![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() postul ce e ? abstinenta de la consumul de carne.... si postul nu sfinteste ? of of of .... si mai spuneti voi astia care ma combateti ca sunteti ortodocsi ..... ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Vinul nu se bea, se gusta si se inchina. Daca bei vin pana nu mai poti inseamna ca placerea te domina. Omul cumpatat e painea lui Dumnezeu...
|
|
|||
|
|||
![]()
cei care mai au inca nelamuriri despre vegetarianism si biblie sunt rugati sa se mute in topicul respectiv .... ca sa nu mai facem aici off topic .... va astept cu aceeasi hotarire de care ati dat dovada aici sa ma combateti acolo .... maria 32 a dat si topicul respectiv pentru care ii multumesc .... sa ne vedem cu bine acolo si SA FITI PREGATITI ca nu va va fi usor sutinatorii carnii , a pestelui , a laptelui si alte mincaruri ,,,,,
![]() ![]() multa iubire ps daca aici m-am oprit din diferite considerente , acolo pe topic specific o sa fie ŽŽ cu scantei ŽŽ .... cei care nu faceti fata discutiilor si va enervati repede si nu ascultati sau sunteti grabiti , nu postati.... caci va faceti singuri rau in contact cu mine ![]() ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Nu dragul meu frate ortodox, postul nu e NUMAI abstinența de la consumul de carne. Da, postul sfințește, dar o dietă alimentară vegetariană nu înseamnă post. Te rog, nu mai sminti oamenii cu informații inexacte și rupte din context.
|
|||
|
|||
![]()
E si el ortodox bibanel. A citit 2-3 carti si crede ca e ortodox si se cearta cu toti ortodocsii de pe aici! Dar cine il crede? Postul presupune nu numai renuntare la carne! Uita ca Iisus a postit fara sa manance nimic. Hai sa nu mai mancam nimic!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru osutafaraunu:
Poate mai exista un motiv pentru care atatia crestini apara vinul: Sfanta Impartasania este cu vin. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce se poate. Însă vezi că se ajunge astfel și la extreme. Unchiu-meu săracu', de câte ori era beat nu scăpa ocazia să-mi zică: "Bea măi nepoate că doar e sângele lui Gristos!". Din nefericire, acum e mort. De ciroză.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire fa acuzatia asta pe topicul cu postul ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru osutafaraunu:
De curiozitate, exista adventisti in Rusia (avnd in vedere ca trebuie sa renunte la alcool si porc), dar in Israel? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Abstinenta, de orice fel, este doar un mijloc, o cale, in nici un caz un scop. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|