![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici nu este vorba de Madalina Manole. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa tine, dupa bisericile crestine, cati prunci nevinovati trebuia sa plateasca, mergend pentru vesnicie in iad, sa se spele acest pacat? Iar revenim la Dumnezeul crud din VT? |
|
|||
|
|||
![]()
ma doare sufletul cind vad cu cita usurinta aruncati "cu pietre "unii in ceilalti,stiind foarte bine (cind esti un adevarat crestin),ca nimic nu se intimpla pe acest pamint fara voia lui DUMNEZEU,asta nu inseamna ca EL a hotarat sa produca o asa mare suferinta unor oameni(aici ma refer ,la parintii acelor ingerasi)eu asa ii consider si sunt sigura ca DUMNEZEU ,in marea LUI ,bunatate nu-i va trimite in "iad",asa cum s-a sugerat in unele comentarii.Mai bine am face sa ne rugam bunului DUMNEZEU,sa-i intareasca pe parintii acestor copilasi,sa poata trece mai usor peste aceasta incercare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mostenim predispozitia de a pacatui, nu ne nastem pacatosi. Odata cu varsta aceasta predispozitie poate fi transformata in pacat daca ascultam de ea. Pacat inseamna actiune, gand, sentiment pacatos. Copiii aceia nu aveau nici macar constiinta sau cunostinta pacatului. "învățați ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfă" mat 9:13
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 18.08.2010 at 11:09:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu siguranta alti oameni inteleg mai bine,mai profund,mai corect.Pot accepta acest lucru.Se pare ca eu nu ma numar printre ei.Cu siguranta sunt aspecte care depasesc capacitatea mea de intelegere.Si asta pot accepta.Tocmai de aceea voi face tot ce imi sta in putere in vederea intelegerii acelor aspecte.Daca nu voi putea>asta este iar Cel de Sus ne va judeca pe fiecare pentru ce am facut pe lumea asta. Last edited by Scotianul; 18.08.2010 at 16:37:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa speram totusi ca se vor gasi oameni maturi si milosi in conducerea BO care sa solutioneze cu intelepciune aceasta problema. De dragul lui Dumnezeu si al celor pentru care a murit Hristos...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-i pe acesti arsi si vindeca-i si pe ei ca sunt neputinciosi!.Amin.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 18.08.2010 at 12:00:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|