Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2007, 18:46:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
Cristi...ai nevoie de un psihiatru...sau de o femeie...
Cita ura-nsuflet ai dragul meu . Daca te intereseaza chiar asa de mult, cu psihicul stau excelent iar de femeie nu am nevoie, find casatorit cu o femeie nemaipomenita si sint impreuna de 27 de ani intelegindu ne perfect . Am un baiat de 23 ani, student eminent. Familia e perfecta din toate punctele de vedere, multumind-ui Bunului Dumnezeu din toata inima. La cei 50 ani ai mei din punctul familial stau excelent, lucru care ti-l doresc si tie Alexandru. In legatura cu pacatele mele , ele au fost acumulate mai mult in tinerete si acum le regret si ma caiesc in fata lui Dumnezeu si acest lucru ar trebui sa-l faca toti mai devreme sau mai tirziu. Conceptia ta despre viata este mult diferita fata de a mea. Asa ca chestia cu psihiatru si femeile , pentru mine cel putin nu sint valabile. Iti doresc, din tot sufletul sa ai si tu parte de o familie asa de reusita si minunata cum am eu.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2007, 19:58:08
Alexandr_Bazil Alexandr_Bazil is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2006
Implicit

"Cita ura-nsuflet ai dragul meu"
Chiar deloc...si nu trebuia sa insisti atat...5 mesaje...am priceput ideea
Era mai mult o gluma...desi ce ai spus tu nu era amuzant...ci tragic...dar fiecare cu a lui...daca te face sa te simti mai bine.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2007, 20:15:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
"Cita ura-nsuflet ai dragul meu"
Chiar deloc...si nu trebuia sa insisti atat...5 mesaje...am priceput ideea
Era mai mult o gluma...desi ce ai spus tu nu era amuzant...ci tragic...dar fiecare cu a lui...daca te face sa te simti mai bine.
Nu am postat de 5 ori, dar tehnica mai joaca feste.Apropo de glume, daca sti sa le gusti, citeste raspunsul meu la "reincarnare". Asta ca sa fie 1 - 1 ! Oricum ai dreptate, fiecare cu a lui cale.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2007, 23:32:48
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Implicit

Destinatia sa fie aceeasi! Aceeasi cale, haine diferite!
Reply With Quote
Vechi 13.02.2007, 06:12:40
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Trag concluzia ca AUTENTICITATEA este dovedita nu in momentele de liniste si pace cind esti inconjurat de frati si surori in credinta ci in momentele tensionate, de incercare a nervilor. Atunci este momentul sa ne observam, sa tragem concluzii si sa ne indreptam.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2007, 00:06:57
iosif iosif is offline
Senior Member

Implicit

Cu adevarat, autenticitatea se vede mai ales in momentele dificile, in momentele care nu ne favorizeaza sa fim buni, iertatori, rabdatori. Am avut de multe ori sansa de a intalni astfel de oameni, merita toata aprecierea!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2007, 00:46:55
iosif iosif is offline
Senior Member

Implicit

Ni se intampla adesea sa facem lucruri care nu ne definesc, care nu se afla in principiile si credinta noastra. Si atunci ne dezamagim pe noi insine si ne descoperim neputintele, slabiciunile.

Eu cred ca nici unul nu suntem 100% autentici si asta ne face sa fim tot in aceeasi oala a imperfectiunii. Insa diferenta intre noi o face un singur fapt: daca suntem sau nu pe drumul spre autenticitate.

Cum este acest drum?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2007, 03:31:01
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Cred ca e un drum lung, ingust, plin de gropi, si parcurgindu-l trebuie neincetat sa ne amintim de noi, de telul nostru si de persoana autentica care vrem sa fim.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2007, 14:51:46
jeny
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Ni se intampla adesea sa facem lucruri care nu ne definesc, care nu se afla in principiile si credinta noastra. Si atunci ne dezamagim pe noi insine si ne descoperim neputintele, slabiciunile.

Eu cred ca nici unul nu suntem 100% autentici si asta ne face sa fim tot in aceeasi oala a imperfectiunii. Insa diferenta intre noi o face un singur fapt: daca suntem sau nu pe drumul spre autenticitate.

Cum este acest drum?
ai cazut ridica-te iar ai cazut iar ridica-te si asa pana la sfarsitul vietii noastre asta cred eu ca este drumul.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2007, 04:58:52
andrei.ierom andrei.ierom is offline
Member

Data înregistrării: 19.02.2007
Implicit

Cu multa bucurie am citit discutiile de pe acest topic. Mai ales ca am regasit pe majoritatea celor cu care am dialogat pana acum. Cu acest prilej voiesc sa-mi cer iertare inca o data celor pe care i-am suparat. Las atitudinea mea, adesea poate prea taioasa sau chiar ingamfata, la judecata lui Dumnezeu si a voastra. Ma retrag de pe forum cu inima impacata: voi sunteti in stare sa faceti cinste numelui de crestin ortodox.
Accentul pe care l-ati pus pe smerenie m-a convins. De altfel, eu am actionat cu bisturiul acolo unde am sesizat tumoarea slavei desarte, a egocentrismului. Si cred ca a fost bisturiul iubirii. Am cerut insistent ajutorul Domnului pentru asa ceva.
Ar fi mare mangaiere daca veti lupta sa pastrati acest duh.
M-am mahnit cand am sesizat tendinta de a sari asupra aproapelui. Dar sper ca "roada Duhului: dragostea, bucuria, pacea" va birui toate neputintele.

In sfarsit, va rog insistent sa ma pomeniti in rugaciunile voastre, constient fiind ca preotia nu se poate zidi decat prin dragostea multora. Sf. Ioan Gura de Aur da marturie ca "nu multi preoti se mantuiesc" (Tratatul despre preotie?).

Cu dragoste in Hristos, oarecare ieromonah Andrei
Reply With Quote
Răspunde