraeclezială și viațuire tot mai adânc ancorată în Hristos. Desigur, suntem liberi să învestim cu valoare orice alegere personală și să trăim în orizontul deschis de aceste alegeri. Primejdia sectară survine atunci când supraapreciem alegerea noastră personală ca normă sobornicească și începem să împărțim lumea în oi și capre pe criterii arbitrare. De exemplu, când cipodoxia devine o condiție sine qua non de identificare a ortodoxiei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() S-a discutat exclusiv ca o problema sociala, nu una duhovniceasca cum fac sectarii cipofobi de la noi. Citat:
Citat:
El n-a zis nimic despre vreun cip. Iar par. Paisie a avut ce a avut cu codul de bare si banda magnetica - fiind se pare indus in eroare de niste "evanghelici".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.01.2013 at 15:39:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori noi ,prin acceptarea documentelor ne transformam in tradatori ai lui Hristos |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum vedeti d-voastra aceasta lepadare ? Daca vreti sa luati actele biometrice ,e problema d-voastra ,dar nu mai smintiti Nu se stie ce se va intampla ,e posibil ca fiecare din cei de aici sa ia aceste documente ale Satanei ,inclusiv eu ,dar sa nu mai smintim si pe altii ,cum ca nu ar fi nici o problema daca le luam |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ne spui tu cum vezi această lepădare. M-ai făcut tare curios.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am scris ce a spus parintele ,el nu prea a gresit ,cam tot ce a scris s-a adeverit |
|
|||
|
|||
![]()
at
Citat:
Nu primesc lectii si observatii de la ignorantii plini de mandrie draceasca si care se cred mai grozavi decat marii duhovnici. Last edited by antoniap; 14.01.2013 at 18:41:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de fapt tu interpretezi pana si ce spun marii duhovnici dupa mintea ta si ii legi de faptul ca ei sunt impotriva cipurilor de toate felurile . de fapt DOAR unii spun de cele IMPLANTATE . ti-au oferit cativa oameni linkuri despre asta , acum daca refuzi sa citesti ceea ce au trimis e treaba ta . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|