![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este Mirela, numai ca eu m-am referit doar la femeile care dintr-un motiv sau altul fac un avort, atat, suferinta nu le da voie sa repete pacatul ....celelalte care nu se opresc nici dupa 10 avorturi ....alea nu se numesc femei ......nici macar oameni....nici animale......avortul este impotriva legii......legii lasate de bunul Dumnezeu.....
Last edited by Samy02; 20.08.2010 at 13:36:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi ma mir cand voi spuneti ca faci sex numai pentru a avea un copil. Beh, o fi asa in Romania, ce stiu eu, dar sexul are mai multe roluri: de exemlu pentru iubire, pentru a petrece ceva special, pentru a se relaxa, pt impacare, mai sunt si cei pentru bani, pentru a fi macho, pentru a fi acceptat de catre un grup (daca esti virgin esti un ratat). Eu iti vorbesc serios, sunt baieti si fete de 15-16 ani si au facut deja dragoste ca sa fie popolari, sau mai experti, sau pur si simplu pentru curiozitate. Aceste fete/baieti, nefiind bine informati despre protectie, se trezesc cu un copil, sau ce stiu eu ce boala. Asta este o realitate, timpurile s-au schimbat. ![]() Last edited by Bast-et; 18.08.2010 at 21:12:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi, asta e problema, libertatea asta prost inteleasa. Am 15 ani, sunt mare si tare, pot sa fac si sex sa vad cum e, sa fiu cool, sa nu se uite aia urat la mine. De aici pot iesi alte chestii, sarcina, boli, etc. Atunci spune-mi si mie in ce consta chestia cool? ca la 15 ani ai facut un avort ca sa nu te impiedice in urmarea unei scoli? e cel mai groaznic lucru care se poate intampla unei fete/femei. Nu stiu cati ani, dar ai mare grija, nu privi cu atata usurinta lucrurile. Nu inseamna ca poti face sex oricand si daca se nimereste sa ramai gravida te duci imediat la spital si rezolvi. Mai devreme sau mai tarziu toate faptele pe care le faci te vor ajunge. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma intreba pe mine, intreaba-i pe ei.
Citat:
Solutia avotului, deci si a sarcini sunt anticonceptivele. Atata timp cat voi nu dati o educatie sexuala corecta copiilor vostri, si blestemati anticonceptionalul, o sa aveti de a face cu acesti "copii" omorati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca au facut tot posibilul sa nu se ajunga la sarcina si totusi s-a ajuns, asta este, avortul este ultima solutie. Grozava moralitate. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca acel embrion poate fi considerat un om din momentul in care a fost conceput.Restul este o crima odioasa in care un om decide soarta altuia care este in imposibilitate de asi exprima parerea.Iar lucrul asta nu are fix nici o legatura cu Dumnezeu(din punctul de vedere al unui ateu).Este adevarat ca femeie nu este o jucarie si are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum avem toti.Dar acela deja nu mai este propriul ei corp.Se dezvolta independent de vointa ei.Depinde de ia doar prin mijloacele de subsistenta.Iar daca nu vrea sa-l aibe poate pur si simplu sa protejeze actul sexual.Cred ca toata vorbaraia pro a unor persoane de pe topic este pentru asi spune propriei persoane ca au actionat corect.In spatele "dreptului de a face ce vrea cu propriul corp" se ascunde neglijenta si nepasarera de a pune un prezervativ.Cred ca este o situatie de-a dreptul macabra.Clar contra!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau sa spun asta, ci ma refeream la prezervative si anticonceptionale, dar vazand pe forum o discutie unde este "interzisa de catre biserica... nu ma astept sa intelegeti avortul. Eu cred ca fiecare parinte ar trebui sa deie sfaturi despre protectie (care impiedica si o fecondatie, si o trasmitere de vreo boala), deoarece nu va stii niciodata tot despre viata sexuala fiului sau, cel putin asa se face aici, nu stiu cum este mentalitatea la voi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ti-ai facut o idee gresita despre mine, nu mi-ar fi lene sa-mi pun protectie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|