Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2013, 20:39:52
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Antiecumenism,

Dumneata nu stiu de unde iti iei acele informatii.
Vad ca dai o serie de reactii adverse la unele vaccinuri.
Faptul ca acele reactii sunt citate in literatura de specialitate, asta NU inseamna ca ele sunt frecvente si ca prezinta un real pericol.
In orice caz, retine ca la orice vaccin introdus, beneficiile sunt, procentual vorbind, mult mai mari decat esecurile.
Daca te indoiesti de asta, vreau sa-ti spun ca nici medicul stomatolog nu-ti atrage atentia ca poti muri chiar si in urma unei banale extractii.
Cu toate astea, cred ca putem cadea de acord ca NU prea se moare de la o extractie dentara.
Cam asa si cu vaccinurile.
Prostiile pe care le tot vehiculeaza unii anti-vaccin, probabil ca se vor intoarce la un moment dat impotriva noastra si ni se vor sparge in cap.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 20:47:51
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Antiecumenism,

Dumneata nu stiu de unde iti iei acele informatii.
Vad ca dai o serie de reactii adverse la unele vaccinuri.
Faptul ca acele reactii sunt citate in literatura de specialitate, asta NU inseamna ca ele sunt frecvente si ca prezinta un real pericol.
In orice caz, retine ca la orice vaccin introdus, beneficiile sunt, procentual vorbind, mult mai mari decat esecurile.
Daca te indoiesti de asta, vreau sa-ti spun ca nici medicul stomatolog nu-ti atrage atentia ca poti muri chiar si in urma unei banale extractii.
Cu toate astea, cred ca putem cadea de acord ca NU prea se moare de la o extractie dentara.
Cam asa si cu vaccinurile.
Prostiile pe care le tot vehiculeaza unii anti-vaccin, probabil ca se vor intoarce la un moment dat impotriva noastra si ni se vor sparge in cap.
-din cartea doctoritei Christa Todea Gross:"vaccinurile preventie sau boala" sunt date statistice,sunt studii,doctorita a citit multe carti si articole inainte sa scrie aceea carte:

http://pozephotoshop.files.wordpress...tiana-2012.pdf
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 20:53:58
Senior Member

Implicit

Acum pe bune,

Reperul tau e Christa Todea Gross? Cine mai e si asta ?
Eu unul nu am auzit in viata mea de ea si in orice caz nu cred ca e vreo somitate in domeniu.
Ca sa fiu mai clar. Dupa cum am spus, exista cazuri citate in care unii pacienti au murit in urma unei simple extractii dentare. Crezi ca acum n-ar trebui sa mai faca nimeni extractii dentare de teama ca exista o sansa infima sa dea coltul, mai ales daca mai sufera si de alte afectiuni?
Acum pe bune. Doctorita aia probabil ca a trecut prin facultate ca gasca prin apa.
Intreaba si tu un profesor universitar sau un infectionist despre vaccinuri, sau macar un pediatru, daca e bine sa vaccinam copiii.
Si dupa ce intrebi, sa vii sa-mi spui si mie.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:14:37
Banned

Implicit

Citat:
Acum pe bune,

Reperul tau e Christa Todea Gross? Cine mai e si asta ?
Eu unul nu am auzit in viata mea de ea si in orice caz nu cred ca e vreo somitate in domeniu.
Ca sa fiu mai clar. Dupa cum am spus, exista cazuri citate in care unii pacienti au murit in urma unei simple extractii dentare. Crezi ca acum n-ar trebui sa mai faca nimeni extractii dentare de teama ca exista o sansa infima sa dea coltul, mai ales daca mai sufera si de alte afectiuni?
Acum pe bune. Doctorita aia probabil ca a trecut prin facultate ca gasca prin apa.
Intreaba si tu un profesor universitar sau un infectionist despre vaccinuri, sau macar un pediatru, daca e bine sa vaccinam copiii.
Si dupa ce intrebi, sa vii sa-mi spui si mie.
-tu esti doctor? eu nu sunt,deci dr Christa Todea Gross e medic si cum ti-am zis a citit mult inainte sa scrie aceasta carte
-sunt si alti medici care sunt-macar partial impotriva vaccinurilor si oricum statisticile nu mint
-s-a dus fratele meu la un medic de familie sa-il intrebe daca sa-i faca vaccin copilului pt ca sunt multe voci impotriva vaccinarii si doctorul nici macar nu a vrut sa stea de vorba,de fapt nici macar medicul nu era bine informat,la modul obiectiv asupra vaccinurilor nu doar asa ca primeste ordine de sus sa vaccineze in masa
-deci sunt putini medici care au studiat obiectiv problema vaccinurilor
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:20:51
Senior Member

Implicit

Da, sunt doctor si mi se par aberante argumentele impotriva.
Nici nu trebuie sa studiezi foarte mult fiindca repet, faptele vorbesc.
Azi, daca te tai si te murdaresti cu rugina sau pamant si faci ser anti-tetanic NU mai mori de tetanos.
Daca esti muscat de un caine turbat si faci ser anti-rabic, NU mai mori de turbare.
Daca inainte se murea la greu de variola, astazi NU se mai moare, fiindca vaccinarea a eradicat boala.
And so on.
Si astea sunt fapte.
Numai daca nu are cineva bun-simt poate sa le nege.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:24:42
Senior Member

Implicit

Probabil ca in mintea unora Christa Todea Grosz e mai credibila si decat Pasteur si alti mari savanti care au lucrat in acest domeniu.
E trist ca suntem in 2013 si inca se mai gandeste asa.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:26:48
Banned

Implicit

Citat:
Da, sunt doctor si mi se par aberante argumentele impotriva.
Nici nu trebuie sa studiezi foarte mult fiindca repet, faptele vorbesc.
Azi, daca te tai si te murdaresti cu rugina sau pamant si faci ser anti-tetanic NU mai mori de tetanos.
Daca esti muscat de un caine turbat si faci ser anti-rabic, NU mai mori de turbare.
Daca inainte se murea la greu de variola, astazi NU se mai moare, fiindca vaccinarea a eradicat boala.
And so on.
Si astea sunt fapte.
Numai daca nu are cineva bun-simt poate sa le nege.
-pai si statisticile nu vorbesc,de ele nu tinem cont?,sau ministerul sanatatii in colaborare cu firmele producatoare de vaccinuri pot mintii populatia cum vor ei..
-"OMS începe un program de vaccinare împotriva poliomielitei în întreaga lume, cu scopul de eradicare a bolii”, cu toate insuccesele înregistrate în atâția zeci de ani, inclusiv în țările în curs de dezvoltare (aici, poliomielita paralitică este cea mai invalidantă boală cunoscută la ora actuală, fiind cauza multor decese infantile). Rezultatele nu s‑au lăsat mult timp așteptate: în anul 2004, în 10 țări ale Africii reapar cazuri de poliomielită. În 2005 au urmat alte 3 țări: Yemen, Indonezia și Somalia. OMS nu a dat nicio explicație transparentă și mai ales credibilă, ci a pus incidentul pe seama întreruperii vaccinării în aceste țări, din motive politice. Nu s‑a mai căutat însă alt motiv… Tot mai mulți experți sunt sceptici și recunosc că nu este posibilă eradicarea acestei boli. Ei arată că ar fi mai bine ca banii folosiți pentru programele extinse de vaccinare să fie investiți în tratamente curative, atât de necesare în aceste țări și în întreaga lume."
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:32:40
Banned

Implicit

REPUTATI MEDICI GERMANI, REVOLTATI DE FOLOSIREA VACCINULUI IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE, ACUZA GUVERNUL DE MINCIUNA SI DISCRIMINARE

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...-in-romania/ )

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

Vaccinarea si riscurile ei de Dr. Mihnea DRAGOMIR
http://www.doctordragomir.ro/articol_vaccinarea.htm

Inainte de a lua decizia de a ne vaccina sau nu, si mai ales inainte de a lua decizia de a-i vaccina sau nu pe copiii nostri, este intelept sa fim la curent atat cu beneficiile cat si cu riscurile vaccinarii.

Mult mai de temut decat riscurile imediate ale vaccinarii sunt riscurile la distanta. Acestea reprezinta subiect de controversa intre medici, in special intre medicii adepti ai metodelor naturiste si cei adepti ai alopatiei. Exista numeroase indicii ca unele boli dintre cele mai grave, asa cum sunt bolile in care neuronii degenereaza, sunt in legatura cu abuzul de vaccinuri. Exista banuiala ca intre vaccinul anti-hepatita B si scleroza multipla (numita si scleroza in placi) exista o legatura.

Din pacate, in Romania, ca si in restul lumii, a crescut mult numarul vaccinurilor care sunt obligatorii. Alte vaccinuri, deocamdata neobligatorii, sunt amplu promovate, din motive prea adesea impure, asa cum este vaccinul antigripal. Despre unele (asa cum sunt Polidin, Bronchowaxom si altele) nici nu se spune ca sunt de fapt vaccinuri.

Trebuie observat ca nici beneficiile vaccinarii nu sunt adesea chiar atat de mari pe cat se crede de obicei. Multe dintre bolile pentru care unii recomanda vaccinarea sunt de fapt boli foarte usoare. Gripa, rujeola, rubeola, oreionul, hepatita A sunt boli usoare, pentru care, cel mai adesea, nu merita facuta vaccinarea. Alte boli care erau pe vreumuri grave, cum ar fi tusea convulsiva, au devenit din ce in ce mai benigne, in virtutea unei tendinte naturale generale care atenueza virulenta microbilor. Un alt fapt care limiteaza beneficiul vaccinarii este rata inalta de esec. Nu trebuie sa se creada ca daca cineva este vaccinat, de exemplu, contra rujeolei inseamna ca vaccinul "a prins" si ca nu este posibil sa faca rujeola. Un studiu publicat intr-o revista de mare prestigiu arata ca, intre anii 1996 si 1998 in Romania s-au inregistrat 32 915 cazuri de rujeola (astfel de aprecieri sunt intotdeauna subevaluate, deoarece multe cazuri nu se raporteaza). Aceasta s-a petrecut in ciuda faptului ca vaccinul antirujeolic este de mult timp obligatoriu. Pentru ca lucrurile sa se complice si mai mult, trebuie spus ca de multe ori vaccinul "prinde", dar nu prinde pentru o viata. Astfel, vaccinarea impotriva oreionului sau rubeolei scade intr-adevar riscul imbolnavirii la copii, dar daca vaccinul "prinde partial" respectivul va face boala la varsta adulta in loc sa o faca la vremea ei. Or, pe cat de usor este un oreion de exemplu la copii, pe atat de serios poate fi la un barbat adult, la care riscul complicatiilor este mai mare."

Last edited by antiecumenism; 25.06.2013 at 21:41:13.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:33:22
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
Probabil ca in mintea unora Christa Todea Grosz e mai credibila si decat Pasteur si alti mari savanti care au lucrat in acest domeniu.
E trist ca suntem in 2013 si inca se mai gandeste asa.
Doctorita respectiva este un medic de familie si pe langa activitatea anti-vaccinuri este implicata in mai multe proiecte de factura religioasa, legate de opozitia fata de avort si homosexualitate. Daca nu gresesc, a si scris o carte despre "bolile homosexualilor".

Aici se poate citi o recenzie destul de complexa a cartii ei anti-vaccin:

http://insulaindoielii.wordpress.com...21/antivaccin/
Reply With Quote
Vechi 25.06.2013, 21:33:58
Senior Member

Implicit

Am si spus ca statisticile vorbesc.
Azi doar un copil la 1 milion sau chiar mai putin dintre cei vaccinati anti-polio mai fac boala.
Inainte de vaccinare insa, frecventa poliomielitei era mult mai mare.
In acele tari de care pomenesti, tocmai d-aia sunt cazuri multe de polio, fiindca NU sunt vaccinati copiii.
In Europa insa, situatia e infinit mai buna, fiindca vaccinarea, desi nu a reusit sa elimine absolut toate cazurile, in marea majoritate boala nu mai pune probleme.
Daca vrei sa crezi bazaconii conspirationiste si suferi de scenarita, nu ai decat sa crezi ce vrei.
Eu iti spun insa ca esti in eroare.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38