![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si nu cred ca sunt doar niste evenimente biblice. nu sunt genul care sa mearga la fiecare sarbatoare la biserica si nici genul care sa respecte cu sfintenie tot ce tine de religia mea, dar cand vreau si simt nevoia, merg. indiferent de cate ori pe zi sau pe saptamana, dar merg si de fiecare data cand plec de la biserica, ma simt mai bine, mai linistita si cu zambetul pe buze :) si nu vorbesc cu preoti sau asa. pur si simplu, ma rog si ma descarc, desi stiu ca vorbesc in permanenta cu Dumnezeu. si unde vroiam sa ajung... ah, da.... sunt cateva sarbatori importante pentru mine de care cred ca ar trebui sa tina cont toata lumea :) Nasterea Domnului Iisus Hristos (Craciunul), Invierea (adica Pastele), Nasterea Maicii Domnului. ma rog... ideea este ca suntem oameni si nu ar trebui sa avem in minte sau in suflet nici cel mai mic gand rau. negativ .... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
De fapt nici macar n-ai urmarit cu atentie raspunsul lui: Citat:
Deci da, au ceva (mai mult) impotriva. Citat:
Dar daca e vorba de banat, n-ar fi rau totusi sa cerem administratorilor sa justifice totusi aceste excluderi. Last edited by AlinB; 26.03.2010 at 20:45:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am lasat pacalit, am incercat sa fiu cat de cat politicos fata de o declaratie de toleranta pe care el insusi si-o asuma
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu, nu trebuie, doar daca vor. Last edited by almaris; 27.03.2010 at 00:35:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Fie ca intrarea Domnului in Ierusalim,sa ne gaseasca pe toti in intampinarea Sa,laudand si recunoscand in El,pe Imparatul inimilor noastre,asemenea pruncilor care strigau laudele,din nevinovatia lor. Si fie ca dezbinarea din popor ce va urma la rastignirea Sa,sa fie doar inceputul iertarii noastre!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In loc de o lovitura directa, e una mai.."subtila". |
|
|||
|
|||
![]()
ca sa mai indulcim lucrurile pe aici, in viata reala lucrurile sunt putin diferite fata de forum
ce avem in comun? uite, in ajunul Pastilor, eu locuind pe strada cu 12 familii de penticostali am putut sa observ ajutorul reciproc intre ortodocsi si penticostali pt pregatirea bucatelor de pasti, chiar daca nu e un numitor comun in ceea ce priveste credinta este unul in ceea ce priveste relatiile inter umane, nea Viorel, penticostal, macelar de profesie se zorea cu taiatu mieilor, femeile isi imprumutau tavii retete de prajituri si coji de ceapa pt vopsit oua, aici si penticostalii au adoptat vopsitul oualor, mi-a placut acest peisaj care cel putin la suprafata arata ca nu ne uram atat de mult:)
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) Last edited by danyel; 11.05.2010 at 17:07:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este bine sa "copiem" dela altii ceea ce este bun si placut lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici invatatura ortodoxa nu considera ca ouale rosii ar avea legatura cu patimile si invierea Domnului dar sunt o traditie, fiecare popor are obiceiurile sale mi se pare amuzant ca Dumnezeu s-ar supara pe oameni pt ca vopsesc oua ![]() Si in alta ordine de idei am subliniat ca nu e o legatura de credinta ci de socializare in exemplul dat de mine
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca aspectul principal in postarea lui Danyel era vopsitul oualelor ci ajutorul reciproc.
Iar daca vorbim despre „ ajutorare”, aceasta este buna si placuta inaintea Domnului. P.S. scuze, am postat in acelasi timp Last edited by penticostalulmantuibil; 12.05.2010 at 18:35:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|