![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De mii de ori scuza-mi ignoranta dar ce inseamna NP ? ( neoprotestant ? )
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
BC= Biserica Catolica P= protestanti NP= neo-protestant
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
NP nu stiam... am intuit doar. Cum ar fi fost sa fi inteles NP = no problem :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuză-l pe fratele Geony, dânsul a luat o doză mai mare de Ortodoxie, de aceea e atât de plin de zel.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Haideți să lăsăm hiperbolele deoparte și să recurgem la dreapta măsură, cum îi stă bine ortodoxului... |
|
||||
|
||||
![]()
La noi nu se dau "doze"...doze luati voi, ca asa sunteti de orbi spirituali incat nu vedeti numai Raiul in fata!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusquintus;334145Haideți să lăsăm hiperbolele deoparte și să recurgem la dreapta măsură, cum îi stă bine ortodoxului...[/QUOTE]
Ortodoxului ii sta bine in credinta lui, credinta stramoseasca... Dar AZS cum le sta bine?.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Io nu stiu ce sa mai cred despre tine. In sute de postari spui ca NP au doctrine false, ca n-au nimic de-a face cu Hristos, ca sunt cu satana. Iar acum deodata, NP (aka sectarii) ajung in Rai. Si nu oriunde ci chiar langa ortodocsi. Mai ceva decat Parinele Staniloaie care spunea despre NP doar ca: „se vor mantui insa vor sta mai departe de lumina lui Dumnezeu” Poti sa explici cum de ti-a scapat o asemenea perla? Last edited by Iosif77; 06.02.2011 at 21:36:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma frate, da' e foarte departe ce am zis eu in legatura cu arhangelul si ce spui tu acolo cu Dumnezeu. Se pare ca din nou, nu ma exprim bine desi...poate ai si tu o problema in a recepta unele lucruri. De ex., am spus mai sus(nu am pretentia evident sa-mi citesti toate comment-urile dar daca tot am intrat in dialog si mi-ai raspuns inseamna ca poate ai si citit ce am scris...:)ca la noi, Sfanta Fecioara e mai marita decat serafimii si mai cinstita decat heruvimii. De aici, pana la "Dumnezeu se ascunde intr-un colt" e cale infinita. De altfel, mie dreapta socotinta imi spune ca femeia care L-a nascut pe Dumnezeu e mai presus decat cel care aduce bunavestire(adica ingerul). Am recurs la o hiperbola ca sa iti arat cum s-a raportat ingerul la Maria de s-a tulburat.Cu cat vorbim mai mult despre acest verset, cu atat am un respect si o admiratie mai mare pentru Fecioara Preacurata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pai Raiul este imprejmuit de gard, asa ca poate am spus si eu ca stati aproape de gard...nu in mijlocul Raiului.... Nu e perla, e o parere pe care mi-o fondez tot Biblic - ca sa vezi ca citesc si eu Biblia. Pavel sustine ca si evreii se vor mantui si paganii si crestinii...pe evrei ii va judeca dupa Legea mozaica, pe pagani (cum sunteti si voi) ii va judeca dupa Legea morala naturala, iar pe crestini dupa Evanghelie. Asa ca, repet, doar o parte din voi vede Raiul (trice e departe de el, ca el a parasit BO)..
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|